Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
y

yok cnm kızmak degilde sasirdim sadece.kac aydir deniyordun?
Bebek isteyeli 14 ay oldu canım. Ama son bi kaç aydır ilaç kullandığım için korunuyorduk. Geçen ay prefert kullandım. Ovulasyon testi yaptım malesef bebek olmadı. Hormon testi yaptırayım dedim hafta sonuna geldi 2. Gün. Öyle olunca bende doktorumdan da pek memnun değildim değiştirmeye karar verdim. Bu ay başka doktora gideceğim. O yüzden de dikkat etmemeye karar verdim. Takvimi falan hep sildim

Bebek isteyeli 14 ay oldu canım. Ama son bi kaç aydır ilaç kullandığım için korunuyorduk. Geçen ay prefert kullandım. Ovulasyon testi yaptım malesef bebek olmadı. Hormon testi yaptırayım dedim hafta sonuna geldi 2. Gün. Öyle olunca bende doktorumdan da pek memnun değildim değiştirmeye karar verdim. Bu ay başka doktora gideceğim. O yüzden de dikkat etmemeye karar verdim. Takvimi falan hep sildim
anladim cnm en kisa zamanda sende bu guzel duyguyu yaşarsın insallah..

ay bende üst üste doğurmayı çok istiyorum ya. 3-4 tane çocuğum olsun istiyorum. Belki şimdi konuşmak kolay geliyordur 😂😂😂

Boncuğum acaba bebek konuları dışında başka şeyler mi katsak 😂
ne yalan soyliyim cnm 2 bile cok zor ama sonrasi guzel olur inşallah evvel hayirlisi amq bide kizim olursa cok mutlu olurum

hadi biraz canlandıralım şu topiği ya. Başka topikler vızır vızır. Bizim kızlar tırt çıktı

Al bendende o kadar😂 mesela erkek bebek isteyenler topiği var 8150 sayfa var 4 senedir aktifler 😳 bizim gerçi daha 1 sene olmadı ama hız kesmememiz lazım🤔 11 ayda yinede fena sayılmayız 😍

X