Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Korkularını endişelerini anlıyorum ama hani herzaman umutlu olacaktık çiçeğim?
Bak ne mucizeler var.... Allah Ol dedikten sonra yaşın ve engellerin ne önemi var?
Seninde olacak inşAllah umudunu yüksek tut🤗🌹
Canımsınn sen her zaman yanımdasın ben ne zaman umudumu kaybetmeye çalışsam izin vermiyorsun ben tekrar blr umutla ayağa kalkıyorum iyi ki varsın balım benim 🥰🥰🥰💖💐

Canımsınn sen her zaman yanımdasın ben ne zaman umudumu kaybetmeye çalışsam izin vermiyorsun ben tekrar blr umutla ayağa kalkıyorum iyi ki varsın balım benim 🥰🥰🥰💖💐

Sende iyiki varsın kıymetlim🥰 bende daraldığım zamanlarda sende bana moral veriyosun insanız işte hepimizin bazen öyle dönemleri oluyor ♥️

1 tane görumcem var hep ona acır 4 4lüktür hep onunla kıyaslar sağolsun iyidir ama tabi kaynanam kıyaslayınca farkli bişey çıkıyor ortaya aynen dediğin gibi canım bundan sonra kötü olucaksamda olayım hiç lafımı cekmicem istemediğimi söylicem zamanı gelince 11 seneden beri bu ailenin içindeyim hiç bir saygisizlıgim olmadığı halde hep üzülen ben oldum 😏

Hep öyle oluyo zaten susunca daha çok sömürüyolar şu kıyaslama yapanlara sinir olurum her konuda kıyaslamak doğru değil
Mesela benim oğlum cümle kuramıyo şuan kelimeleri baya söylüyo herşeyi biliyo tekrarlıyo kısa şeyleri de söylüyo mesela "Al, sil, koy, soy, olur..." gibi.... kimisi hani hemen kıyas yapar ay benimki şu yaşta konuştu şu zamanda tuvalete alıştı bilmemne
seninki öyle benimki böyle. Nasıl ki biz hepimiz insan olarak farklı karakterlerdeysek çocuklarda aynı olmaz. Hani sanki erken konuşan çocuk süper zeka oluyoda geç konuşanlar gerizekalı oluyo😊 kompleksliler işte .... Benim arkadaşımın abisi tam 4 yaşında konuşmaya başlamış hemde kalabalık ortamda büyümesine rağmen. Şuan aklı başında gayet tahsilli biri. Boşver bacım bu tür kıyaslama yapanlara gerekeni söyle geç. Aklıma bişey daha geldi biz birkaç ay önce eşimin memleketine gitmiştik görümcemin oğlu benim oğlumdan yaklaşık 2 ay küçük işte onun boyu benim oğlumdan bir tık daha uzun yani çok hafif dik yani. Orda komşulardan biri hangisi büyük dedi, benimki dedim sonra kadın "Aa öbürünün boyu daha uzunmuş" dedi ey Allah'ım nelere takılıyolar ya😊 ulan orası köy o çocuk hergün 1 litre halis doğal köy sütü içiyomuş heralde uzar
O sütleri ben içsem basketbolcu olurdum😄
Benim yavrum şehirde organik süt mü içiyo sanki. Ayrıca boy dediğin ergenlikte uzar erkek çocukları özellikle o zaman birden boy atıyolar. Ben 53 cm doğmuşum ama selvi boylu olmadım yani orta boyluyum😊
amaaan böyle gariptir insanlar işte en iyisi sallamak

Katılayım çiçeğim sen beni etiketle orda😊
Elimden geldiğince okurum bi arkadaş cüz vermişti hala onu okuyamadım
benim oğlan geceleri zor uyuyo bu aralar😑
Kuzum günlük çekilecek esma. Çok vaktiniz almaz zaten inşallah 😊 günlük bildirim yapmayı unutma ama olur mu

X