- 29 Ocak 2020
- 735
- 429
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.921
Amin hayırlısı artık canım nasipte varsa olurHayırlı haberler verirsin inşallah canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin hayırlısı artık canım nasipte varsa olurHayırlı haberler verirsin inşallah canım
CağnımmmmmmKısssllaaarrr
Kısssllaaarrr
Yenıden yap bozuk gibiEki Görüntüle 2586732 kizlar buda 1 saat once yaptigim test once hoc bisey cikmadi sonra boyle oldu bozuk test sanirim yada gebelik yok
Hay şansına varsa tekrar yap yaaEki Görüntüle 2586732 kizlar buda 1 saat once yaptigim test once hoc bisey cikmadi sonra boyle oldu bozuk test sanirim yada gebelik yok
Benim sat 7 subat oldu canım bat in ne olacagı belki degil 2 kıstım var bu ay duphaston kullanacağım Dr bu ay da olmaz dedi 2 kutu kullanıcaz diger ay da olmaz zaten o yuzden yaza kadar umudum yokSenin bat 12 miydi kuzmm
Neye göre olmaz diyorki anlamadımBenim sat 7 subat oldu canım bat in ne olacagı belki degil 2 kıstım var bu ay duphaston kullanacağım Dr bu ay da olmaz dedi 2 kutu kullanıcaz diger ay da olmaz zaten o yuzden yaza kadar umudum yok
Senin testler neden böyle bulanık gibi çıkıyor kuzum anlamadımEki Görüntüle 2587008 Eki Görüntüle 2587008 kizlar bunu da yeni yaptim var dimi yanılmıyorum.. tabi emin olmak icin adetin gecnesi kan vermek vs gerek
cnm benim testler niye oyle cikti bi fikrim yokayrica senin o idrarda ki tortulara yakin zaman da iliski olduysa spermler karismistir doktor bana oyle demişti evet Mavi Boncugumm yok niyeki?Mavi Boncugumm nerdeyseee.
kızlar yaa açık sarı su gibi akıntım var.
bide enfeksiyon var mı diye test yapayım dedim.Kaba idrarı yapınca içinde beyaz bi çok tortu gördüm sanki peçete parçalanmış gibi bi görüntü. O neden olur ki fikri olan var mı
Çok az da enfeksiyon çıktı acaba ondan mı
Yok kuzum nerdeyse 5 gün önce oldu ilişki. Ama idrar çıkan yerle sperm ne alaka kızcnm benim testler niye oyle cikti bi fikrim yokayrica senin o idrarda ki tortulara yakin zaman da iliski olduysa spermler karismistir doktor bana oyle demişti evet Mavi Boncugumm yok niyeki?
karisiyo bazen belki idrar verirken oraya akittin diyeYok kuzum nerdeyse 5 gün önce oldu ilişki. Ama idrar çıkan yerle sperm ne alaka kız
Ahah yok sanmıyorum ama nedense anlamadımkarisiyo bazen belki idrar verirken oraya akittin diye
Adetim gecsin oyle kan yaparim cnm test ler yaniltici olabiliyo bazen evet banada tuhaf geldi aslinda.zaten suan pozitif gözüyle bakmıyorum.. takvimi öylesine yaptim
Bende 3.cuyu 4 gozle bekliyorum. Korksamda..Adetim gecsin oyle kan yaparim cnm test ler yaniltici olabiliyo bazen evet banada tuhaf geldi aslinda.zaten suan pozitif gözüyle bakmıyorum.. takvimi öylesine yaptim