- 19 Şubat 2016
- 1.563
- 1.734
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.401
nasil bilmiyorsn ya?Ben regl ne zaman onu bile bilmiyorum canım bu ay
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasil bilmiyorsn ya?Ben regl ne zaman onu bile bilmiyorum canım bu ay
12 ocakta son adet im diSenin regl ne zamandı bebiş
Takvimi sildim demiştim ya kuzum. Yumurtlamada takip etmedim. O yüzden bilmiyorumnasil bilmiyorsn ya?
O zaman daha vardır canım sana. Belirti vs var mı12 ocakta son adet im di
yok cnm kızmak degilde sasirdim sadece.kac aydir deniyordun?Takvimi sildim demiştim ya kuzum. Yumurtlamada takip etmedim. O yüzden bilmiyorum
ay bi an bana kızıyorsun sandım
tabi ya daha cok var aslinda.ama galiba bisey dokundu sadece mide bulantısıO zaman daha vardır canım sana. Belirti vs var mı
Bebek isteyeli 14 ay oldu canım. Ama son bi kaç aydır ilaç kullandığım için korunuyorduk. Geçen ay prefert kullandım. Ovulasyon testi yaptım malesef bebek olmadı. Hormon testi yaptırayım dedim hafta sonuna geldi 2. Gün. Öyle olunca bende doktorumdan da pek memnun değildim değiştirmeye karar verdim. Bu ay başka doktora gideceğim. O yüzden de dikkat etmemeye karar verdim. Takvimi falan hep sildimy
yok cnm kızmak degilde sasirdim sadece.kac aydir deniyordun?
Belkide üşüttün falansa canım. Havalarda soğuduya. Gerçi hangi şehirdesin bilmiyorum amatabi ya daha cok var aslinda.ama galiba bisey dokundu sadece mide bulantısı
anladim cnm en kisa zamanda sende bu guzel duyguyu yaşarsın insallah..Bebek isteyeli 14 ay oldu canım. Ama son bi kaç aydır ilaç kullandığım için korunuyorduk. Geçen ay prefert kullandım. Ovulasyon testi yaptım malesef bebek olmadı. Hormon testi yaptırayım dedim hafta sonuna geldi 2. Gün. Öyle olunca bende doktorumdan da pek memnun değildim değiştirmeye karar verdim. Bu ay başka doktora gideceğim. O yüzden de dikkat etmemeye karar verdim. Takvimi falan hep sildim
bursa cnm .sen?Belkide üşüttün falansa canım. Havalarda soğuduya. Gerçi hangi şehirdesin bilmiyorum ama
inşallah kuzum. Senin 3. Olacaktı değil mi kaç yaşındaydın senanladim cnm en kisa zamanda sende bu guzel duyguyu yaşarsın insallah..
kayseri tatlımbursa cnm .sen?
Kaç günde bi oluyorsun canım. Belki yumurtlaman olmuştur.eşim de grip biraz agir geçiriyor calismalara ara verdik veecegiz pek umidim yok bu aydan
Yok yok boncuğun bi organizasyon düzenlemesi lazım topiği canlandırması lazım Mavi Boncugumm
30 yaşındayım 28 gunde bir oluyorum cnm evet nasip se 3.olacak..
ay bende üst üste doğurmayı çok istiyorum ya. 3-4 tane çocuğum olsun istiyorum. Belki şimdi konuşmak kolay geliyordur30 yaşındayım 28 gunde bir oluyorum cnm evet nasip se 3.olacak..
Boncuğum acaba bebek konuları dışında başka şeyler mi katsakNapsakki şerom yardım et hele
Hani benim sağ kolumdun
yok cnm bu ay pek çalışmalar yapamadik bi küs tük bi barıştık şimdi de hasta bizimkisiSende bizden önce gidersin muhtemelen
Gelen gidiiy inşâAllah hepimiz burda o günleri de görürüz
ne yalan soyliyim cnm 2 bile cok zor ama sonrasi guzel olur inşallah evvel hayirlisi amq bide kizim olursa cok mutlu olurumay bende üst üste doğurmayı çok istiyorum ya. 3-4 tane çocuğum olsun istiyorum. Belki şimdi konuşmak kolay geliyordur
Boncuğum acaba bebek konuları dışında başka şeyler mi katsak
hadi biraz canlandıralım şu topiği ya. Başka topikler vızır vızır. Bizim kızlar tırt çıktı
ay bende üst üste doğurmayı çok istiyorum ya. 3-4 tane çocuğum olsun istiyorum. Belki şimdi konuşmak kolay geliyordur
Boncuğum acaba bebek konuları dışında başka şeyler mi katsak