- 3 Ekim 2018
- 3.733
- 4.215
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.661
ben kaldırdım
Göcmen kuşlar gibisin.
Hep gidicegni biliyorsun..
Tedaviyi burdan yüruttüm hep.
Yinede ailemin yanina gidip gunlerce kalmadim.
Cunkü psikolojikman hala etkileniyorum.
Fazla kaldimmi alisiyorum
Yani duygularim cok karisiyor.
Mumkun oldugunca az az gittim.
Gecen agustosta tup bebek icin sadece istanbuldaydm 20 gun.
Sora ekimde gittim 6 gun ttansfer icin.
Sonra aralik ta gittim 5 gun transfer icin.
Şimdi artik 3 ay sora filan dusunuyorum eger olmassa.
Ben hayit ekstrati kullandim 5 ay.İnşallah tekrar gerek kalmaz eğer adet düzensizliğin varsa hayıt tohumunu da çok tavsiye ediyorlar hormonları dengeliyomuş
bende ilk gebeligim i bos gecirdim ve kurtaj oldum cnm sonrası usutunce agri oluyordu.1 ay yatmis dinlenmiştimBen hayit ekstrati kullandim 5 ay.
3 şişe..
Her sene mutlaka 5 ay kullanirim. Faydali tabi
Ama cok ilac cok hormon aliyoruz biz vucut sasiriyor. Tedavinin başinda ohss riskine yakalandm zaten fazla yumurtadan. Ustune transfer surecindeki ilaclar vs. Zor Rabbim kimseyi muhtac etmesin. Kendine gelmesi 2 ayi buluyor vucudumun.
Oluyor gercekten. Dusüğü dolu dolu 7 gunde yaptim her gün o agrilar dayanilmazdi.bende ilk gebeligim i bos gecirdim ve kurtaj oldum cnm sonrası usutunce agri oluyordu.1 ay yatmis dinlenmiştim
Ben hayit ekstrati kullandim 5 ay.
3 şişe..
Her sene mutlaka 5 ay kullanirim. Faydali tabi
Ama cok ilac cok hormon aliyoruz biz vucut sasiriyor. Tedavinin başinda ohss riskine yakalandm zaten fazla yumurtadan. Ustune transfer surecindeki ilaclar vs. Zor Rabbim kimseyi muhtac etmesin. Kendine gelmesi 2 ayi buluyor vucudumun.
Artik midem bulaniyor ilaclardan..
Duygularim şasti onlari bile degistiriyor.
3ncuye cesaret nasil edicem blmiyorum. Biraz toparlanmam lazm
Tesekkür ederimmmmmcannımmmÖyle öyle maşallah sana kuzum
O yüzden bu ödülü hakettin
Bende cok dertlendim sanki kusura bakmayin konu konuyu acinca yaziliyor
Beterin beteri var bunada sükur
Hersey guzel olucak Rabbime inaniyorum Ona siginiyorum.. imtihanlar bizim egrilmemiz icin
Daha iyi olabilmemiz icin.
O yuzden ćooook süküuuur..
Her halimize sükredelim.. hep daha zorlari var
Ben pozitif aldim ama yillarca hic alamayanlarda var. O yuzden Rabbim kolaylastirsin herkesin derdini kuvvetini
Saģlikli bebeģiniz var ise. Siz saglikliysaniz sevdikleriniz yanndaysa daha neye sükredilmesin ki.Amin kardeşim ..ne kusuru, derdini paylaştığın için teşekkür ederim
Hayat hep mutlulukla dolu değilki...
Bu dünyanın sefası fani olduğu gibi cefası da fani.... aynen her halimize bin şükür
Şükretmek için onlarca sebebimiz var❤
Yaaa benim güzel kalpli güzel düşünceli boncuğummmmBana özelden ismini yazarmısın sanada dua edeyim
Hatta hatim düşünüyorum inşÂllah nasip olursa çocuktan dolayı fazla vakit bulamıyorum ama azar azarda olsa okuyacağım artık ne zamana biterse
çocuk yatınca geceleri okurum
Kimin duasının kabul olacağı bilinmez
Kulun kula duası makbul olur derler
İnşAllah♥
Rabbim ne muradin varsa versin bacim
Yaaa benim güzel kalpli güzel düşünceli boncuğummmm
bende ilk gebeligim i bos gecirdim ve kurtaj oldum cnm sonrası usutunce agri oluyordu.1 ay yatmis dinlenmiştim
doktor 3 ay demişti cnm ama ben kurtaj dan sonra bir adet görüp beklemeden sonra aynen devam etmiştim o ay da gebe kalmıştım cok şükür.Kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kalmıştın canım?
ayyy amin amin çokca aminnnn. Hepimiz muradımıza erelim inşallahRabbim ne muradin varsa versin bacim
Tez vakitteeee mujdeni al inşallahhh
vesile olana Rabbim de vesile kilsın en guzel dualari
ihihiiSeni herzaman öperim bebeğim
oyyy niye kaçalım ayılO senin güzelliğin fındığım
Etmezmiyim isimlerinizi aklıma yazdım
Dualarımda kaçış yok artık
Yaa boncuğum çok üzüldüm Rabbim yar ve yardımcıları olsun inşallahKızlar eşim 1 saat önce eve geldi işden apartopar çıkmış noldu dedim kardeşi uzman çavuş yıllardır o işi yapıyor işte bi süredir sınırdaydı gece bombalı saldırı olmuş ellerinden yaralanmış şuan Hatay'da hastanede
Çok şükür daha kötüsü olmadı eşim çok korkmuş üzgün tabi şuan
6 şehidimiz varRabbim ailelerine sabır yağdırsın ne haldedirler şimdi
Dua rica ediyorum sizden ordaki yaralılar ve şehit aileleri için çok üzücü hepsi evlat off çok zor Allah yardımcıları olsun
Allah belalarını versin bi bitmediler
Kurdukları ve kuracakları bütün tuzaklar kendi başlarına gelsin inşâAllah!! Amin