Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canim son asilamam 2 ay onceydi .bu ay igne ilac kullanmadim. Sadece hayit hapi iciyorum 20gundur belki son umut faydasi olur diye kendi kafama gore eczaneden aldim doktira sordum kullanabilirsin dedi.. Ilk hamileligimde pirtilasma gibi bir problem ya yoktu ya da etkilemedi. 3 yilda 3 tane kimyasalim oldu. Allah im herkese nasip etsin aratmasın.

Amin canım inşallah sağlıklısını nasip etsin🤲 vardır bundada bir hayır

Merhaba kızlar yeni üye ama eski takipcilerdenim :)
5 aydir hamile kalmaya calisiyorum bir kac aydir ovulasyon testi kullaniyorum. Bu ay ekstradan corekotu bal tarcin yedim ve ovulasyon donemi basinda belime yaki taktim 3 gun beklettim. İlk kez bu ay hic akintim olmadi ve ovu testim yaklasikik 2.5 gun pozitif gosterdikten sonra siliklesti. Ha bir de kasiklarimda yumurtlama gunu sanci oldu. Bugun silik cikmasina ragmen yine de birliktelik oldu. İnsallah bu ay hamile kalabilirim :) bat 1 nisan 🙈

5 aydir hamile kalmaya calisiyorum bir ksc aydir ovulasyon testi kullaniyorum. Bu ay ekstradan corekotu bal tarcin yedim ve ovulasyon donemi basinda belime yaki taktim 3 gun beklettim. İlk kez bu ay hic akintim olmadi ve ovu testim yakkasik 2.5 gun pozitif gosterdikten sonra siliklesti. Ha bir de kasiklarimda yumurtlama gunu sanci oldu. Bugun silik cikmasina ragmen yine de birliktelik oldu. İnsallah bu ay hamile kalabilirim :)

Insallah fazla bekletmeden gelir bebegin.

Evet canim bende 13 unde galiba oluyor dedim sonra siliklesti sobra bugün yani 16.gün tekrar koyulasti biraz. Bende hafif pko var ondan mi oldu anlamadim. Bu lh testleri uzay mekigi kullanmak gibi geliyor bana.
Olabilir canım evet hele o 4 saat içmeyi kesip idrarı tutma yokmu😊 pkoluları önceki konulardan takip etmiştim ama böyle bişey olduğunu hatırlamıyorum daha önce ki yumurtlama zamanlarında nasıl çıkıyordu

Bende onun dizilerini izlemesine sinir oluyorum mesela...kozum bu zaten o zaman sende dizileri bırak bende telefonu bırakayım diyorum😄 ay doğuya gitmekde en zorudur ya Allah hakkınızda hayırlısını nasip etsin canım🤲
Amin canim cumlemize. Bende simdi farkettim kafami baska isle mesgul edince kasik agrim felan kalmiyo 😃 demekki yok da ben uyduruyorum

5 aydir hamile kalmaya calisiyorum bir ksc aydir ovulasyon testi kullaniyorum. Bu ay ekstradan corekotu bal tarcin yedim ve ovulasyon donemi basinda belime yaki taktim 3 gun beklettim. İlk kez bu ay hic akintim olmadi ve ovu testim yakkasik 2.5 gun pozitif gosterdikten sonra siliklesti. Ha bir de kasiklarimda yumurtlama gunu sanci oldu. Bugun silik cikmasina ragmen yine de birliktelik oldu. İnsallah bu ay hamile kalabilirim :)

Hoşgeldin bacım😊 çörekotu bal tarçın kimisine iyi geliyo kimisine yaramıyo mesela onu bende 3 yıl önce denemiştim o ay adetim 20 gün gecikti hah bu sefer oldu diye sevinirken negatifi gördüm sonra adet geldi
Vakti zamanı yazılmış gelince olacak ama içgüdülerimizin sesine fazla kapılarak üzüntüyü daha fazla yaşıyoruz eğer muayene olduysan tahlillerin iyiyse olur inşallah daha yenisin zaten strese girme o stres insanı bitiriyo😣

Olabilir canım evet hele o 4 saat içmeyi kesip idrarı tutma yokmu😊 pkoluları önceki konulardan takip etmiştim ama böyle bişey olduğunu hatırlamıyorum daha önce ki yumurtlama zamanlarında nasıl çıkıyordu

Canim mesela gecen ayda hep silik cikmisti.15.gün doktora gittim 19.5mm yumurta vardi eve geldim test yaptim yine silik cikti. 1hafta sonra doktor tekrar bakti yumurta iceri catlayip kanamis kalitesiz yani.benim tahminim yumurta büyüsede kalitesiz olunca lh yeterince salgilanmadigindan testte cikmiyor.

Hoşgeldin bacım😊 çörekotu bal tarçın kimisine iyi geliyo kimisine yaramıyo mesela onu bende 3 yıl önce denemiştim o ay adetim 20 gün gecikti hah bu sefer oldu diye sevinirken negatifi gördüm sonra adet geldi
Vakti zamanı yazılmış gelince olacak ama içgüdülerimizin sesine fazla kapılarak üzüntüyü daha fazla yaşıyoruz eğer muayene olduysan tahlillerin iyiyse olur inşallah daha yenisin zaten strese girme o stres insanı bitiriyo😣
Hosbuldum canim 🙋 aslinda ben de kist yapmasindan falan korktum hatta korkuyorum da ama ovulasyon testi pozitif olunca yumurtlama oldu sanirim kiste donusturmez dedim ama bakalim. Esime de keciboynuzu pekmezi dayiyorum bakalim nasip her sey🙏

Canim mesela gecen ayda hep silik cikmisti.15.gün doktora gittim 19.5mm yumurta vardi eve geldim test yaptim yine silik cikti. 1hafta sonra doktor tekrar bakti yumurta iceri catlayip kanamis kalitesiz yani.benim tahminim yumurta büyüsede kalitesiz olunca lh yeterince salgilanmadigindan testte cikmiyor.
Anladım canım ama ümit kesmek yok Allah ın izniyle oğluna kardeş gelicek inşallah adetinede var daha takip et yinede tam çizgi çıkabilir hiç belli olmaz canım

hoş bulduk canım şuana kadar hiç hamişimiz varmı :)

Yok canım daha dün açtım konuyu😊
Hamiş olunca zaten ilk sayfada tabloya eklicem isimlerin karşısına... İnşallah burdaki herkes için hayırlı olur 🤲 bu arada seni tam etiketleyemedim galiba bazen niyeyse uğraştırıyo ama neyse adın ve batın yazıyo☺ sen ne kadar süredir istiyosun yaş kaç

Yok canım daha dün açtım konuyu😊
Hamiş olunca zaten ilk sayfada tabloya eklicem isimlerin karşısına... İnşallah burdaki herkes için hayırlı olur 🤲 bu arada seni tam etiketleyemedim galiba bazen niyeyse uğraştırıyo ama neyse adın ve batın yazıyo☺ sen ne kadar süredir istiyosun yaş kaç

23 yaşındayım. 1 dış gebeliğim var 4 aydır deniyorum canım :) sen :)

X