- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.561
Ben hamilelik beklemiyorum kuzum ds niye olmadıydsm yasa
Belki yumurtlaman geç olmuştur
Yumurtlama ne kadar geç olursa adetde o kadar gecikiyo hayrolsun inşallah♥
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben hamilelik beklemiyorum kuzum ds niye olmadıydsm yasa
Nabiyorsunuz kizlar..
Benmde bitmek bilmeyen lekelenmelerim.. 14 gun olacak.. biktim yav.bi temizlenemedim.
Martin sonunda o..Rengi nasıl canım kahve tonlarında mı geliyo?
Yakında biter inşallah tatile ne zaman gidiyosun
Sanmıyorum kuzum. Geç yumurtladım büyük ihtimalle ama ilişki olmadı diye biliyorum. Bi olaydım hastaBelki yumurtlaman geç olmuştur
Yumurtlama ne kadar geç olursa adetde o kadar gecikiyo hayrolsun inşallah♥
Sanmıyorum kuzum. Geç yumurtladım büyük ihtimalle ama ilişki olmadı diye biliyorum. Bi olaydım hasta
Martin sonunda o..
Kahverengi eski pihtilar geliyor kucük kucük. Bazende hic gelmiyor. Kesik kesik oluyor. Gunde 1 kez pede geliyor sora gelmjyor.
Vallahi sıkıldim bu durumdan. Dusüklerin kanamalarindan illallah geldi bana.
Insallah biter diye umud ediyorum
Hayırlısı olsun kuzum yaAdet gelmeyince strese biniyo insan bilirim
İnşallah olursun fındığım en yakın zamanda eğer başka bi sorun yoksa dediğim gibi bende geç yumurtladığını düşünüyorum
Parca nerde olcakki doktora gittim ben agrim sizim yok. Parca düsurmenin acisini biliyorum. Beta da sifirlanmişti.ben kanamanin 8 gunu parca düsürdum zaten.İnşallah can sıkıcı bi durum 15 günden fazla sürmemesi lazım Allah korusun parça falan kalmasın da sen hepsini kendiliğinden düşürdün dimi kürtaj olmuşmuydun
Stresme yapmaa sal gitsin kafani mesgul et canimHayırlısı olsun kuzum ya
Aslında yapmıyorum kuzum çok umursamıyorum. Doktora gidecem ya bi yanım zaten gitmekte istemiyor. Ama hani acaba mı diyosun ya. Acaba hamile miyim. O insanın canını sıkanStresme yapmaa sal gitsin kafani mesgul et canim
Kan ver acabani ertelemis olursun. Bendede acabalar var ama burasi skntıli suan benm pek carsiya gidesjm yok.Aslında yapmıyorum kuzum çok umursamıyorum. Doktora gidecem ya bi yanım zaten gitmekte istemiyor. Ama hani acaba mı diyosun ya. Acaba hamile miyim. O insanın canını sıkan
Ben testte görmeden kan vermem kuzum. Bi defa öyle yaptım dA kötü oluyor yaKan ver acabani ertelemis olursun. Bendede acabalar var ama burasi skntıli suan benm pek carsiya gidesjm yok.
Ilk zamanlar bende yaptirmistim dunyam yikilmisti.. 0.100 cikardj hep.Ben testte görmeden kan vermem kuzum. Bi defa öyle yaptım dA kötü oluyor ya
Benimde 1.20Ilk zamanlar bende yaptirmistim dunyam yikilmisti.. 0.100 cikardj hep.
Parca nerde olcakki doktora gittim ben agrim sizim yok. Parca düsurmenin acisini biliyorum. Beta da sifirlanmişti.ben kanamanin 8 gunu parca düsürdum zaten.
Ben hamileykende geliyordu 10 gun boyle kucum pirticijlar.
Sanirim biterken oluyor o..İlla var demek değil zatende inşallah yoktur
ağrın yoksa iyi ....bendende sarı akıntı gelip duruyor daha adetim yeni bitti
Bende buna gıcık oluyorum
Sanirim biterken oluyor o..
Temizlenir icin ne guzel. Insallah bu ay guzel haberler gelir burdan. benm kanamalarda hicbirswye firsat olmuyor
Belkide dedigin gibidir. Belli belirsiz iste ufak ufak. Temizlensinde diģer transferimde yeri guzel temizlensin.Benim bitmişti ama geliyo yine
Seninki de temizleniyodur bence yoksa niye gelsinki rahimde kist falan olmadığına göre
sürekli gelmiyo dimi günde kaç defa mesela