- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
-
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.381
Günaydın seromKıyamam ya. İşte daha neler neler oluyorda bizler bilmiyoruz kuzum
Günaydın balımmmmmGünaydın serom
Canım kalp olan günleri değerlendirdim ovülasyon testi kullandım çok erken yumurtladım hemen o günü değerlendirdim dolunay vardı o etkilermiş öyle duymuştum da inanmıyordum bide sağ tarafıma yatıp ilişki oldu belimin altına yastık koydum o gün hiç sperm gelmedi tuvalete falan Perşembe Cuma peşpeşe olmuştu oyüzden az geldi sperm yani aslında herşey erkek çocuk için denenmiş oldu kız mı olur erkek mi olur bilemiyorum bide okadar yorgundumki 10 dakika uyumuşum eşim banyodayken
Eskiden buralar hep dutluktukizlar ne haberler varmi degisiklikler??bat yaklaşanlar?belirtiler yasayanlar?topik cok sessiz ya belli başlı 4 kisiyiz aktif galiba?
Dutlukneydi? tam olarak anlayamadım?
Önceden verimli olup sonra meyvesiz kaldı yani.dutluk???
cok guzel tabir ilk defa duyuyorum bu tabiriÖnceden verimli olup sonra meyvesiz kaldı yani.Kalabalıktı şimdi sessiz manasında
Güzel ama iyi dimicok guzel tabir ilk defa duyuyorum bu tabiri
Ben regl ne zaman onu bile bilmiyorum canım bu aykizlar ne haberler varmi degisiklikler??bat yaklaşanlar?belirtiler yasayanlar?topik cok sessiz ya belli başlı 4 kisiyiz aktif galiba?
kizlar ne haberler varmi degisiklikler??bat yaklaşanlar?belirtiler yasayanlar?topik cok sessiz ya belli başlı 4 kisiyiz aktif galiba?
hadi biraz canlandıralım şu topiği ya. Başka topikler vızır vızır. Bizim kızlar tırt çıktıBurası eskiden kaynıyodu bilenler bilir
Ne muhabbetler vardı gırgır şamata, üzülenler , sevinenler vs.... 25 bin küsür mesajda ne hikayeler vardı...Çoğu kişi hamile kalınca bi biz kaldıkbat bekleyenlerin bi kısmı da inzivaya çekildi, kimileri sessiz takipte, kimileri de yıldı galiba
Doğum yapan annelerimizdenHayhatun hala ara ara yazar, o sayfamızın sadık takipçilerinden biri
Onun dışında sayfamızın konuşkan aktif kıpır kıpır şirinesi K KurkmantoluS
Ağır ablamızfer_nur o da eskilerden...
benibekleyin kızımızda eski takipçilerden ama uzun zamandır görünmüyo kendisini tekrar meydanlara bekliyoruz
Listedeki diğer hamişlerimizde doğum telaşında heralde
sukufenazz nerelerdesin canım sende epeydir görünmüyosun?
hadi biraz canlandıralım şu topiği ya. Başka topikler vızır vızır. Bizim kızlar tırt çıktı
[/QUO aynen bayagi canli bende bakiyorm burda ses yok arada oralara kaciyorum
Senin regl ne zamandı bebişasiri bi mide bulantim var bisey mi dokundu psikolojik mi bilmiyorum