Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
20200208_083955.jpg kizlar buda 1 saat once yaptigim test once hoc bisey cikmadi sonra boyle oldu bozuk test sanirim yada gebelik yok 🤭🤣

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm nerdeyseee.

kızlar yaa açık sarı su gibi akıntım var.
bide enfeksiyon var mı diye test yapayım dedim.Kaba idrarı yapınca içinde beyaz bi çok tortu gördüm sanki peçete parçalanmış gibi bi görüntü. O neden olur ki fikri olan var mı:110::110:
Çok az da enfeksiyon çıktı acaba ondan mı

Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm nerdeyseee.

kızlar yaa açık sarı su gibi akıntım var.
bide enfeksiyon var mı diye test yapayım dedim.Kaba idrarı yapınca içinde beyaz bi çok tortu gördüm sanki peçete parçalanmış gibi bi görüntü. O neden olur ki fikri olan var mı:110::110:
Çok az da enfeksiyon çıktı acaba ondan mı
cnm benim testler niye oyle cikti bi fikrim yok😊ayrica senin o idrarda ki tortulara yakin zaman da iliski olduysa spermler karismistir doktor bana oyle demişti 🤣🤭evet Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm yok niyeki?

cnm benim testler niye oyle cikti bi fikrim yok😊ayrica senin o idrarda ki tortulara yakin zaman da iliski olduysa spermler karismistir doktor bana oyle demişti 🤣🤭evet Mavi Boncugumm Mavi Boncugumm yok niyeki?
Yok kuzum nerdeyse 5 gün önce oldu ilişki. Ama idrar çıkan yerle sperm ne alaka kız :KK70::KK70::KK70:

• Komik
Reactions: H M
Canlaaaar nasılsınız benim dün gece sancılarım başladı doktora gittik açılma var dedi 1 hafta daha tutabilirsek daha iyi ama doğarsa da sorun yok dedi normal.dogum için bekleyelim dedi vücut gelişim ölçümleri 39 A 5e uyumlu iki gündür sanki saniye denir tuvalete gidiyorum abartmıyorum artık tuvalette yaşar oldum çok heycanlaniyorummmmm sancılar devam ederse hemen gel sakın bekleme dedi yaaaaa deneyimli anneler ne olur bana biraz aydınlatıcı rahatlatıcı şeyler soyleyinnn 🙄😰🤗🤗🤗

X