- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #23.801
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tuz çok etkiliyormuş gerçekten keşke bizde şimdiden azaltabilsekYok cnm bende odem henuz olusmadi sadece 13 kilocuk aldim. Ama tuz sifir kullanigorum.bide bol bol su iciyorum belki ondandir.ins odem olusmaz.
Göbek ne durumdaYok cnm bende odem henuz olusmadi sadece 13 kilocuk aldim. Ama tuz sifir kullanigorum.bide bol bol su iciyorum belki ondandir.ins odem olusmaz.
O da cok sukur yok sabahtan aksama kadar ayakta kalsam sisme olmuyor. Zaten onemli olan yuz ve ellerdeki sislikmis. Gobegi kimse 33 haftalik demiyor daha kucuk gorunuyor mus. Doktorlarda kiloma bise demediGöbek ne durumdabendede ödem yok simdilk daha İyyim tuzuda kestık sadece gezınce ayaklar şişior
Evet onu duymuştum sanki :)O da cok sukur yok sabahtan aksama kadar ayakta kalsam sisme olmuyor. Zaten onemli olan yuz ve ellerdeki sislikmis.
Cnm yavas yavas alisiyorsun sonrasinda zaten vucut istemiyir.tuz çok etkiliyormuş gerçekten keşke bizde şimdiden azaltabilsek
:)) syan sikin yok dimi iyisin cnm. Tansiyon filanEvet onu duymuştum sanki :)
Bnm gecen vRdı işte canım yüksek tansıyon dan yattım ama şimdi İyyim tuzu tamamen kestim doğuma kadar sabretcez artık:)) syan sikin yok dimi iyisin cnm. Tansiyon filan
daha bugün mide bulantısından sodaya tuz basıp içtimCnm yavas yavas alisiyorsun sonrasinda zaten vucut istemiyir.
Aferin sana bas bas sonra bebikin ceksün ceremesinidaha bugün mide bulantısından sodaya tuz basıp içtim![]()
Az kaldi zaten hem tuzsuz yasamak o kaar da kotu degil.. :)) sen ii ol bebis ii olsun tuz olmasin ne olacak ki:))Bnm gecen vRdı işte canım yüksek tansıyon dan yattım ama şimdi İyyim tuzu tamamen kestim doğuma kadar sabretcez artık
Maden suyuna limon sik o daha rahatlatiyor mideyi. Tuza hayir diyoruzzz...daha bugün mide bulantısından sodaya tuz basıp içtim![]()
Gününü doldursun diye herseyi yaparım valla napimAz kaldi zaten hem tuzsuz yasamak o kaar da kotu degil.. :)) sen ii ol bebis ii olsun tuz olmasin ne olacak ki:))
daha bebek yok amanAferin sana bas bas sonra bebikin ceksün ceremesini![]()
Hersey saglik icin cnm .Gününü doldursun diye herseyi yaparım valla napim![]()
Olmaz yemedaha bebek yok aman
ilk ayın günahı olmazmış![]()
Aynen öyle sabir diyelimHersey saglik icin cnm .
peki sigarayı ne yapacağız?Olmaz yeme![]()
İçmiceğizpeki sigarayı ne yapacağız?