- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.761
Deli kız ya yerim.seni :)Ahah manyak
Geldim geldimSonunda adet oldum
İkisi farklı mı kız. Polikistik over dedi doktorGeldim geldimpko mu pkos musunnnn
Banada dedi ama polikistik over zor adet olan kıllanma tüylenme sivilce bende böyle birşeyler yoktu başlangıcı mı var dedi ? bana dedikten sonra 2 defa hamile kaldım gebe kalmamayla hiç alakası yok arkadaşım bu konuda rahat ol tez vakitte allah sana da nasip etsinİkisi farklı mı kız. Polikistik over dedi doktor
Iyiyim diyemicem migdemin yangısına ölüyorum başka bişeymidir altında biseyler arıyorum 2 çocuğumda da yaniyodu sütle ilaçla geçiyodu şimdi Banamısın demiyor hele uzanayım boğazım tahriş kalkıyom sen napıyon nasılsın yazcaktım bende sana
Canım doktor çocuğun olmaz vs demedi zaten hiç öyle olumsuz bişeyler demedi şükürler olsun. Bende de ne adet düzensizliği var ne kıllanma ne sivilce ama anlamadım ultrason da bi sürü kist gördüm bende şaşırdımBanada dedi ama polikistik over zor adet olan kıllanma tüylenme sivilce bende böyle birşeyler yoktu başlangıcı mı var dedi ? bana dedikten sonra 2 defa hamile kaldım gebe kalmamayla hiç alakası yok arkadaşım bu konuda rahat ol tez vakitte allah sana da nasip etsin
Başlangıcıdır ozaman bana direk dedi senin çocuğun nasıl oldu diye bende oldu işte demişimCanım doktor çocuğun olmaz vs demedi zaten hiç öyle olumsuz bişeyler demedi şükürler olsun. Bende de ne adet düzensizliği var ne kıllanma ne sivilce ama anlamadım ultrason da bi sürü kist gördüm bende şaşırdım
Ya işin kötüsü bi önceki doktor bana folbiol verdi. 6 ay içtim. Ama o folik asit hiç önerilmiyormuş. Doktor gram olayını anlattı aklımda değil ama dediki senin o ilaçı 10 a bölüp içmen gerekirdi bu mümkün olmadığına göre içmemen lazımdı dedi. Zarar verir dedi.Başlangıcıdır ozaman bana direk dedi senin çocuğun nasıl oldu diye bende oldu işte demişimbide özele gitmiştim evet engel degil folic asit iç düzenli 3 ay boyunca doktor hamile kalmana yardımcı olur demişti
Farklıİkisi farklı mı kız. Polikistik over dedi doktor
O zaman benimki sonradandırFarklıpko sonradan pkos doğustan oluyor
Iyiyim diyemicem migdemin yangısına ölüyorum başka bişeymidir altında biseyler arıyorum 2 çocuğumda da yaniyodu sütle ilaçla geçiyodu şimdi Banamısın demiyor hele uzanayım boğazım tahriş kalkıyom sen napıyon nasılsın yazcaktım bende sana
Ya işin kötüsü bi önceki doktor bana folbiol verdi. 6 ay içtim. Ama o folik asit hiç önerilmiyormuş. Doktor gram olayını anlattı aklımda değil ama dediki senin o ilaçı 10 a bölüp içmen gerekirdi bu mümkün olmadığına göre içmemen lazımdı dedi. Zarar verir dedi.
ama anlamadığım diğer doktor nasıl verdi. Hemde 6 ay ya şaka gibi.
başkafolik asit yazdı onu aldım canım bende artık
Valla doktor gramlar mikrogramlar bişey anlattı kuzum ama hatırlamıyorum.2'ye bölündüğünü biliyodumda 10'a bölündüğünü ilk defa duydum
Niye öyle demiş 5 mg haftada 1 içilse yeterli olur sanırım...bazı doktorlar gerçekten çok dikkatsizler hesap kitap yapmadan dayıyolar
Senin kanında zaten şuan yüksek miktarda folat vardır madem 6 ay kullandın...
Bence bi süre kullanma
Yediklerimizdende biraz alıyoruz zaten
Kanda baktırsan ya da daha iyi olur sonuca göre alıp almayacağına karar verir doktor
Folbiolu daha önce düşük falan yaşayanlara veriyorlarmış canım bende ilk ay onu kullandım sonraki ay başka doktora gittim o folidoce kullan dediValla doktor gramlar mikrogramlar bişey anlattı kuzum ama hatırlamıyorum.
ay valla sorma 15 ay 15 ay geçti bu doktorlar. Nasip tabi ama boşa geçti
Valla doktor gramlar mikrogramlar bişey anlattı kuzum ama hatırlamıyorum.
ay valla sorma 15 ay 15 ay geçti bu doktorlar. Nasip tabi ama boşa geçti
işte kuzum bende öyle bişey yoktu ki ne mantıkla kadın bunu verdiyse. Ucuz diye heraldeFolbiolu daha önce düşük falan yaşayanlara veriyorlarmış canım bende ilk ay onu kullandım sonraki ay başka doktora gittim o folidoce kullan dedi
Ya bebeğim aynen. Kim doktoruna sorsa enfeksiyon hamileliğe engel değil diyor.Ahh bebeğim bilirim banada aynısını yaptılar tam 2 senemi yedilernasip diyoruz tamamda burda bi ihmalkârlık oluyo
Bizim için dakikalar bile önemliyken aylarımızı çalmaları hiç doğru değil