Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
komsumun ikizleri oldu asilama ile.kayinvalidesi onunla yaşıyor 8 aydir mecburen..ben yapamam ya zor

Evet o zaman da birilerine mahkum oluyor insan🤔 eğer iyi anlaşan varsa öyle sorun olmaz heralde ama bende beraber yaşamaya hevesli değilim Allah isteyenlere versin
Hakkımızda hayırlısını versin

ben bazen benim ıki oglani salıyorum bakiyorum ki birbirlerine sac bas girmisler😂🤭

Ay dimi bide o durumlar var
Benim oğlumla da ablamın oğlu sık sık görüşürler sabahtan akşama kadar bazen öyle dalaşıyolarki biz araya girmesek birbirlerini parçalayacaklar😂 bazende sarılırlar birbirlerine
Aynı evde sürekli yaşasalar cümbüş

Ay dimi bide o durumlar var
Benim oğlumla da ablamın oğlu sık sık görüşürler sabahtan akşama kadar bazen öyle dalaşıyolarki biz araya girmesek birbirlerini parçalayacaklar😂 bazende sarılırlar birbirlerine
Aynı evde sürekli yaşasalar cümbüş
aynen oyle bazen bakiyirum opup sarilmalar filam bazen mutfaga geçiyorum yemek yapmaya vs azicik kendi hallerine birakiyirum 2 dk yetişmesem inan birbirlerini paralayacaklar .tabi tam o sirada heheylerim tepemde amaaaan ne derdim var 3. ye deyip vazgeciyorum esim de kenarda kis kis gulup dalga geciyor..annelik basli başına zor yaa zor .Allah kolaylik versin

aynen oyle bazen bakiyirum opup sarilmalar filam bazen mutfaga geçiyorum yemek yapmaya vs azicik kendi hallerine birakiyirum 2 dk yetişmesem inan birbirlerini paralayacaklar .tabi tam o sirada heheylerim tepemde amaaaan ne derdim var 3. ye deyip vazgeciyorum esim de kenarda kis kis gulup dalga geciyor..annelik basli başına zor yaa zor .Allah kolaylik versin

Annelik kadar büyük bir sorumluluk yok zaten Allah hepimize kolaylık versin
Hayırlı geceler canım sende Allah'a emanet ol

Burası eskiden kaynıyodu bilenler bilir😊
Ne muhabbetler vardı gırgır şamata, üzülenler , sevinenler vs.... 25 bin küsür mesajda ne hikayeler vardı...Çoğu kişi hamile kalınca bi biz kaldık 🤗 bat bekleyenlerin bi kısmı da inzivaya çekildi, kimileri sessiz takipte, kimileri de yıldı galiba 🙄
Doğum yapan annelerimizden Hayhatun Hayhatun hala ara ara yazar, o sayfamızın sadık takipçilerinden biri😊
Onun dışında sayfamızın konuşkan aktif kıpır kıpır şirinesi K KurkmantoluS 😍
Ağır ablamız @fer_nur 🤗 o da eskilerden...
@benibekleyin kızımızda eski takipçilerden ama uzun zamandır görünmüyo kendisini tekrar meydanlara bekliyoruz 😂
Listedeki diğer hamişlerimizde doğum telaşında heralde🤗
sukufenazz sukufenazz nerelerdesin canım sende epeydir görünmüyosun?
Canım ben doğum yaptım. Minnaklardan fazla girmeye fırsat bulamıyorum. :KK36: :emir_bebek:

erkek kuzumm:)
Bulantilar yeni gecti bi haftadir fln ama baya gribim oksurukten uyuyamiyorumm:KK43: sen nasilsnn?

Maşallah ne güzel sende oğlan annesi olacaksın 🤗 geçmiş olsun canım ya hamileyken hastalık atlatmak zor
Pekmezi ısıt üstüne 3-4 damla limon sık ye canım öksürüğe iyi gelir
Daha etkili formüllerimde var mesela çörekotu yağını göğse sürüp üstüne sıcak havlu kapatmakda çok iyi geliyo ama hamile olduğun için çörekotu yağını sürmenin sakıncası olurmu sormak lazım. Sen göğsüne zeytinyağını biraz ısıtıp sür üstüne sıcak havlu ört aynı şekilde dönüşümlü olarak sırtına sür
Onun dışında ıhlamuru 1 bardak kaynar suda sadece 5 dakika beklet sonra süzdür ağzı kapalı dursun biraz ılınınca içine 1 kaşık çam balı ile biraz tarçın koy birkaç damla limon sık iç bu da boğazını çok iyi yumuşatır varsa ağrıyı azaltır Allah şifa versin ❤️

Ne çabuk ya mâşallah😀 ben senin daha günün var sanıyordum🤗 ne zaman oldu nasıldı normal mi yaptın? Allah analı babalı sağlıkla büyütsün canım🤗
Sağol canım benim. 13 gün oldu doğum yapalı.Erken doğum oldu 34 haftalık doğdu kuzum. İlk Doğumum sezeryandı bu da öyle oldu. İyiyiz çok şükür evimizdeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. :KK36: :nazar: :emir_bebek:

Sağol canım benim. 13 gün oldu doğum yapalı.Erken doğum oldu 34 haftalık doğdu kuzum. İlk Doğumum sezeryandı bu da öyle oldu. İyiyiz çok şükür evimizdeyiz. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah. :KK36: :nazar: :emir_bebek:

Amin....mâşallah🤗 20 ocakta doğdu yani🤔
Neden erken geldi küvezde yattı mı?

Burası eskiden kaynıyodu bilenler bilir😊
Ne muhabbetler vardı gırgır şamata, üzülenler , sevinenler vs.... 25 bin küsür mesajda ne hikayeler vardı...Çoğu kişi hamile kalınca bi biz kaldık 🤗 bat bekleyenlerin bi kısmı da inzivaya çekildi, kimileri sessiz takipte, kimileri de yıldı galiba 🙄
Doğum yapan annelerimizden Hayhatun Hayhatun hala ara ara yazar, o sayfamızın sadık takipçilerinden biri😊
Onun dışında sayfamızın konuşkan aktif kıpır kıpır şirinesi K KurkmantoluS 😍
Ağır ablamız @fer_nur 🤗 o da eskilerden...
@benibekleyin kızımızda eski takipçilerden ama uzun zamandır görünmüyo kendisini tekrar meydanlara bekliyoruz 😂
Listedeki diğer hamişlerimizde doğum telaşında heralde🤗
sukufenazz sukufenazz nerelerdesin canım sende epeydir görünmüyosun?
Ben gerekirse kendı kendime konusuorum boncuğum 🤪🤪

X