- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #25.061
inşallah bitanem inşallah. Bir gün bizlerde muradımıza ereceğiz vaktini bekliyoruzÇok mantıklı konuştun canısı aynen öyle kalbe söz geçmezamin hepimiz için
İnşÂllah en kısa zamanda seninde güzel haberini alırım burda birkaç kişi kaldık zaten☹ sağol balım mutfak masasının altı yerler su içindeydi gece oldu sabah baktım yollukda komple ıslanmış makinaya attım kombi masanın orda zaten fayans diplerinden su geliyordu adam geldi fayansı kırdı epey uğraştı borudan su fışkırıyo baktık ordanmış şimdilik boruyu değiştirdi bakalım bi sıkıntı çıkmaz inşÂllah
Ayy ora nasıl kapanacak peki yaaa keşke kapatıp gitseymiş
inşallah bitanem inşallah. Bir gün bizlerde muradımıza ereceğiz vaktini bekliyoruz
Ayy ora nasıl kapanacak peki yaaa keşke kapatıp gitseymiş
Ay gülsem mi ağlasam mı bilemedik boncuk. Acaba çocuk fikrini tekrar mı düşüncemAmin cankuşum♥
Resimden belli olmuyo ama epey çukurda
fayans döşenecek bugün yapamadı boruyu yeni taktığı için bi müddet böyle beklemesi gerekiyomuş su kaçırma olmasın diye
Masayı önüne çektim korkum çocuğun orayı görmesi görürse dalar içi çamurlu pis zaten yerleri anca temizledim
Mutfakta işim bitince kapısını kapalı tutuyorum kapıların anahtarları yok çocuk açıyo heryeri şimdi mutfağı kapalı tutucam diye sabah eşim kapının kolunu söktü anahtar olmayınca kapıyı kapattığımda kolu söküyorum çocuk o şekilde açamıyo kapıyı
Dolaplar desen ayakkabı bağcığıyla bağlı
zor valla
Gecmis olsun kuzum. Umarim miinik tez zananda ii olur.Napıonuz pammık prenseslerbenım kızım grip oldu o yüzden bakamıyorum onunla ilgileniyorum
Naber nurummm
İyiyim.sen nasilsin.yeni ismin.yıkılıyoNaber nurummm
Demiii bu daha güzel olduİyiyim.sen nasilsin.yeni ismin.yıkılıyo
Allah razı olsun canım inşallahGecmis olsun kuzum. Umarim miinik tez zananda ii olur.
Evet ya herkes suskunBura pek sessizleşmiş yahu. Önceden sayfa sayfa okurdum
Sen nörüyon bacım senle konuşakEvet ya herkes suskun
gel kürklüm gellSen nörüyon bacım senle konuşak
h.olsunbende 2. ye hamileyim temmuz basında doğumum
geldim nurum geldim ye kürküm ye yapacam artıkgel kürklüm gell
Ooo maşallah hayırla sağlıkla doğsun inşallahbende 2. ye hamileyim temmuz basında doğumum
amin inşallah allah herkese nasip etsingeldim nurum geldim ye kürküm ye yapacam artık
Ooo maşallah hayırla sağlıkla doğsun inşallah
teşekkür ederimmh.olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?