- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.586
- 598
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #25.021
Olsun senin iki tane kızın vardı demi. Rabbim onların acısını göstermesinEvet ya gelemedim baya bi korunmadık ama hamilelikte olmadı malesef nasipnasılsınız nasıl gidiyo
Herkese hayırlı geceler tekrardan ben geldim uzun bi aradan sonra kaldığımız yerden devam nasılsınız kızlar
Sen yaklaşık bi yıl gittin heralde. Yoksa bende şaşırdım
İrade mikemmelBen umudu kesmiştim ondan son girişi 17 hazirandı aklımda bile kalmış
İyi süpriz yaptı
Mavi Boncugumm boncuk beni etiketledin diye bildirim geldi ama yokk
Bilmiyorum ki kuzum. Yazdığım zamandı bildirim de gördümmNe zaman kuzum yanlışlık mı oldu acaba bilmemki
Bilmiyorum ki kuzum. Yazdığım zamandı bildirim de gördümm
Bende sizi özledim bebişimmmm. Naberrrr nasılsın bebiş nasıl az kalmış doğuma
Erken gebelikte göremedim ama diğerinde çok belliKızlar hayırlı günler dün erken gebelik testi yaptım adetime 8 gün kala bana çizgi var gibi geldi bi bakarmısınız? Kaset tipi olan bu sabah yaptığım öcü testi
İyi kuzum ya evet bebiş geçen hafta biraz korkuttu bizi ama şimdi çok şükür iyiyiz son zamanlar artık hazırlıkları yapıyorum. Şafak sayıyoruz. Sende ne var ne yok hazırlıklar başladı mıBende sizi özledim bebişimmmm. Naberrrr nasılsın bebiş nasıl az kalmış doğuma
Nasıl korkuttu kızİyi kuzum ya evet bebiş geçen hafta biraz korkuttu bizi ama şimdi çok şükür iyiyiz son zamanlar artık hazırlıkları yapıyorum. Şafak sayıyoruz. Sende ne var ne yok hazırlıklar başladı mı
Suyum azaldı 10gün hastanede yattık erken doğum riskim vardı maalesef ama şimdi evdeyiz ve iyiyiz. Denemelere başladıysanız Rabbim hayırlısıyla en güzel zamanda versin kuzumNasıl korkuttu kız
isim belli miydi sizinbende bu ay denedim tırt çıktı önümüzdeki maçlara bakacağız
aman sağlıkla doğru zamanda gelsin bebiş kuzum. Aynen bakalım bizim nasibimiz ne zamanSuyum azaldı 10gün hastanede yattık erken doğum riskim vardı maalesef ama şimdi evdeyiz ve iyiyiz. Denemelere başladıysanız Rabbim hayırlısıyla en güzel zamanda versin kuzum
Bilgim yok ama hayırlı olsun demek istedimMerhabalar bende hamile oldugumu yeni ogrendim gecen hafta hic bi belirtim yoktu ama bugun feci mide bulantisi basladi ne yapabilirim hamile arkadaslar yardimci olurmusunuz bide tahminen ne kadar surer bu bulantilar hamilelik boyunca devam edermi ?
Cok tesekkur ederim canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallahaman sağlıkla doğru zamanda gelsin bebiş kuzum. Aynen bakalım bizim nasibimiz ne zaman
Bilgim yok ama hayırlı olsun demek istedim
Aminn amin inşallahCok tesekkur ederim canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
Kızsa baya sürüyor benim deneyimim öyle oldu dört aya kadar sürdü sonrada ağzı tadım hiç gelmedi yerine ta ki 9 oldum düzeldi oda zaten yeterince şişmişdimnCok tesekkur ederim canim Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucagini bos birakmasin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?