guzelgunler2019
aslında yapsan rahatlardın yogayı ama
dün senin oğlan da burger yediyse kabızlık yapmıştır belki.
migren felaket bir şey yaaa bende de var pilatese başladığımdan beri olmadı ama şükür
aynı benim de öyle solda sancı bağırsaklar tıkanmış hissi zaten yumurtam soldaymış siz yarın falan yine bir deneyin bence bizimkiler daha çatlamadı benimki yarın çatlar belki daha da koyu bugün çünkü yarına açılması lazım
Ya biz öyle deneme meneme konuşmuyoru, dün eşim istedi, ağzı nası sarımsak kokuyodu. Ay dedim içimden çocuk bi ay dahabekleyebir
Benim migren 12 yaşımdan beri var. Hertür tedaviyi oldum. On sene kdar önce uzun süreli
Aletli pilates yaptım ben, o dönem baya yüzde 10 a fln inmişti migrenim.
Şimdi emzirme bitince korkunç bi şekilde geri döndü. Ya aslen arveless var ya, ben onu başlamadan atıyodum bitane, hop yırtıyodum. Ama öğrendim ki o ilaç 3 aylık yumurtayı bozuyormuş. 4 sene önce bıraktım o ilacı, onu bırakınca hayatım tepetaklak oldu. Kusmalı ataklar gelmeye başladı. Ama daha önce ilk çocugum için hırs yaptım dayandım, sonra da emzirirken de çok tehlikeli diye almadım. E emzirme bitti bi hafta sonra ikinciyi istioz diyince de son bi senedir de bu yüzden kullanamıyorum.. bi de eşim bi araştırma okumuş o ilaç 10 sene hergün bitane alırsan böbreklerini tüketiyomuş diye. İyice korktum!
Sürdüm şuan viksimi bekliyorum.
Ya bende bi yumurtlama civarı bi de adet civarı tutuyo migren.
Ya bi de kız iyice kafama takıldı,
Az önce tükürükle mikroskoba baktım, o progesterondan ölçüyor durumu.
Sıfır çatal yaa sıfır!
Hiç böyle görmedim ben daha önce hiç yani.
Son 4-5 gündür hep böyle,
Bi de bu felaket koku hassasiyeti...
Eşimin kokusunu kapıdan girdiği an alıyorum,
Duştan çıktım sanki ter kokuyorum.
Ay acaba dedim az önce içimden, bu hayıt otu hapı erkenden mi yaptı ovuyu ki, hissetmedim mi ki ?
Eşim iş seyahatine gitmeden önce fln mı oldu ki ovu ?
Şimdi de gebemiyim ki lan acaba diye bi kurt düştü ya bana.
Öyle bi durum varsa ihtimal var yani.
2 hafta önceki haftasonundan yani...
neyse ben 40 a kadar beklerim herhangi bişi düşünmek için ama bi durdum düşündüm şuan acaba mı diye