- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.579
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #25.361
Çok kilo aldın mı kızİlk üç ay bebek bebekten de öte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok kilo aldın mı kızİlk üç ay bebek bebekten de öte
Ben 70 kg ile hamile kaldım 86 ile doğum girdim kızım 2 bucuk aylık oldu su an 73 kg yum aldım ama verdim de yaniÇok kilo aldın mı kız
Oooo maşallah kız süper vermişinBen 70 kg ile hamile kaldım 86 ile doğum girdim kızım 2 bucuk aylık oldu su an 73 kg yum aldım ama verdim de yani
Dikkat etmeye calısıorum aslında hedefim 70 bakalım emzirdiğim için mecburi yiyorumdaOooo maşallah kız süper vermişin
Kısa sürede iyi vermişin ama yaDikkat etmeye calısıorum aslında hedefim 70 bakalım emzirdiğim için mecburi yiyorumda
Hareketli yim canım ben birde spor yapıorum kendı kendıme evde korse de takıyorum terliyorum iyiceKısa sürede iyi vermişin ama ya
Maşalahh canım benimmm. Darısı bizlereHareketli yim canım ben birde spor yapıorum kendı kendıme evde korse de takıyorum terliyorum iyice
İnşaaalllaahhh tez zamanda Rabbim sağlıkla mutlulukla nasip etsinMaşalahh canım benimmm. Darısı bizlere
İnşallah canımmmİnşaaalllaahhh tez zamanda Rabbim sağlıkla mutlulukla nasip etsin
Nobet bende de varBende nöbetciyim. Selam kızlar
Niye uyumadınEmzirme nöbetleri Allah hepinize kolaylık versin en zoru o uykusuzluk zaten ama Allah o gücü de veriyor
Niye uyumadın
Deprem mi etkilediYavrum ben geç yatıyorum uyuyamıyorum hele bu son olan olaylardan sonra
Deprem mi etkiledi
Canım kalp olan günleri değerlendirdim ovülasyon testi kullandım çok erken yumurtladım hemen o günü değerlendirdim dolunay vardı o etkilermiş öyle duymuştum da inanmıyordum bide sağ tarafıma yatıp ilişki oldu belimin altına yastık koydum o gün hiç sperm gelmedi tuvalete falan Perşembe Cuma peşpeşe olmuştu oyüzden az geldi sperm yani aslında herşey erkek çocuk için denenmiş oldu kız mı olur erkek mi olur bilemiyorum bide okadar yorgundumki 10 dakika uyumuşum eşim banyodaykenAleyküm selam gözün aydın hayırlı olsun
adetin gelmeden üzülme demiştim bak Allah 'ın ne zaman vereceği belli olmuyor
Ovulasyon testi kullanmışmıydın kullandıysan hangi günleri değerlendirmiştin?
hayirli sabahlar bu arada hayirli olsun gozun aydin arkadas im. adetin 3 gun mu sürüyor attigin tabloya baktim da .3 gun sürdüyse 10.gunu mu yumurtalamis oluyorsn?ayrica bende duymuştum ilişki sonrasi spermlerin cok almaması bizden yani gebelik şansını artırıyormuş. bende de oyle olmustuCanım kalp olan günleri değerlendirdim ovülasyon testi kullandım çok erken yumurtladım hemen o günü değerlendirdim dolunay vardı o etkilermiş öyle duymuştum da inanmıyordum bide sağ tarafıma yatıp ilişki oldu belimin altına yastık koydum o gün hiç sperm gelmedi tuvalete falan Perşembe Cuma peşpeşe olmuştu oyüzden az geldi sperm yani aslında herşey erkek çocuk için denenmiş oldu kız mı olur erkek mi olur bilemiyorum bide okadar yorgundumki 10 dakika uyumuşum eşim banyodayken
Kıyamam ya. İşte daha neler neler oluyorda bizler bilmiyoruz kuzumEvet kuzum bide geçen hafta bizim burdaki işlenen cinayet
Yok altta sayılar var 7 gün oldum normalde 8 gün oluyorduhayirli sabahlar bu arada hayirli olsun gozun aydin arkadas im. adetin 3 gun mu sürüyor attigin tabloya baktim da .3 gun sürdüyse 10.gunu mu yumurtalamis oluyorsn?ayrica bende duymuştum ilişki sonrasi spermlerin cok almaması bizden yani gebelik şansını artırıyormuş. bende de oyle olmustu