Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İdrar yollarında enfeksiyon varken sarı akıntı olur mu. Yoksa vajinada enfeksiyon varken mi olur tek

Bende düşündüm onu hatta adetten önce hani idrar tahlili yaptıracaktımya randevu aldım sağlık ocağına giderken geç kaldık olmadı😕 yarın derim doktora yaptır derse yaptırırım evet mantıken akıntı rahimden geliyo ama idrar yolu enfeksiyonu oluncada akıntı oluyoya demekki bağlantısı var🤷
Smear sonucu çıktı mı acaba onu da sorcam özel ya belki çıkmıştır

Bende düşündüm onu hatta adetten önce hani idrar tahlili yaptıracaktımya randevu aldım sağlık ocağına giderken geç kaldık olmadı😕 yarın derim doktora yaptır derse yaptırırım evet mantıken akıntı rahimden geliyo ama idrar yolu enfeksiyonu oluncada akıntı oluyoya demekki bağlantısı var🤷
Smear sonucu çıktı mı acaba onu da sorcam özel ya belki çıkmıştır
Smear bende 10 günde çıkmıştı kuzum özelde.
Ay bilmiyorum ki akıntı var. Kasık ağısı var. Gaz var. Varda var anan. Bi adet yok😂

Adı neydi onun? Bişey çıkarsa banada verir heralde rahimde vardı dimi belirtilerin nasıldı
Bende vajinadaydı kuzum. Kasık ağrısı vardı en belirgin özellik. Bide koyu sarı akıntı şimdiki gibi 🙄🙄

ilk gittiğim doktorun verdiği fitil ve antibiyotik işe yatamadı kuzum. En sonki antibiyotiği hatırlamıyorum ama fitil biokadın dı. O çok etkiliydi. Aynı batikon gibiydi. Bide ben kefir probiyotik yoğurt vs yüklendim onlarda etkiledi

Bende vajinadaydı kuzum. Kasık ağrısı vardı en belirgin özellik. Bide koyu sarı akıntı şimdiki gibi 🙄🙄

ilk gittiğim doktorun verdiği fitil ve antibiyotik işe yatamadı kuzum. En sonki antibiyotiği hatırlamıyorum ama fitil biokadın dı. O çok etkiliydi. Aynı batikon gibiydi. Bide ben kefir probiyotik yoğurt vs yüklendim onlarda etkiledi

Aa bende biokadin kullanmıştım operasyondan sonra 2 hafta
Etkili o gerçekten 👍 inşallah bidaha olmaz
Üfff kadın olmak ne zor😒

Aa bende biokadin kullanmıştım operasyondan sonra 2 hafta
Etkili o gerçekten 👍 inşallah bidaha olmaz
Üfff kadın olmak ne zor😒
İnşallah olmaz bebeğim ya.
ay valla bilmiyorum ki kadın olmak mı zor, erkek olmak mı
Yine bizim hastalığımız çok şükür tedavileri çok.
şimdi erkeklerse sorun olunca ne oluyor onu da bilmiyorum

X