- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.641
Kocacığımın horlaamasından ötürü uyuyamıyorum sinirlendim balım. Sen napıyon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın hayırlı kandiller nasılsınız bakalım
Ay yeni uyandım. Bende dürterim sağa sola bi yerlere dönderirim susardı ama bugün yorulmuş heralde delirtti beniBenimkide çok horluyo ne zaman horlasa dürtüyorum horlama diyorum hiç gelemem o sese iyi bebişim bende kahvaltı hazırlıyorum
30. hafta bu haftaHayırlı kandiller Nur'cum hamdolsun her halimize...sen nasılsın şafak kaç
iyiyim cnm misafirler hala bende off yoruldum n cesit yemek tatlisi onu bunu sunu valla yoruldum uğraşıyoruz iste bizimkisi de annesiyle oturuyo 1 e kadar muhabbet ediyo gicik oldum hic bisey yapamadik yumurtlamam da gecti zaten konuşmuyorum söylemiştim oysaki bu ay cok onemli oldugunu ona umusrsanadi bu gece 2 bucuk gelmis hadi bebek yapalim uyku sersemi tekmeledim galiba anlayacagin bu ay pek umit kalmadi
aminHepinizin kandili mübarek olsun kızlar rabbim bu güzel günü hürmetine hepimize güzel yavrular nasip etsin inşallah..
Benim babam dillere destan horlardı. Şimdi kocam da horluyo. O benim icin uyku sesi haline gelmis duyunca yoksa da uykum gelir. Gecen gün uyuyamadım o henüz yatmamıştı, dikildim tepesine çabuk gel horla da uyuyim dedim.Benimkide çok horluyo ne zaman horlasa dürtüyorum horlama diyorum hiç gelemem o sese iyi bebişim bende kahvaltı hazırlıyorum
Ah bebeğim keşke daha erken yapsaydın çok yükseldin.
Bebeğim 2 güne bir yaptım aslında ama buraya atmadım. Bugün biraz fazla heveslenmiştimAh bebeğim keşke daha erken yapsaydın çok yükseldin.
Tamam şimdi acil toparlan güzel güzel dualarını etmeye başla.Bebeğim 2 güne bir yaptım aslında ama buraya atmadım. Bugün biraz fazla heveslenmiştim
Yerim yaaa sende dua etTamam şimdi acil toparlan güzel güzel dualarını etmeye başla.
Edicem canım. Allah kabul etsin inşallah.Yerim yaaa sende dua et
İnşallah minnoşumEdicem canım. Allah kabul etsin inşallah.
evet cnm olsa çıkardı silik te olsa dimi?ne zaman gidiyirsun doktora?bol bol dua edelim bi gece rabbim hepinizin isteklerini versin insallah dualarda bulusmak umidiyle..hayirlu kandillerBebeğim 2 güne bir yaptım aslında ama buraya atmadım. Bugün biraz fazla heveslenmiştim
Klomenle 4.ayım başladı. Eşim test vermemişti o vercek yarın. Ben de duruma göre bir dahaki ay rahim filmi cektircem.İnşallah minnoşum
Sende ne var ne yok
inşallah bebeğim ya. Cumartesi gideceğim inşallah bakalım ne dicek. Bence de olsa çıkardı artık. Bi hastalık çıkacak gibime geliyorevet cnm olsa çıkardı silik te olsa dimi?ne zaman gidiyirsun doktora?bol bol dua edelim bi gece rabbim hepinizin isteklerini versin insallah dualarda bulusmak umidiyle..hayirlu kandiller
Klomen yumurta çatlaması için miydi kuzumKlomenle 4.ayım başladı. Eşim test vermemişti o vercek yarın. Ben de duruma göre bir dahaki ay rahim filmi cektircem.