Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah tekrar gerek kalmaz eğer adet düzensizliğin varsa hayıt tohumunu da çok tavsiye ediyorlar hormonları dengeliyomuş

İnşallah tekrar gerek kalmaz eğer adet düzensizliğin varsa hayıt tohumunu da çok tavsiye ediyorlar hormonları dengeliyomuş
Ben hayit ekstrati kullandim 5 ay.
3 şişe..
Her sene mutlaka 5 ay kullanirim. Faydali tabi
Ama cok ilac cok hormon aliyoruz biz vucut sasiriyor. Tedavinin başinda ohss riskine yakalandm zaten fazla yumurtadan. Ustune transfer surecindeki ilaclar vs. Zor Rabbim kimseyi muhtac etmesin. Kendine gelmesi 2 ayi buluyor vucudumun.
Artik midem bulaniyor ilaclardan..
Duygularim şasti onlari bile degistiriyor.
3ncuye cesaret nasil edicem blmiyorum. Biraz toparlanmam lazm

bende ilk gebeligim i bos gecirdim ve kurtaj oldum cnm sonrası usutunce agri oluyordu.1 ay yatmis dinlenmiştim

bende ilk gebeligim i bos gecirdim ve kurtaj oldum cnm sonrası usutunce agri oluyordu.1 ay yatmis dinlenmiştim
Oluyor gercekten. Dusüğü dolu dolu 7 gunde yaptim her gün o agrilar dayanilmazdi.
Parol majezik sicak su torbasi battaniye ile durdum.
Gaz sancisi oldumu heleki nasil agritiyordu. Ayaklarima 2 kat corap giydim. En son parca cikinca agrim filan kalmadi şükur. Olsa agrim olurdu

Bana özelden ismini yazarmısın sanada dua edeyim
Hatta hatim düşünüyorum inşÂllah nasip olursa çocuktan dolayı fazla vakit bulamıyorum ama azar azarda olsa okuyacağım artık ne zamana biterse
çocuk yatınca geceleri okurum
Kimin duasının kabul olacağı bilinmez
Kulun kula duası makbul olur derler
İnşAllah

Bende cok dertlendim sanki kusura bakmayin konu konuyu acinca yaziliyor
Beterin beteri var bunada sükur
Hersey guzel olucak Rabbime inaniyorum Ona siginiyorum.. imtihanlar bizim egrilmemiz icin
Daha iyi olabilmemiz icin.
O yuzden ćooook süküuuur..
Her halimize sükredelim.. hep daha zorlari var
Ben pozitif aldim ama yillarca hic alamayanlarda var. O yuzden Rabbim kolaylastirsin herkesin derdini kuvvetini

Amin kardeşim ..ne kusuru, derdini paylaştığın için teşekkür ederim
Hayat hep mutlulukla dolu değilki...
Bu dünyanın sefası fani olduğu gibi cefası da fani.... aynen her halimize bin şükür
Şükretmek için onlarca sebebimiz var

Saģlikli bebeģiniz var ise. Siz saglikliysaniz sevdikleriniz yanndaysa daha neye sükredilmesin ki.
Sağlik akil sağligi ve beden sagliği bunlar hayatta cooooook muhim şeyler.

Yaaa benim güzel kalpli güzel düşünceli boncuğummmm

Rabbim ne muradin varsa versin bacim
Tez vakitteeee mujdeni al inşallahhh
vesile olana Rabbim de vesile kilsın en guzel dualari
ayyy amin amin çokca aminnnn. Hepimiz muradımıza erelim inşallah
Seni herzaman öperim bebeğim
ihihii
O senin güzelliğin fındığım
Etmezmiyim isimlerinizi aklıma yazdım
Dualarımda kaçış yok artık
oyyy niye kaçalım ayıl Allah razı olsun kuzum Allah kabul etsin

Kızlar eşim 1 saat önce eve geldi işden apartopar çıkmış noldu dedim kardeşi uzman çavuş yıllardır o işi yapıyor işte bi süredir sınırdaydı gece bombalı saldırı olmuş ellerinden yaralanmış şuan Hatay'da hastanede
Çok şükür daha kötüsü olmadı eşim çok korkmuş üzgün tabi şuan
6 şehidimiz var Rabbim ailelerine sabır yağdırsın ne haldedirler şimdi
Dua rica ediyorum sizden ordaki yaralılar ve şehit aileleri için çok üzücü hepsi evlat off çok zor Allah yardımcıları olsun
Allah belalarını versin bi bitmediler
Kurdukları ve kuracakları bütün tuzaklar kendi başlarına gelsin inşâAllah!! Amin

Yaa boncuğum çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…