• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
valla siz biliyorsunuz o kadar çok istiyorum ki hamile kalmak
ağzıma sürmem gibi geliyor.
başka hiçbir şey için vazgeçmem sigaradan ama bebeğim her şeye değer.
daha ona oda yapıcam ben teyzesi
beşik alıcam ciciler alıcam 😍
Ay inşallah Rabbim kucağını bos bırakmasın kıyamam sana balım benim olacakkkk eminim 😍😍😍

Kuzum ben bugün bir test daha yaptim siliklesmis. Lh vucutta yumurtayi catlatmak amaciyla artiyor 1 2 gün artiştan sonra yumurta catlasin catlamasin düşüşe geciyor bence. Cünkü daha öncedende aynisini yasadim. Yumurtlama zamaninda agri ve akinti iyiye işaret demekki yumurta catlamis oluyor. Catlayacak yumurtanin boyutuda önemli mesela benim bir seferinde 2 tane 24mm yumurtam gelisti doktor harika dedi ama catlamayip 30mm e kadar büyüyüp öyle catladilar tabi 30mm olan yumurta kalitesizlesmis oluyor.
Hadi ya, hiç bilmiyorum ben bunları ya.
Ya lh hrp koyu çıkıyo açılmıyo yine çatlamadı yazmıştı gecen umut82, ondan merak ettim bu konuyu.
Ya benim de akıntı başlıyo, 2-3 gün sonra değil 5-6 gün sonra çatlıyo ya, acaba fazla mı büyüyo öncesinde🤔
Yumurtlama rahatsızlığı bende ortalama bi hafta sürüyor işte, adrtin 16-27. Günü başlıyo, normalde 23-24 civarı çatlıyo, adet de 37-40 civarı geliyo .
Herseyi düşünür olduk ya🙈

Of ya :63:
O sabah yaptığım demek ki hiç koyulaşmadı sol yumurtalığımda ağrı başladı ama akıntı hala başlamadı yumurtlamıycam galiba 😔
Ya bişi diyim mi? Bensabah idrarıyla yapınca hep daha açık renk gördüm desem?
Yani sabah idrarı koyu idrar, hormon içinde çok olur diyolar fln da lh hormonu gece değil sabah 10-18 arası salınan bi hormonmuş sanırım, öyle bişi okumuştum. O sebeple gün içinde yapıyomuşuz testleri.

Back