Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
iyi aksamlar hanimlar😍 bugun avm ye gittik arkadasla dayanamayıp yaptik evet daha belirgin bi silik cizgi gördüm ama kesin mi onu bilmiyorum 🤭😂bu aralar yanlis sonuc veren test cok bikiyirsnz kan vermedim henuz ..ama hayirli olur belki deyip hem3n takvim yaptim hayirli insallah sonuna kadar devam eder ve umarım pozitiftir gercekten

iyi aksamlar hanimlar😍 bugun avm ye gittik arkadasla dayanamayıp yaptik evet daha belirgin bi silik cizgi gördüm ama kesin mi onu bilmiyorum 🤭😂bu aralar yanlis sonuc veren test cok bikiyirsnz kan vermedim henuz ..ama hayirli olur belki deyip hem3n takvim yaptim hayirli insallah sonuna kadar devam eder ve umarım pozitiftir gercekten
testin resmini çekseydin kızz
Kütklü cağir anne adayını ben etiket yapamiyom
Geldi geldiiii

Arkadaşlar aranızda adet görüpte hamile olduğunu öğrenen varmı acaba... burdaki arşivden olan mesajları okudum çoğu kişide var bu durum.. adet günüm yarındı ama ben bu sabah adet oldum normalde kan pıltısı gelirdi ilk günden itibaren ama bu saat oldu hala kan pırtısı gelmedi normalde adet kanı kırmızıdır ama benimki hafif koyu pembe gibi ve gündüz baya geldi akşama doğru azaldı ve şuan bile fazla gelmemiş ağrım çok ama bişey yok... son yumurtlama günümden sonra yaşadığım belirtilerde hala aynı sağ kasığım hala batıyor ve jilet kesiği gibi oluyor ilk kez başıma böyle bişey geliyor acaba hamile olabilirmiyim...

X