• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
normal kilon yani anladim canim.
Ay ben karistirdim kusura bakma canim,
Senin ilk gebe kaldigin dönemlerde üye olmustum ben KK ya , o zamnlardan konusmustuk bolca.
Saglikla kucagina alirsin insallah canim :dua: :anneadayı: :emir_bebek: :halay:
Ben de gebelik öncesi yanlislikla bikac kilo fln verdin sandim öyle düsük kilo yazinca.
benim annem de 48 kilo flnmis, hep gebeliklerinde 15 civari aldim der.
3 cocuktan sonra üzerinde 5-6 kilo kalmis hep öyle derdi. Ama yani bence yasla zaten aliniyo , normal yani..
Ama sigarayi birakinca 10 kilo
ardindan menapozla da 10 kilo.
sonra da fitiktan on kilo:KK43:
ay suan 80 üstü top gibi oldu ama 73 yasinda .
Ay niye anlattim ki ben bunlari simdi:)
Ya ben 20. haftada 7 kilo almistim, doktorumdan bi firca yedim.
Napiyosun sen diye girmisti bana,
Kaynanam da laf soktu, iste her gebelik sorasi on kilo kaldi uzerimde dikkatli ol bikbik.
Cok alinmistim, 41. haftada hala o 7 kiloylaydim:)
Ama ben gebe kalmaya calisirken 6-7 kilo almistim, yani olmam gereken kilonun 3-4 kilo üzerindeydim. Ondan da gardimi almistim.
Hep sey dediler, son ay cok kilo aliniyomus, haftada 1 kilo diyolar, bebek cunku haftada yarim kilo alirmis fln.
Baya korkutmuslardi beni millet,
o da olmadi:) Cocuk aldi ben verdim.
Sonra dediler yok emzirirken aliniyo asil , ben 10 kilo alan varmis.:KK53:
Yine korkuttular beni.
Sonuc sayelerinde tedbiri elden birakmadim hep 36 beden kaldim:)
Cnm benim hersey kisinin kendinde bitiyor. Dikkat etmek lazim zaten. Ben sigarayi biraktim isi biraktim evde yattim . Ama kilo almadim. Ameliyat oldum 3 ay yattim yine kilo almadim ayni zamanda hasimatoya bagli hipotroidim var. Kilo almam o ladar kolay ki . Dedigim gibi sadece dikkat etmek yetiyor. Hamur isi ve tatlidan uzak durmak yetiyor. Baskalarinin dediklerinede sadece kulagini tika. Onemli olan swnin dusuncelerindir.
😘😘🚌

ama tansiyon ve ellerde sisme sorunu mu var? Yani kanda iltahap demistin bide?
Şişme hiç yok bende sade yüksek tansıyon cıktı oda emfeksıyondan olmus damardan antibiyotik tedavisi oldum şükür şimdi İyyim

Şişme hiç yok bende sade yüksek tansıyon cıktı oda emfeksıyondan olmus damardan antibiyotik tedavisi oldum şükür şimdi İyyim
ya sen gebeligin basinda bi diyet miyet bisi yaptiydin bisi olduydu o neydi?

Cnm benim hersey kisinin kendinde bitiyor. Dikkat etmek lazim zaten. Ben sigarayi biraktim isi biraktim evde yattim . Ama kilo almadim. Ameliyat oldum 3 ay yattim yine kilo almadim ayni zamanda hasimatoya bagli hipotroidim var. Kilo almam o ladar kolay ki . Dedigim gibi sadece dikkat etmek yetiyor. Hamur isi ve tatlidan uzak durmak yetiyor. Baskalarinin dediklerinede sadece kulagini tika. Onemli olan swnin dusuncelerindir.
😘😘🚌
abav dediklerinden tekini yapsam 2 haftada 5 kilo alirim ben, masallah sana

Ya bişi diyim mi? Bensabah idrarıyla yapınca hep daha açık renk gördüm desem?
Yani sabah idrarı koyu idrar, hormon içinde çok olur diyolar fln da lh hormonu gece değil sabah 10-18 arası salınan bi hormonmuş sanırım, öyle bişi okumuştum. O sebeple gün içinde yapıyomuşuz testleri.
Evet sanırım öyle bu sabahta ilk idrarla yaptım daha da açık çıktı ikinci çizgi

IMG_20191022_124642.jpg

Arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım sabah çok silik çizgi çıktı sonra dayanamadım öğlen tekrar yaptım ilk başta çıkmadı sonra böyle garip bişey çıktı bu nedir

Arkadaşlar bugün gebelik testi yaptım sabah çok silik çizgi çıktı sonra dayanamadım öğlen tekrar yaptım ilk başta çıkmadı sonra böyle garip bişey çıktı bu nedir
idrarı fazla damlatmış olabilirsiniz bence yarın sabah yenileyin regliniz gecikti mi?

kızlar karnım çok kötü yaa çatlatma iğnesi olmuşum gibi sancılar, gazlar 😭😭😭😭
kiste dönmesinden korkuyorum pilatese geçeceğim birazdan ama nasıl yapacağım hareketleri hiçbir fikrim yok 😭😭😭

kiste dönmesinden korkuyorum pilatese geçeceğim birazdan ama nasıl yapacağım hareketleri hiçbir fikrim yok 😭😭😭

Benimde fena kotu cat ignesi oldun mu cnm?

Ay valla benim de aynen öyleya.
Sağ yumurtalık sıkıştırıyor, ama acaba çatlamadı mı kist mi oldu düşüncesi sardı beni.
Bende bu hiç olmadı ama sizden duya duya acaba acaba diye diye şüphe etmeye başladım ya😞

Ay valla benim de aynen öyleya.
Sağ yumurtalık sıkıştırıyor, ama acaba çatlamadı mı kist mi oldu düşüncesi sardı beni.
Bende bu hiç olmadı ama sizden duya duya acaba acaba diye diye şüphe etmeye başladım ya😞
pilates baya rahatlattı beni sonrasında ılık duş aldım mis gibiyim
ada çayı içeceğim son kez çatlamasına yardımcı olsun

Back