• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok cnm o benim gercegim oldu 🤔🤔🤔
olsun canim ya, alinma sakin.
30 kilo alan arkadasim da var, kizi 2 yasindayken hepsini vermisti yani.
Ben sdece ironi mi yaptin gercek mi anlayamamistim da ondan sordum.
Bildigim kadariyla Hayhatun Hayhatun zayif ince yapili bi hatun, göbekten direk belli oluyor gebeligi.

Bildigim kadariyla Hayhatun Hayhatun zayif ince yapili bi hatun, göbekten direk belli oluyor gebeligi.
Yok cnm niye alinacagim ki. Alinacak bise yok normal bir kilo ile baslarsan alman gerken kilo en fazla 15 diyolar. Ama ben dusuk kilodan basladim. Suanda normal goruluyor. O 30 kilo alanlardan bitanesi de ablam. O da simdi bekarlik kilosunda. :)

deniyceksin yani bidaha.
Ay ben cok duygusalim son 2 gündür,
oglumun gözü kizarmis, icim gitti yuvaya birakirken, cok duygusalim. Calismiyo olsam alirdim... Böyle bi anaclik kapladi beni..
yaaa bahar alerjisi mi vaaar?
yok test yapacağım bugün mümkün değil dünkü rezaletten sonra. hem sağlıklı olmaz
yarın deneriz.

Aynen dediğin gibiyim canım sadece top gibi göbeğim cıktı onun dısında kalçam genişledi ama hiç fazlalık yok ondan cok büyük Bi göbeğim var

canim noldu yapma böyle?
Muhabbet ediyoruz burda.
Ne sikti canini?

Sizin muhabbetiniz çok güzel kuzum iyiki varsınız zaten💗 ben yine duygusallaştım bi tuhafım gecikmem oldu kafama takmamama rağmen ama bir anda adet geldi yumurtlamadan 18 gün sonra😔 şükür ediyorum elbet yine ama üzülüyorum bu kadar denememe rağmen her ay aynı sendrom her ay bu dönemde ben hep böyle olurum en az yumurtlamaya kadar
Allah hepimizin gönlüne göre versin🤲
internetimde az zaten biraz toparlanayım
Seviyorum sizi Allah'a emanetsiniz💗💗💗💗

Cnm genelde o kilodayim ama kan degerlerim hep iyidir. Duzenli olarak kontrol yaptiririm. kismet olursa ilk bebegigimi kucagima alacagim.
normal kilon yani anladim canim.
Ay ben karistirdim kusura bakma canim,
Senin ilk gebe kaldigin dönemlerde üye olmustum ben KK ya , o zamnlardan konusmustuk bolca.
Saglikla kucagina alirsin insallah canim :dua: :anneadayı: :emir_bebek: :halay:
Ben de gebelik öncesi yanlislikla bikac kilo fln verdin sandim öyle düsük kilo yazinca.
benim annem de 48 kilo flnmis, hep gebeliklerinde 15 civari aldim der.
3 cocuktan sonra üzerinde 5-6 kilo kalmis hep öyle derdi. Ama yani bence yasla zaten aliniyo , normal yani..
Ama sigarayi birakinca 10 kilo
ardindan menapozla da 10 kilo.
sonra da fitiktan on kilo:(
ay suan 80 üstü top gibi oldu ama 73 yasinda .
Ay niye anlattim ki ben bunlari simdi:)
Ya ben 20. haftada 7 kilo almistim, doktorumdan bi firca yedim.
Napiyosun sen diye girmisti bana,
Kaynanam da laf soktu, iste her gebelik sorasi on kilo kaldi uzerimde dikkatli ol bikbik.
Cok alinmistim, 41. haftada hala o 7 kiloylaydim:)
Ama ben gebe kalmaya calisirken 6-7 kilo almistim, yani olmam gereken kilonun 3-4 kilo üzerindeydim. Ondan da gardimi almistim.
Hep sey dediler, son ay cok kilo aliniyomus, haftada 1 kilo diyolar, bebek cunku haftada yarim kilo alirmis fln.
Baya korkutmuslardi beni millet,
o da olmadi:) Cocuk aldi ben verdim.
Sonra dediler yok emzirirken aliniyo asil , ben 10 kilo alan varmis.:KK53:
Yine korkuttular beni.
Sonuc sayelerinde tedbiri elden birakmadim hep 36 beden kaldim:)

Back