Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5. Kez klomen deneyısımın sonucu husran Dr artık tup bebek dedi benim 1 kızım var nasıl olmaz diye dusune dusune kendimi yıyorum

Suyum azaldı 10gün hastanede yattık erken doğum riskim vardı maalesef ama şimdi evdeyiz ve iyiyiz. Denemelere başladıysanız Rabbim hayırlısıyla en güzel zamanda versin kuzum
Hayırlı olsun .. benimde 3 haftam.kaldi doğa çok sabirsizim bı an önce doğurmak istiyorum psikolojim çok kötü kafamda binbir türlü soru zaman sanki geçmiyor sizdede boylemiydi

Kızlar ben bugün iyi değilim evimizin dibinde cinayet işlendi sabah 8 de eşim işe gittikten sonra az yatayım dedim 10 dk sonra 4 el silah sesi duydum o kadar yakınımdaydı ki birden irkildim sonra feryatlar çığlıklar çok kötüydü dayanamadım gidip bakayım dedim çocuk o sırada uyuyordu çıktım baktım sağlık ekipleri gelmiş yerden kaldırdılar bir adamı elini gördüm sadece kan içindeydi
Ambulansa koydular ama ambulans gitmedi hemen galiba içerde acil müdehale ediyolardı yakınları tabi feryat figan polis bi yandan etrafı inceliyodu kameralar gelmiş çekiyolardı nerdende hemencecik duyup geldilerse...
Sonra baktım haber hemen internete düşmüş
Akşam tv'de verirler adamın 2 çocuğu varmış sabah işine giderken tam arabasına bineceği sırada ateş etmişler 3'ü vücuduna isabet etmiş 2 saat sonra ben evdeyken yine feryat sesleri geldi adam kesin öldü dedim evet ölmüş Allah rahmet eylesin ben bile ne kadar etkilendim Allah sabırlarını arttırsın

Yaaaaa

Allah ailesine sabır versin. Dertleri neymişki yaa gerçekten dünyanın çivisi çıktı.

cok üzücü. artik sokağa çıkmaya korkar olduk..

Yaaaaa

Allah ailesine sabır versin. Dertleri neymişki yaa gerçekten dünyanın çivisi çıktı.

Amin nedenini henüz bilmiyoruz ama bence alacak verecek meselesi olabilir
İnsanlar zaten ya para yüzünden yapıyolar yada namus diye çok üzücü Allah böyle şeytan kılıklılardan hepimizi korusun

Size anlattım kusura bakmayın ama paylaşmak istedim kötüyüm
bu ne biçim dünya insanlık ölmüş insanlık

O zaman kesin para mal vs dir ya

Bende öyle düşündüm eşime birileri başka bişeyler söylemiş ama çok saçma geldi bana inanmıyorum 7 el ateş edecek kadar gözünü kin bürüyecek ne olabilir komşuları görürsem sorucam ya da o bakkala sorarım belki o bilir
sebep ne olursa olsun can gitmiş sonuç değişmez tabi

Adamın çoluğu çocuğu var mıydı boncuğum

Adamın çoluğu çocuğu var mıydı boncuğum

Varmış kuzum 2 tane oğlu varmış sabah ben oraya gidince komşularla konuşmuştuk zaten eşini kardeşini babasını falanda gördüm o feryatlar hala kulaklarımda
Ay şuan eşim dediki deprem mi oldu yoo dedim ikimizde şuan yanyana oturuyoruz internete de yazmışlar sallandık diye
Yâ Rabbi Sana emanetiz

Ayy Allahım yaa. Rabbim kıyamet mi yaklaşıyor noluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…