- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.581
Testte cıkmazsa bizimki test yaptı on iki gün gecıkmede negatif kan verdi hamile değeri düşük cıktı Bi hafta yükseldi ve hamile)))Ben testte görmeden kan vermem kuzum. Bi defa öyle yaptım dA kötü oluyor ya
Kim kızzTestte cıkmazsa bizimki test yaptı on iki gün gecıkmede negatif kan verdi hamile değeri düşük cıktı Bi hafta yükseldi ve hamile)))
Mavi Boncugumm bu arada benim hala sarı ve kıvamlı akıntım var kuzum
İdrar yollarında enfeksiyon varken sarı akıntı olur mu. Yoksa vajinada enfeksiyon varken mi olur tekYa bendede adetim bittiğinden beri sarı sulu geliyo sinir oldum iyice
Adet bitince gelmemesi lazım
Seninkini de merak ediyorum
İdrar yollarında enfeksiyon varken sarı akıntı olur mu. Yoksa vajinada enfeksiyon varken mi olur tek
Smear bende 10 günde çıkmıştı kuzum özelde.Bende düşündüm onu hatta adetten önce hani idrar tahlili yaptıracaktımya randevu aldım sağlık ocağına giderken geç kaldık olmadıyarın derim doktora yaptır derse yaptırırım evet mantıken akıntı rahimden geliyo ama idrar yolu enfeksiyonu oluncada akıntı oluyoya demekki bağlantısı var
Smear sonucu çıktı mı acaba onu da sorcam özel ya belki çıkmıştır
Smear bende 10 günde çıkmıştı kuzum özelde.
Ay bilmiyorum ki akıntı var. Kasık ağısı var. Gaz var. Varda var anan. Bi adet yok
Smear bende 10 günde çıkmıştı kuzum özelde.
Ay bilmiyorum ki akıntı var. Kasık ağısı var. Gaz var. Varda var anan. Bi adet yok
ne zaman kzuumSen fitil kullandın dimi ? Pufff yarın 6.gün o zaman çıkmamıştır sonuç
Ay bebeğim bilmiyorum bi yanım çok ümitli. Bi yanımda üzülürsün heveslenme diyor.Gaz dedinmi aklıma başka şeyler geliyo
En önemli belirtilerden biri o çünkü
Yaa inşallah çıkar
ne zaman kzuum
Ay bebeğim bilmiyorum bi yanım çok ümitli. Bi yanımda üzülürsün heveslenme diyor.
Haa evet kuzum 6 defa kullandım ben fitilHani iltihap vardı ya
Bekle bakalım hayırlısı inşallah yakında çıkar kokusu
Haa evet kuzum 6 defa kullandım ben fitil
Bende vajinadaydı kuzum. Kasık ağrısı vardı en belirgin özellik. Bide koyu sarı akıntı şimdiki gibiAdı neydi onun? Bişey çıkarsa banada verir heralde rahimde vardı dimi belirtilerin nasıldı
Bende vajinadaydı kuzum. Kasık ağrısı vardı en belirgin özellik. Bide koyu sarı akıntı şimdiki gibi
ilk gittiğim doktorun verdiği fitil ve antibiyotik işe yatamadı kuzum. En sonki antibiyotiği hatırlamıyorum ama fitil biokadın dı. O çok etkiliydi. Aynı batikon gibiydi. Bide ben kefir probiyotik yoğurt vs yüklendim onlarda etkiledi
İnşallah olmaz bebeğim ya.Aa bende biokadin kullanmıştım operasyondan sonra 2 hafta
Etkili o gerçekteninşallah bidaha olmaz
Üfff kadın olmak ne zor
günaydın bebis❣olmadin mi kiz dahaGünaydın bebişlerim
Yok bebeğim olmadım. Gece karnımın altı, kasıkların ortası yani. Ay nasıl sancı girdi varya çok değişiktigünaydın bebis❣olmadin mi kiz daha
bi daha mi test yapsaydın yaYok bebeğim olmadım. Gece karnımın altı, kasıkların ortası yani. Ay nasıl sancı girdi varya çok değişikti