Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

26 siydi yumurtlama tahminim

Hımmm 🤔 10 günde kana anca geçer ama teste yansır mı bilemedim🤔 normal şartlarda geçmez ama kesin yok da diyemeyiz eğer varsada 26'sından önce yumurtlaman olmuştur bence ya da 2 defa oldu çünkü normal testler bu kadar erken saptayamaz biliyosun erken gebelik testleri bile adete 2-3 gün kala saptar diyolar
İnşallah hayırlısı olur

Hımmm 🤔 10 günde kana anca geçer ama teste yansır mı bilemedim🤔 normal şartlarda geçmez ama kesin yok da diyemeyiz eğer varsada 26'sından önce yumurtlaman olmuştur bence ya da 2 defa oldu çünkü normal testler bu kadar erken saptayamaz biliyosun erken gebelik testleri bile adete 2-3 gün kala saptar diyolar
İnşallah hayırlısı olur
aynen insallah hayirlisi olsun cnm ..yumurtlama ne zaman olmus bilmiyirum ama adetimin 14.gunu ayin 26 i onu demek istedim sadece..oyle deniliyor ya... hani belki de yiktur test yanlis sonuc veriyor ..bekleyelim insallah hakkimizda hayirlisi.haktan hayirlisi🤷‍♀️😊

Kızlar bakınele.

ben ovulasyon testini şu şekilde yapıyorum sıvı alımına dikkat edilmesi gerektiğinden dolayı.
Sabah uyanıyorum ya ilk çişimi yapıyorum. Geri uyuyorum 8-9 gibi. Zaten bişey yiyip içmiyorum uyurken 😂😂😂 sonra tekrar uyanınca 11-12 gibi testi yapıyorum.
Bu şekilde olunca sorun olmaz değil mi??
Bugün de yaptım bugünde ovulasyon değil. Bence benim yumurtlama geçti. Çünkü kasık vs ağrım hiç yok. Bugünde 20. Günü adetin

X