Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimkide çok horluyo ne zaman horlasa dürtüyorum horlama diyorum hiç gelemem o sese😂 iyi bebişim bende kahvaltı hazırlıyorum
Ay yeni uyandım. Bende dürterim sağa sola bi yerlere dönderirim susardı ama bugün yorulmuş heralde delirtti beni😂

K KurkmantoluS caniko napıyosun?
Bebek sen naptın misafirler gitti mi? balbebekk balbebekk
iyiyim cnm misafirler hala bende off yoruldum n cesit yemek tatlisi onu bunu sunu valla yoruldum uğraşıyoruz iste bizimkisi de annesiyle oturuyo 1 e kadar muhabbet ediyo gicik oldum hic bisey yapamadik yumurtlamam da gecti zaten konuşmuyorum söylemiştim oysaki bu ay cok onemli oldugunu ona umusrsanadi bu gece 2 bucuk gelmis hadi bebek yapalim uyku sersemi tekmeledim galiba 🤣🤫🤭anlayacagin bu ay pek umit kalmadi

E12B3DE9-8807-4648-860E-974A223EDDB2.jpeg
:KK42::KK42::KK42:
E12B3DE9-8807-4648-860E-974A223EDDB2.jpeg
F592DFC0-1EDE-4768-A430-814FEE551A5B.jpeg

Kocacığımın horlaamasından ötürü uyuyamıyorum sinirlendim balım. Sen napıyon
Benimkide çok horluyo ne zaman horlasa dürtüyorum horlama diyorum hiç gelemem o sese😂 iyi bebişim bende kahvaltı hazırlıyorum
Benim babam dillere destan horlardı. Şimdi kocam da horluyo. O benim icin uyku sesi haline gelmis duyunca yoksa da uykum gelir. Gecen gün uyuyamadım o henüz yatmamıştı, dikildim tepesine çabuk gel horla da uyuyim dedim. :KK70:

Bebeğim 2 güne bir yaptım aslında ama buraya atmadım. Bugün biraz fazla heveslenmiştim :cry:
evet cnm olsa çıkardı silik te olsa dimi?😔ne zaman gidiyirsun doktora?bol bol dua edelim bi gece rabbim hepinizin isteklerini versin insallah dualarda bulusmak umidiyle..hayirlu kandiller

evet cnm olsa çıkardı silik te olsa dimi?😔ne zaman gidiyirsun doktora?bol bol dua edelim bi gece rabbim hepinizin isteklerini versin insallah dualarda bulusmak umidiyle..hayirlu kandiller
inşallah bebeğim ya. Cumartesi gideceğim inşallah bakalım ne dicek. Bence de olsa çıkardı artık. Bi hastalık çıkacak gibime geliyor
Klomenle 4.ayım başladı. Eşim test vermemişti o vercek yarın. Ben de duruma göre bir dahaki ay rahim filmi cektircem. 🤷🏻‍♀️
Klomen yumurta çatlaması için miydi kuzum

X