Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde enfeksiyondan dolayı ilk çocuğum zor oldu 19 ay olması bide küçüktüm doktorun karşısında ağlayinca bana 10 tane igne verdi antibiyotik onu yedim sonra o ay İcin de kızıma hamile kaldım bu 2 hamileligimdede bu yöntemi sağlık ocağında yazdırdım öyle hamile kaldım iğne vurulurken korundum sonra hemen hamile kaldım

Aynen bende de sonradan olmustu canım adet düzenim bozuldu hep hamileyim sanıyordum meğerse sağ yumurtalık pko olmus

Çok sevindim senin adına kendim gibi sevindim vallaha inşallah allahım gönlüne göre versin hayırlı haberlerini bekliyorum

Ne desen haklısın valla şaşırmış o ayol ne o öyle acemi midir nedir ascus denen meret gerçekten varmıydı yokmuydu peki?
Smear dedinde benim sonucum hala çıkmadı mı bilmiyorum çıkınca aramaları gerekmiyomu hiçbişey yapmadılar?

yani engel mi sence
Aynen bende de sonradan olmustu canım adet düzenim bozuldu hep hamileyim sanıyordum meğerse sağ yumurtalık pko olmus
her ay olacak mı peki bu
Yok bebeğim aramıyorlar sen ara öğren bi

Hayırlı sabahlar canım amin sağolasın inşallah hep beraber görürüz ebeveyn banyon olsa aslında hallolurdu ama böyle durumlarda çok gerekli oluyo ben çok severim ama malesef her evde bulunmuyo ne zaman gidecekleri belli mi? Bende adet zamanı çok üşürüm. Hele ayaklarım buz keser...
Hiç umudun yok mu peki hiç oldu mu sanki emin değilsin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…