Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyle mi benim de 7 mart.e idrar da mi ogrendin?benim de negatif pozitif oldugu belli olmaz mi artik aslinda🤭yok yok ben bu ay yapmam ya gecen ay erkenden yapmistim yalanci pozitif vermusti sonuc yormam bosa kendimi😁
Ben idrar testiyle cok hayal kirikliklari yasadim kan verdim direk zaten doktorum bugun idrarda cikmaz kana anca karismaya baslamis dedi.Ama 4 5 aya gelirsem Allahin izniyle ilk is idrar testi yapcam icimde kalcak o cizgiyi gormeyi aylardir hayalliyorum her seferinde husranina ugruyorum.Isteyen herkese Rabbim o cizgiyi gostersin🙏🦋

Ben idrar testiyle cok hayal kirikliklari yasadim kan verdim direk zaten doktorum bugun idrarda cikmaz kana anca karismaya baslamis dedi.Ama 4 5 aya gelirsem Allahin izniyle ilk is idrar testi yapcam icimde kalcak o cizgiyi gormeyi aylardir hayalliyorum her seferinde husranina ugruyorum.Isteyen herkese Rabbim o cizgiyi gostersin🙏🦋
amin cnm insallah..evet idrar icin erken sanirim doktorun dedigi gibi kana anca karismistir.rabbim tamamına erdirsin insallah.adet gecince yap idrari cift cizgiyi gorursun o mutluluk cok guzel moral oluyo gercekten

amin cnm insallah..evet idrar icin erken sanirim doktorun dedigi gibi kana anca karismistir.rabbim tamamına erdirsin insallah.adet gecince yap idrari cift cizgiyi gorursun o mutluluk cok guzel moral oluyo gercekten
Herkese nasip olsun.Karninizla konusun ben cok yapardim delice geliyor ama elimi koyardim annecigim sende babanla ben gibi sabirsizlaniyorsun biliyorum biran once anne rahmine dusmek baba kucagina gelme anne kokusunu almak istiyorsun ama sende sabrediceksin felan derdim annenle baban senin icin dua ediyor sende dua et felan derdim konusurdum gun boyu yumurtaliklarimla🙈🦋

amin insallah cnm valla not tutuyorum ya deneme gunlerini😊adet bittik ten 2 gun sonra olmus bide 5 gun once anlayacagin umudum pek yok yani.normalde bebek dusundugumuz ay 2 gune bir bazen hergun olurdu tuttu da ama bunda tutnasi cok düşük ihtimal.ebeveyn banyom maalesef yok aslinda problem o olmadi da gun asiri calisinca yorgunluk tan birbirimizin yuzunu pek giremedik😁

Ummayınca daha iyi gelirler hiç belli olmaz☺️
Benim eşimde mesaide izin gününü bile kullanamıyor o yorgunlukla bide ev mesaisi😂
Zavallı adamın hışırı çıktı😂
Bende uzun saçlarımla bu konudan muzdaribim ama napalım işte 😑🤦

Ummayınca daha iyi gelirler hiç belli olmaz☺️
Benim eşimde mesaide izin gününü bile kullanamıyor o yorgunlukla bide ev mesaisi😂
haklisin cnm hic belli de olmuyor bende uzun saclardan muzdariptim biraz kısalttım rahat ettim.. valla yorgun oldugumuz zaman hepimiz bi yerde sızıyoruz 😁🤭

Ummayınca daha iyi gelirler hiç belli olmaz☺
Saç işi zor oluyor gercekten bilirim 9 ayda ne cektim 😒🤣

Canlar ben geceden beri pek iyi değilim tuvalette yanma oldu sürekli tuvalete gitme hissi rahatsızlık verdi kesin enfeksiyon var🥺 üstüne bide oğlum gece uyandı durdu kaç gündür öksürüğü var o onu rahat uyutmuyo☹️
Uykusuzum sabah sağlık ocağına gittim idrar tahlili istedim doktor monurol saşe verdi yapmadı
her ihtimale karşı bu gece kullanıcam dört gözle bekliyorum inşallah faydası olur belimde ağrıyor enfeksiyon yüzündendir kesin:KK43: nefret ediyorum bir anda oldu
Sizler nasılsınız?

• Beğen
Reactions: H M
Canlar ben geceden beri pek iyi değilim tuvalette yanma oldu sürekli tuvalete gitme hissi rahatsızlık verdi kesin enfeksiyon var🥺 üstüne bide oğlum gece uyandı durdu kaç gündür öksürüğü var o onu rahat uyutmuyo☹
Uykusuzum sabah sağlık ocağına gittim idrar tahlili istedim doktor monurol saşe verdi yapmadı
her ihtimale karşı bu gece kullanıcam dört gözle bekliyorum inşallah faydası olur belimde ağrıyor enfeksiyon yüzündendir kesin:KK43: nefret ediyorum bir anda oldu
Sizler nasılsınız?
Gecmis olsun canim.. insallah gecer hemen. Idrar tahlili verseydin bi.
Iyiz cok sukur bizde nabalim

Canlar ben geceden beri pek iyi değilim tuvalette yanma oldu sürekli tuvalete gitme hissi rahatsızlık verdi kesin enfeksiyon var🥺 üstüne bide oğlum gece uyandı durdu kaç gündür öksürüğü var o onu rahat uyutmuyo☹
Sizler nasılsınız?
Sistit mi oldun acaba boncuk ya

X