Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
işte kuzum bende öyle bişey yoktu ki ne mantıkla kadın bunu verdiyse. Ucuz diye heralde 🙄🙄

Ya bebeğim aynen. Kim doktoruna sorsa enfeksiyon hamileliğe engel değil diyor.
bu kadında bana korun babam korun dedi.
yahu tamam enfeksiyonu hallet ama bi yandan da bebek için bişeyler yap demi. En basiti bi hormon testi yap ya.
bırak hormon testini smear alıyor ascus yazıyor 3 ay korun. Geçiyor 3 ay tekrar smear. Ascus yazıyor 3 ay korun. Yahu aynı ilaçları kullanıyorum demekki işe yaramıyor. Dedim kadına da ben bunları kullandım diye, sen içtiğin bi ilacı bi daha içmez misin diyor.
kadın işe yaramıyor demekki benim vücutta demi yani.
madem anlamıyon salaydın beni en başta da erkenden gideydim fakülteye. 9 ay sonra mı aklın başına geldi de ben yapamıyom dedin sen bana.
ay çok bilendim 😂
Benimde enfeksiyondan dolayı ilk çocuğum zor oldu 19 ay olması bide küçüktüm doktorun karşısında ağlayinca bana 10 tane igne verdi antibiyotik onu yedim sonra o ay İcin de kızıma hamile kaldım bu 2 hamileligimdede bu yöntemi sağlık ocağında yazdırdım öyle hamile kaldım iğne vurulurken korundum sonra hemen hamile kaldım

işte kuzum bende öyle bişey yoktu ki ne mantıkla kadın bunu verdiyse. Ucuz diye heralde 🙄🙄

yahu tamam enfeksiyonu hallet ama bi yandan da bebek için bişeyler yap demi. En basiti bi hormon testi yap ya.
bırak hormon testini smear alıyor ascus yazıyor 3 ay korun. Geçiyor 3 ay tekrar smear. Ascus yazıyor 3 ay korun. Yahu aynı ilaçları kullanıyorum demekki işe yaramıyor. Dedim kadına da ben bunları kullandım diye, sen içtiğin bi ilacı bi daha içmez misin diyor.
madem anlamıyon salaydın beni en başta da erkenden gideydim fakülteye. 9 ay sonra mı aklın başına geldi de ben yapamıyom dedin sen bana.
ay çok bilendim 😂
Aynen bende de sonradan olmustu canım adet düzenim bozuldu hep hamileyim sanıyordum meğerse sağ yumurtalık pko olmus

Bu çok zorlayacak demekki her hamilelik bir değil biliyosun Rabbim kolaylık versin 😕
Gaviscon , rennie falanda fayda etmiyo dimi
Sabır bu günlerde geçecek öyle ya da böyle
Oğlandı bu dimi ...ben bildiğin gibi canım şükür her halimize...bu ay ilk defa yumurta takibi yaptırdım 2 gün önce çatlatma iğnesi vuruldum bakalım takdir Allah'tan artık
Çok sevindim senin adına kendim gibi sevindim vallaha inşallah allahım gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyorum 🤲🏻🤲🏻

ay çok bilendim 😂

Ne desen haklısın valla şaşırmış o ayol ne o öyle acemi midir nedir😒 ascus denen meret gerçekten varmıydı yokmuydu peki?
Smear dedinde benim sonucum hala çıkmadı mı bilmiyorum çıkınca aramaları gerekmiyomu hiçbişey yapmadılar?

Benimde enfeksiyondan dolayı ilk çocuğum zor oldu 19 ay olması bide küçüktüm doktorun karşısında ağlayinca bana 10 tane igne verdi antibiyotik onu yedim sonra o ay İcin de kızıma hamile kaldım bu 2 hamileligimdede bu yöntemi sağlık ocağında yazdırdım öyle hamile kaldım iğne vurulurken korundum sonra hemen hamile kaldım
yani engel mi sence
Aynen bende de sonradan olmustu canım adet düzenim bozuldu hep hamileyim sanıyordum meğerse sağ yumurtalık pko olmus
her ay olacak mı peki bu
Ne desen haklısın valla şaşırmış o ayol ne o öyle acemi midir nedir😒 ascus denen meret gerçekten varmıydı yokmuydu peki?
Smear dedinde benim sonucum hala çıkmadı mı bilmiyorum çıkınca aramaları gerekmiyomu hiçbişey yapmadılar?
Yok bebeğim aramıyorlar sen ara öğren bi

gunaydin kizlar naberler?? bende hala misafirler var aktif olamiyorum bat 4 ,5 gun kaldi bakalim bu ay negatif herhalde cunku adetlerde oldugu gibi geceleri ates basmalar başladı.. hayirlisi olsun. Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm hayirli olsun tedavin cnm insallah bu ay pozitifleri gorursun..

Hayırlı sabahlar canım🌹 amin sağolasın inşallah hep beraber görürüz 🤲 ebeveyn banyon olsa aslında hallolurdu ama🤭 böyle durumlarda çok gerekli oluyo ben çok severim ama malesef her evde bulunmuyo ne zaman gidecekleri belli mi? Bende adet zamanı çok üşürüm. Hele ayaklarım buz keser...
Hiç umudun yok mu peki hiç oldu mu sanki emin değilsin gibi🤔

X