- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.421
mutlaka zordur ama ne bileyim kendi kendilerine oynarlar en azından bana bulaşmazlar diye düşünüyorumne yalan soyliyim cnm 2 bile cok zor ama sonrasi guzel olur inşallah evvel hayirlisi amq bide kizim olursa cok mutlu olurum
bi ara gerçekten bayağı hararetliydik. La herkes aynı anda hamile kaldı yaAl bendende o kadarmesela erkek bebek isteyenler topiği var 8150 sayfa var 4 senedir aktifler bizim gerçi daha 1 sene olmadı ama hız kesmememiz lazım 11 ayda yinede fena sayılmayız
Acaba manevi bişeyler mi yapsakkkEvet ya öyle de yapalım bence
Ortaya karışık olsun
ay bende üst üste doğurmayı çok istiyorum ya. 3-4 tane çocuğum olsun istiyorum. Belki şimdi konuşmak kolay geliyordur
Boncuğum acaba bebek konuları dışında başka şeyler mi katsak
aa bende bi ara baktim ona erkek diye gelenlerin kac tanesi 3, 4 kiz doğurdu demekki bu islerin pek mantigi yok Allah neyi dilerse onu veriyor..bilgi edinmek icin bakıyordum tersini yapıp belku kiz tuttururum diyeAl bendende o kadarmesela erkek bebek isteyenler topiği var 8150 sayfa var 4 senedir aktifler bizim gerçi daha 1 sene olmadı ama hız kesmememiz lazım 11 ayda yinede fena sayılmayız
aa bende bi ara baktim ona erkek diye gelenlerin kac tanesi 3, 4 kiz doğurdu demekki bu islerin pek mantigi yok Allah neyi dilerse onu veriyor..bilgi edinmek icin bakıyordum tersini yapıp belku kiz tuttururum diye
3 kisiyle biraz zor gibi populer baslik oluruzKesinlikle canımartık ne konuşuyolarsa konu popüler konu olarak baş sayfada
Bizim neyimiz eksik
Normal yollarla mümkün mü kız 3üzBakarsın bi taşla 3 kuşun olur
3 kisiyle biraz zor gibi populer baslik oluruz
zorrrNormal yollarla mümkün mü kız 3üz
Neyse biz hele 1 tane yapmayı becerekte
Normal yollarla mümkün mü kız 3üz
yaaa nasıl aktif nasıl aktifOlabiliyo tabiki kuzum neden olmasın
Aşılamada da mesela ikiz ihtimali artıyomuş
Aslında bu kadının yumurtalıklarının nasıl çalıştığıyla alakalı birden fazla yumurtası gelişip çatlayanların oluyo senin yaşlarda yumurtalar daha aktif olur inşAllah
Ama ben ikiz isterdim yinede yaaabir tane bakmak bence daha kolay gebeligi de daha kolay oluyor sanki ya
bir tane bakmak bence daha kolay gebeligi de daha kolay oluyor sanki ya
yaaa nasıl aktif nasıl aktif
Ama ben ikiz isterdim yinede yaaa
komsumun ikizleri oldu asilama ile.kayinvalidesi onunla yaşıyor 8 aydir mecburen..ben yapamam ya zorÖyle tabi 2 tane hele 3 tane her yönden çok zor başetmek için tek kişi mümkün değil bakamaz zaten... İkiz gebeliklerinde riski daha fazla oluyor
Nazlı ki ne nazlı namıssızlarSenin yumlar nazlı
Kız bakar mıyım bakamaz myım bilmiyorum ama istiyorum yaaa.balbebekk K KurkmantoluS 'da şimdi gençlik ateşi varya ondan kıpır kıpır yani onda o potansiyeli görüyorum bakar o bakar
balbebekk K KurkmantoluS 'da şimdi gençlik ateşi varya ondan kıpır kıpır yani onda o potansiyeli görüyorum bakar o bakar
Kv benle yaşayacaksa istememkomsumun ikizleri oldu asilama ile.kayinvalidesi onunla yaşıyor 8 aydir mecburen..ben yapamam ya zor