Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rengi nasıl canım kahve tonlarında mı geliyo?
Yakında biter inşallah tatile ne zaman gidiyosun
Martin sonunda o..
Kahverengi eski pihtilar geliyor kucük kucük. Bazende hic gelmiyor. Kesik kesik oluyor. Gunde 1 kez pede geliyor sora gelmjyor.
Vallahi sıkıldim bu durumdan. Dusüklerin kanamalarindan illallah geldi bana.
Insallah biter diye umud ediyorum

Sanmıyorum kuzum. Geç yumurtladım büyük ihtimalle ama ilişki olmadı diye biliyorum. Bi olaydım hasta

Adet gelmeyince strese biniyo insan bilirim
İnşallah olursun fındığım en yakın zamanda eğer başka bi sorun yoksa dediğim gibi bende geç yumurtladığını düşünüyorum

İnşallah can sıkıcı bi durum 15 günden fazla sürmemesi lazım Allah korusun parça falan kalmasın da sen hepsini kendiliğinden düşürdün dimi kürtaj olmuşmuydun

İnşallah can sıkıcı bi durum 15 günden fazla sürmemesi lazım Allah korusun parça falan kalmasın da sen hepsini kendiliğinden düşürdün dimi kürtaj olmuşmuydun
Parca nerde olcakki doktora gittim ben agrim sizim yok. Parca düsurmenin acisini biliyorum. Beta da sifirlanmişti.ben kanamanin 8 gunu parca düsürdum zaten.
Ben hamileykende geliyordu 10 gun boyle kucum pirticijlar.

Stresme yapmaa sal gitsin kafani mesgul et canim
Aslında yapmıyorum kuzum çok umursamıyorum. Doktora gidecem ya bi yanım zaten gitmekte istemiyor. Ama hani acaba mı diyosun ya. Acaba hamile miyim. O insanın canını sıkan

Parca nerde olcakki doktora gittim ben agrim sizim yok. Parca düsurmenin acisini biliyorum. Beta da sifirlanmişti.ben kanamanin 8 gunu parca düsürdum zaten.
Ben hamileykende geliyordu 10 gun boyle kucum pirticijlar.

İlla var demek değil zatende inşallah yoktur
ağrın yoksa iyi ....bendende sarı akıntı gelip duruyor daha adetim yeni bitti
Bende buna gıcık oluyorum

Reactions: H M
Sanirim biterken oluyor o..
Temizlenir icin ne guzel. Insallah bu ay guzel haberler gelir burdan. benm kanamalarda hicbirswye firsat olmuyor

Benim bitmişti ama geliyo yine
Seninki de temizleniyodur bence yoksa niye gelsinki rahimde kist falan olmadığına göre
sürekli gelmiyo dimi günde kaç defa mesela

Reactions: H M
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…