- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.076
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.541
Ve bana yine Martta çalışmalara devam.
Hayırlısı inşallah kuzum adet görmek de önemli.... Yepyeni umut dolu bir aya bismillah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve bana yine Martta çalışmalara devam.
Ay çok şükür ben bu sabırsızlıkla düzensiz filan olsa kafayı yerdim. Az önce bir arkadaş ne güzel gebeliginin ilk günü yazdı. Bakış açısının güzelliğine hayran kaldım.Hayırlısı inşallah kuzum adet görmek de önemli.... Yepyeni umut dolu bir aya bismillah
Ay çok şükür ben bu sabırsızlıkla düzensiz filan olsa kafayı yerdim. Az önce bir arkadaş ne güzel gebeliginin ilk günü yazdı. Bakış açısının güzelliğine hayran kaldım.
Benim topikte canım bi arkadaş bana öyle dedi. Çok hoşuma gitti.Evet çok şükür adet olabiliyoruz ♥
Hangi konu o bende bakayım
Benim topikte canım bi arkadaş bana öyle dedi. Çok hoşuma gitti.
İnşallah ay doğumdaştık biz di mi balOkudum doğumdaş mantıklı bi bakış
İnşallah bu ay en güzel başlangıçla sonu yaşarız
İnşallah ay doğumdaştık biz di mi bal
Aaaay amin amin. senin bebe vardi di mi o ne kadarlıktı?Evet cano inşallah bu seneki 4 ekimde karnımız burnumuzda oluruz amiiiinnnnn
Aaaay amin amin. senin bebe vardi di mi o ne kadarlıktı?
Ay inşallah senin boncuğuna da kardeş nasip etsin inşallah.Evet çok şükür 2,5 yaşında boncuğum
ellerinden öper teyzesi
Rabbim sanada nasip etsin
Edecek inşallah banada, burdakilere de
Ay inşallah senin boncuğuna da kardeş nasip etsin inşallah.
Doğrı diyorsun kuzum. Az daha bekleyeyşmİçme ballim bekle bence kan vermedin ama %100 emin olamazsın adet gelmedikçe
Hani atıyorum son 10 gün içinde farzedelim yumurtlaman oldu birliktelikle tutma şansı var ama eğer 15 gün boyunca eşinle aranda bişey olmadıysa o zaman ihtimal yok zaten
@guzelgunler2019 varya o hamile olduğu ayda kanda çıkmamış demekki o da erken dönemde baktırmıştı
İstersen bi doktora git baksın duphaston verirse adet olmanı sağlayabilir hamileliğe de zararı yokmuş
Hamilesin bence canım benim inşallahhhh4 bebeğim
Eğer hamile değilsem bu 3 olacak kuzum geciktiği
Neden amaHayhatun canım çok sıkkın canım sen nasılsın
Bugün 6. GünHamilesin bence canım benim inşallahhhh
test yaptinmi canim?Bugün 6. Gün
Dün yapmıştım canmtest yaptinmi canim?
Ben hamilelik beklemiyorum kuzum ds niye olmadıydsm yasagec dollenme bile olsa cikardi galiba ya?gerci ben hic test lere guvenmiycem artik. adetin bukadar gecikmesi neden olaki??hayir olsun insallah