- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.701
Hiç değerlendiresim yokhmm guzel gunler cnm degerlendir muhakkak.
haydaaaHiç değerlendiresim yok
Ay maşallah bende 8 gün kala öğrenip hayatımın şokunu yaşadımhayirli sabahlar kizlarrrnabersiniz ?2 yada 3 gun gecsinde test yapayim meraktan catliycam cunku iki gebeligimi de 6 gun kala ogrenmistim bunda da varsa cikar herhalde yoksa da yok
oylemi e sizde bayagi bi erken öğrenmişsiniz masallah .. normalde pek erken sonuc vermez testler aslinda kac haftaliksiniz?Ay maşallah bende 8 gün kala öğrenip hayatımın şokunu yaşadım
Biliyor musun hani dedim ya bu ay takmıyorum diye. Şimdi düşündüm de kız iki güne bi ilişki olmuşhaydaaamecbur gorev diycem ama oyle de cok sıkıcı yaa
2 gune bir iyiymis.bende hergunu not aldim adet tarih-i sonrasi defter acilacak ona gire calisma icin yeni plan çizilecekBiliyor musun hani dedim ya bu ay takmıyorum diye. Şimdi düşündüm de kız iki güne bi ilişki olmuş
bebek için uğraştığımız ay bile bu kadar düzenli değildikahahah
selam cnm nasilsin?senin bebegin vardi galiba dimi yas kac?Selamlar
TSK ederim İyyim canım sen nasılsınselam cnm nasilsin?senin bebegin vardi galiba dimi yas kac?
o masallah iki cocuk bu yaşta iyi yaa..ilki kac yasindaTSK ederim İyyim canım sen nasılsınyasım 26. İki cocuğum var. Bebeğim iki bucuk aylık oluyor bu hafta
İlki de dört yasına girecek ağustostao masallah iki cocuk bu yaşta iyi yaa..ilki kac yasinda
oy masallah benim kiler gibi olmus aralari 3 yas olmus..3. yu dusunurmusun??İlki de dört yasına girecek ağustosta
Düşünüorum tabi canım çocuk sevıyorum benoy masallah benim kiler gibi olmus aralari 3 yas olmus..3. yu dusunurmusun??
evet hah ben tam da o donemdeyim iste .insallah hayirlisiyla hepimizin gonlune gore olsunDüşünüorum tabi canım çocuk sevıyorum benama bi üç dört sene sonra oğlan okula baslasın kızda onun kadar olsun
Seninkiler kaç yasında sen kaç yasındasınevet hah ben tam da o donemdeyim iste .insallah hayirlisiyla hepimizin gonlune gore olsun
30 yaşındayım cnm ilki 6 bucuk 1. sinifa gidiyir kucugu 3 bucuk olduSeninkiler kaç yasında sen kaç yasındasın
Evet tamda benımde aradığım dönem30 yaşındayım cnm ilki 6 bucuk 1. sinifa gidiyir kucugu 3 bucuk oldu
Planlar cok sıkıcı değilmi.2 gune bir iyiymis.bende hergunu not aldim adet tarih-i sonrasi defter acilacak ona gire calisma icin yeni plan çizilecekplanli calismayi severim