- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.821
Çok zor ya. Gerçekten o kadar zor ki durumun. Ee doğum anında annen mi olacak peki yanında. Eşinde gelecektir mutlaka.Ben tayin isticem kuzum annemelrin yanına memlekete gidicem Can biraz buyuyunceye kadar orada kalırım hem parada biriktirirm diye düşündüm sonra ev almayı düşünüyorum ev alınca evimize geçeriz diye düşünüyorum rabbim ömür verdiği sürece şuan esmle yaşadığımız evdeyim esim gitti zaten nerede kalıyor hiç bilmiyorum arada arıyor nasılsın diye sırf oğlu karnimda diye açıyorum ama diyorum. Ya çok da bi beklentim yok kimseden biraz o korku var yüreğimde yanında her an olmam gerekecek hemde çalışmam gerekecek barışmak istiyor bazen ama kvalide ile gotrhturur bundan yüz bulup cesaret edemiyorum ablamda doğum bahanesiyle yakinlasirlarsa yüz çevirme helallik dilerlerse affet ama yine buyuklenirlerse o zaman keser atarsın dedi bilemiyorum şuan ailemden birileri sürekli sırayla gidip geliyor herkese yük oluyorum ama Rabbim biliyor ya dua etmesem altından kalkamam gibi geliyor buda benim imtihanim
ayy ne diyeceğimi de bilemiyorum ya.