Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20200213_163008.jpg

Iyim canim cook sukur. Sen nasilsin..
Ne var ne yok buralarda:)
Yaa kizlar düsük zamanini saymassak 23 gun oldu. Dusükle birliktr 43 gun yani basladigi gunden itibaren sayarsak.
Benm lekelenmem oluyor cok az minnak minnak. Sizdede oldumu? Bi geliyo bi gelmiyor.

Hamdolsun canım lekelenmen yeni mi başladı? Korunuyor musun ? Benim kürtajdan sonra 15 gün sürmüştü kanamam sonra bidaha hiç olmadı. Bu kadar sürmesi normal değil inşAllah parça falan kalmamıştır ama belki adet olacaksın? 🤔

Hamdolsun canım lekelenmen yeni mi başladı? Korunuyor musun ? Benim kürtajdan sonra 15 gün sürmüştü kanamam sonra bidaha hiç olmadı. Bu kadar sürmesi normal değil inşAllah parça falan kalmamıştır ama belki adet olacaksın? 🤔
Yok lekelenmenin 2.nci gunu. 23 gun temiz kaldim.
23 gün önce 10 gunde düsük kanamasi oldu bitti. 10 gun surdü.
Lekelenme bi geliyo minnak bi gelmiyor sokülmesini bekliyorum. Hatta hic birsey koymuyorum gelmiyor oyle ama var azicikta olsa bazen.
Yani ocak 14 te dusük basladi ocak 24 te bitti.
Korunmadim zaten olmaz diye rahim hemen toparlanmaz zaten.
Bu lekelenmelerin ufacigi bile kabusum oldu. 2 gebeliktede yerleşirken geldi ilerleyen zamanda coğaldi kana döndu.

Yok lekelenmenin 2.nci gunu. 23 gun temiz kaldim.
23 gün önce 10 gunde düsük kanamasi oldu bitti. 10 gun surdü.
Lekelenme bi geliyo minnak bi gelmiyor sokülmesini bekliyorum. Hatta hic birsey koymuyorum gelmiyor oyle ama var azicikta olsa bazen.
Yani ocak 14 te dusük basladi ocak 24 te bitti.
Korunmadim zaten olmaz diye rahim hemen toparlanmaz zaten.
Bu lekelenmelerin ufacigi bile kabusum oldu. 2 gebeliktede yerleşirken geldi ilerleyen zamanda coğaldi kana döndu.

Bana adet kanaması gibi geldi zamanın gelmiş çünkü 1 ay geçmiş🤔

• Beğen
Reactions: H M
Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm sen nasilsin evine döndünmu.

Döndük canım çok şükür ev gibisi yok insan hiçbiryerde evindeki gibi rahat edemiyor
Oralar çok soğuktu sobalı ev hiç bana göre değil evin heryeri buz gibi , tek oda sıcak🥶
Fazla ödesekde doğalgaza razıyım
Benim oğlan 1-2 gündür nanemolla biraz
Sanırım ordan dolayı soğuk yedi , ara ara ateşi çıkıyor durgunlaşıyor bide iştahı gitti
Düzelir inşAllah

• Beğen
Döndük canım çok şükür ev gibisi yok insan hiçbiryerde evindeki gibi rahat edemiyor
Oralar çok soğuktu sobalı ev hiç bana göre değil evin heryeri buz gibi , tek oda sıcak🥶
Fazla ödesekde doğalgaza razıyım
Benim oğlan 1-2 gündür nanemolla biraz
Sanırım ordan dolayı soğuk yedi , ara ara ateşi çıkıyor durgunlaşıyor bide iştahı gitti
Düzelir inşAllah
Yaa soba iyi hoşta heryeri isıtmiyor.
Dedigin gibi doģalgazda bi nimet. Cok sukur halimize.
C vitamini takviyesi yap bolbol. Iyi olur insallah. Aynen evi gibisi yok insanin.

Kar olmasaydi eczaneden alirdim test bi durum ne diye.
Bakalim sokülucekmi.

Bişey diyimmi bu işler hiç belli olmuyor
Bizim burda @mervana8794 var o ikizlerini kaybetmişti kürtaj oldu sonra korunmadı hiç
Daha adetini bile görmeden hamile olduğunu öğrendi jet hızıyla😂 kürtaj bide sonuçta rahim kürtajla daha çok zarar görüyor
Düşük gibi değil müdahale ediyolar sonuçta ama veren Allah işte... Şimdi geçenlerde doğum yaptı oğluna kavuştu
Rabbim sanada yaşatsın en kısa zamanda
Dua ediyorum 🤲

• Muhteşem
Bişey diyimmi bu işler hiç belli olmuyor
Bizim burda @mervana8794 var o ikizlerini kaybetmişti kürtaj oldu sonra korunmadı hiç
Daha adetini bile görmeden hamile olduğunu öğrendi jet hızıyla😂 kürtaj bide sonuçta rahim kürtajla daha çok zarar görüyor
Düşük gibi değil müdahale ediyolar sonuçta ama veren Allah işte... Şimdi geçenlerde doğum yaptı oğluna kavuştu
Rabbim sanada yaşatsın en kısa zamanda
Dua ediyorum 🤲
Doģru orasi da. Ama bukadar cabuk olmaz sanirim ya ne bilim.
Rabbim herkese hayirlisi sagliklisini versin zaman ne gosterir bakalim.
Şuan pek beklentim yok acikcasi hayirlisi olsun ama yinede. Saldım biraz:)
Allah razi olsun dualarin ici n.

Doģru orasi da. Ama bukadar cabuk olmaz sanirim ya ne bilim.
Rabbim herkese hayirlisi sagliklisini versin zaman ne gosterir bakalim.
Şuan pek beklentim yok acikcasi hayirlisi olsun ama yinede. Saldım biraz:)
Allah razi olsun dualarin ici n.

Üzüntü yaşamamak için fazla beklentiye girmemek gerekiyo dediğin gibi ama süprizlerde bazen ummayınca geliyor🤗
Umutlu olalım ama fazla kapılmayalım diyorum bende şimdi hamile kalmış olsam hemen sevinemem açıkçası
en az kalp atışını duyana kadar...
hatta hareketlerini hissedene kadar emin olmak zor Allah sağlıklılarını nasip etsin
Baştan sona sabır işi valla😣

• Beğen
X