- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.881
nasılsın kürklüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim çok şükür kuşum sen nasılsınnnasılsın kürklüm
şükür iyiyim çalışıyorumİyiyim çok şükür kuşum sen nasılsınn
Allah kolaylık versn tatlımmmşükür iyiyim çalışıyorum
amin bitekimAllah kolaylık versn tatlımmm
Yoksa testslm kizlar nasilsiniz?ben dun test i tekrarlayacaktım ama hava burda cook kotuydu cikamadim o yuzden yapmadim bugun yapacagim testi..bat 5 buarada ..sizlerde durumlar nasil??
Ben unutmuştumYoksa test
Arkadaş takvim yapmis demiBen unutmuştum
Ohaaaa yeni gördümmmmArkadaş takvim yapmis demi
iyi aksamlar hanimlar bugun avm ye gittik arkadasla dayanamayıp yaptik evet daha belirgin bi silik cizgi gördüm ama kesin mi onu bilmiyorum bu aralar yanlis sonuc veren test cok bikiyirsnz kan vermedim henuz ..ama hayirli olur belki deyip hem3n takvim yaptim hayirli insallah sonuna kadar devam eder ve umarım pozitiftir gercektenYoksa test
testin resmini çekseydin kızziyi aksamlar hanimlar bugun avm ye gittik arkadasla dayanamayıp yaptik evet daha belirgin bi silik cizgi gördüm ama kesin mi onu bilmiyorum bu aralar yanlis sonuc veren test cok bikiyirsnz kan vermedim henuz ..ama hayirli olur belki deyip hem3n takvim yaptim hayirli insallah sonuna kadar devam eder ve umarım pozitiftir gercekten
Geldi geldiiiiKütklü cağir anne adayını ben etiket yapamiyom
kiz durr valla bende şok tayim.oyle net bisi yok 1 saat once yaptim testi sizi tabiki unutmadım zyazacaktim tabikibalbebekk hemen buraya gel ve bana taktik ver
Test yaptın söyledin ben mi görmedim.
yine efkarlandım
Tabi tabi sen testi atma bize yazma usuldan usuldan takvim yap . Kaçmaz bizden gerci kürklü den kaçmiş nasıl olduysa :)kiz durr valla bende şok tayim.oyle net bisi yok 1 saat once yaptim testi sizi tabiki unutmadım zyazacaktim tabiki
3 gune 5 gune bakmayız biz test isterizsarz im cok az biraz dolsun donecegim.anlayacagin bat a 5 var ve kesin olmayan bi test ve acaleci bir ben