- 22 Ağustos 2015
- 29.558
- 86.105
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #26.121
3.ncuyu de istiyorumhic cocuk yokmuydu sende ben 3. bebegini istiyirsn sandım
Ama sirasi gelmedi.
Benm bebeģim yokkkiiii yokkiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3.ncuyu de istiyorumhic cocuk yokmuydu sende ben 3. bebegini istiyirsn sandım
Sen yazarken kara bakiyordum ne biliyim icimden geldi. Kabul et veŞimdi kar ne alaka la
PekiiiiSen yazarken kara bakiyordum ne biliyim icimden geldi. Kabul et ve
Ayyy hiç çekilmez niye geldiler ki
hay masallah ne yagmis yaa.neresi ya??
Iyim canim cook sukur. Sen nasilsin..
Ne var ne yok buralarda:)
Yaa kizlar düsük zamanini saymassak 23 gun oldu. Dusükle birliktr 43 gun yani basladigi gunden itibaren sayarsak.
Benm lekelenmem oluyor cok az minnak minnak. Sizdede oldumu? Bi geliyo bi gelmiyor.
Yok lekelenmenin 2.nci gunu. 23 gun temiz kaldim.Hamdolsun canım lekelenmen yeni mi başladı? Korunuyor musun ? Benim kürtajdan sonra 15 gün sürmüştü kanamam sonra bidaha hiç olmadı. Bu kadar sürmesi normal değil inşAllah parça falan kalmamıştır ama belki adet olacaksın?
Yok lekelenmenin 2.nci gunu. 23 gun temiz kaldim.
23 gün önce 10 gunde düsük kanamasi oldu bitti. 10 gun surdü.
Lekelenme bi geliyo minnak bi gelmiyor sokülmesini bekliyorum. Hatta hic birsey koymuyorum gelmiyor oyle ama var azicikta olsa bazen.
Yani ocak 14 te dusük basladi ocak 24 te bitti.
Korunmadim zaten olmaz diye rahim hemen toparlanmaz zaten.
Bu lekelenmelerin ufacigi bile kabusum oldu. 2 gebeliktede yerleşirken geldi ilerleyen zamanda coğaldi kana döndu.
Insallah iyice temizlensinde gelsin.Bana adet kanaması gibi geldi zamanın gelmiş çünkü 1 ay geçmiş
Insallah iyice temizlensinde gelsin.
Kar olmasaydi eczaneden alirdim test bi durum ne diye.İnşAllah ondandır benimde kürtajdan 32 gün sonra ilk adetim gelmişti
Mavi Boncugumm sen nasilsin evine döndünmu.
Yaa soba iyi hoşta heryeri isıtmiyor.Döndük canım çok şükür ev gibisi yok insan hiçbiryerde evindeki gibi rahat edemiyor
Oralar çok soğuktu sobalı ev hiç bana göre değil evin heryeri buz gibi , tek oda sıcak
Fazla ödesekde doğalgaza razıyım
Benim oğlan 1-2 gündür nanemolla biraz
Sanırım ordan dolayı soğuk yedi , ara ara ateşi çıkıyor durgunlaşıyor bide iştahı gitti
Düzelir inşAllah
Kar olmasaydi eczaneden alirdim test bi durum ne diye.
Bakalim sokülucekmi.
Doģru orasi da. Ama bukadar cabuk olmaz sanirim ya ne bilim.Bişey diyimmi bu işler hiç belli olmuyor
Bizim burda @mervana8794 var o ikizlerini kaybetmişti kürtaj oldu sonra korunmadı hiç
Daha adetini bile görmeden hamile olduğunu öğrendi jet hızıyla kürtaj bide sonuçta rahim kürtajla daha çok zarar görüyor
Düşük gibi değil müdahale ediyolar sonuçta ama veren Allah işte... Şimdi geçenlerde doğum yaptı oğluna kavuştu
Rabbim sanada yaşatsın en kısa zamanda
Dua ediyorum
Doģru orasi da. Ama bukadar cabuk olmaz sanirim ya ne bilim.
Rabbim herkese hayirlisi sagliklisini versin zaman ne gosterir bakalim.
Şuan pek beklentim yok acikcasi hayirlisi olsun ama yinede. Saldım biraz:)
Allah razi olsun dualarin ici n.
Bende bi aralar madonnaydım ya boncuğumK KurkmantoluS serom bugün a101'in broşürüne bakarken bi yazarın kitapları gelmiş birinin adı "Kürk mantolu Madonna" yazıyodu
hemen aklıma sen geldin
Senin madonna versiyonunda varmış meğer
Bende bi aralar madonnaydım ya boncuğum