- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.681
Gecmiş olsun canım allahın şifa versin inşallah kardesimizeKızlar eşim 1 saat önce eve geldi işden apartopar çıkmış noldu dedim kardeşi uzman çavuş yıllardır o işi yapıyor işte bi süredir sınırdaydı gece bombalı saldırı olmuş ellerinden yaralanmış şuan Hatay'da hastanede
Çok şükür daha kötüsü olmadı eşim çok korkmuş üzgün tabi şuan
6 şehidimiz varRabbim ailelerine sabır yağdırsın ne haldedirler şimdi
Dua rica ediyorum sizden ordaki yaralılar ve şehit aileleri için çok üzücü hepsi evlat off çok zor Allah yardımcıları olsun
Allah belalarını versin bi bitmediler
Kurdukları ve kuracakları bütün tuzaklar kendi başlarına gelsin inşâAllah!! Amin
amin ya cok üzüldüm rabbim ailelerine yardımcı olsun..kaynin da verilmiş sadakasi varmis rabbim korumuş..Kızlar eşim 1 saat önce eve geldi işden apartopar çıkmış noldu dedim kardeşi uzman çavuş yıllardır o işi yapıyor işte bi süredir sınırdaydı gece bombalı saldırı olmuş ellerinden yaralanmış şuan Hatay'da hastanede
Dua rica ediyorum sizden ordaki yaralılar ve şehit aileleri için çok üzücü hepsi evlat off çok zor Allah yardımcıları olsun
Kurdukları ve kuracakları bütün tuzaklar kendi başlarına gelsin inşâAllah!! Amin
Yaa azimli sıçan duvarı delermişKizlarrr... grup hareketlen mis oku oku bitiremedim...
Anca gelebildim sona... kiz miz mizzz vakit bulamuyorum artik.Yaa azimli sıçan duvarı delermiş
Cnm cok gecmis olsun. Allahtan sifa yaralu askerlerimize,,sehitlerimizede rahmet diliyorum....Kızlar eşim 1 saat önce eve geldi işden apartopar çıkmış noldu dedim kardeşi uzman çavuş yıllardır o işi yapıyor işte bi süredir sınırdaydı gece bombalı saldırı olmuş ellerinden yaralanmış şuan Hatay'da hastanede
Cnm cok gecmis olsun. Allahtan sifa yaralu askerlerimize,,sehitlerimizede rahmet diliyorum....
amin ya cok üzüldüm rabbim ailelerine yardımcı olsun..kaynin da verilmiş sadakasi varmis rabbim korumuş..
Gecmiş olsun canım allahın şifa versin inşallah kardesimize
Aynen cnm... bol bol dua edelim..Sağol canım amin şehit sayısı 8
Yine ocaklara ateş düştü dua edelim
Allah yardımcın olsun bebeğimAnca gelebildim sona... kiz miz mizzz vakit bulamuyorum artik.
Amin cnm... cikarmazmiyim...Allah yardımcın olsun bebeğimolsun onunda tanıdı çıkar
DemiiAmin cnm... cikarmazmiyim...ne zor sartlarda kavusmusuz..
Gunaydin kuzum...He yaaaa..... rabbim her isteyene bu guzel tadi verir ins...Demii
Günaydın kuzum
Yap kız yaphayirli sabahlar kizlarrrnabersiniz ?2 yada 3 gun gecsinde test yapayim meraktan catliycam cunku iki gebeligimi de 6 gun kala ogrenmistim bunda da varsa cikar herhalde yoksa da yok
adetinin kacinci gunu ki bugun cnmBu ay umursamıyorum diyordum ama sanırım düşünmeye başlıyorum artık. Acaba bugün yumurtlama günümü gibi kafam bozuluyor yine ya
19 muş canım şimdi saydımadetinin kacinci gunu ki bugun cnm
hmm guzel gunler cnm degerlendir muhakkak.19 muş canım şimdi saydım