- 19 Şubat 2016
- 1.556
- 1.727
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.601
belki var..ama sen ihtimal vermiyorsun herhalCanım hiç yapmak istemiyor ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
belki var..ama sen ihtimal vermiyorsun herhalCanım hiç yapmak istemiyor ya
İnşallah vardır. Evet ama ben İhtimal vermiyorumbelki var..ama sen ihtimal vermiyorsun herhal
hadi hayırlısı insallah ..İnşallah vardır. Evet ama ben İhtimal vermiyorum
İnşallah olmaz bebeğim ya.
ay valla bilmiyorum ki kadın olmak mı zor, erkek olmak mı
Yine bizim hastalığımız çok şükür tedavileri çok.
şimdi erkeklerse sorun olunca ne oluyor onu da bilmiyorum
Günaydın bebişlerim
Yok bebeğim olmadım. Gece karnımın altı, kasıkların ortası yani. Ay nasıl sancı girdi varya çok değişikti
anan seni erkek doğuraymış boncuğumYok kız erkeklerin nesi var öküz gibiler
Onlarında tedavi yöntemleri var en fazla ilaç kullanıyolar ama bizim çektiklerimizi çekmiyolar
Azıcık üşütsek hemen enfeksiyon kaparız kasık ağrısı o bu hamilelik doğum adet
Sürekli bizim gibi jinekolojik muayene olma dertleri de yok oh kebap
Lan heveslendiriyonjz beniSana bu şarkıyı armağan ediyorum
Ha-mişsiiiin ....dıtdıtdıt dıı rı rı rıııı
Hamişsiiiin.... dıtdıtdıt dıı rı rı rıııı
Haaaamişsiiiiiin... dıtdıtdıt dıı rı rı rıı
Sen hamişsin arkaadaşşşş
anan seni erkek doğuraymış boncuğum
Lan heveslendiriyonjz beni
Şimdi kesin iyiki doğurmuşum diyordur amaZaten anam beni istememiş aldırmaya gitmiş büyükmüşüm diye almamışlar
Bide erkek erkek diye çıldırıyomuş ama Allah 3 tane gül gibi kız vermiş
Daha ne istiyosun be anne şükret haline
Enfeksiyonlu bır gebesin bnce Bi an önce test yap öğrenSmear bende 10 günde çıkmıştı kuzum özelde.
Ay bilmiyorum ki akıntı var. Kasık ağısı var. Gaz var. Varda var anan. Bi adet yok
Yaptım kuzum şimdi. NegatifEnfeksiyonlu bır gebesin bnce Bi an önce test yap öğren
kuzum doktora git benceYaptım kuzum şimdi. Negatif
Gidicem kuzumkuzum doktora git bence
kist olduysa erteleme çünkü kuzumGidicem kuzum
O neden oluyorki ya hiç başıma gelmedikist olduysa erteleme çünkü kuzum
kuzum eğer adet olmazsan yani yumurtan çatlamazsa o yumurtalara kist deniyor işte adet görüp atman lazm onlarıO neden oluyorki ya hiç başıma gelmedi
Off bide bu çıkmaz inşallah yaaakuzum eğer adet olmazsan yani yumurtan çatlamazsa o yumurtalara kist deniyor işte adet görüp atman lazm onları
haslanmis nohut ve nane cayi ic canim adet söker..test negatif se gecikmis adet o yuzden doğalından sokturmek lazım oda olmazsa doktora git bencede.Off bide bu çıkmaz inşallah yaaa
Ben bi doktora gideyim de kuzum her ihtimale karşıhaslanmis nohut ve nane cayi ic canim adet söker..test negatif se gecikmis adet o yuzden doğalından sokturmek lazım oda olmazsa doktora git bencede.