- 25 Aralık 2015
- 3.023
- 6.935
- 158
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
-
- #23.681
5 ti canımBi de swnin ılk oğlun 6 kilo doğmuştu di mi tosbaa?
Bu daha da büyük doğar.. sezeryanda bile zor hey mahşallah
Okudum canım çok geçmiş olsun tuzdan uzak dur bol soda bol su, sakinlik az stres. 36 ya kadar içerde dursa yetecek. Zaten büyükse biraccık erken doğsa da hemencecik toparlar5 ti canımkeşke zamanında dpğsada kilosu olsa. Benim sancım cıktı en son korkuyorum eve geldim hastaneden cıktım ama ilaç felan vermediler Baska bişi bilmiorum napsam tekrar gitsem mi hastaneye
kuzummm protein kaçağı mı oldu ?napsam ki sancım varsada hissetmıosam diye korkuyorum umarım bebeğimi bize bağışlar Allah'ım
Islak mendil dediğim o ıslak mendil deil kızözel popo için, pamuklu doğal ıslak tuvalet mendili.
Normal ıslak mendille silinir mi popo hahaha
İnşallah bize dua edin olur mu valla uyku uyuyamıyorum korkuyorumOkudum canım çok geçmiş olsun tuzdan uzak dur bol soda bol su, sakinlik az stres. 36 ya kadar içerde dursa yetecek. Zaten büyükse biraccık erken doğsa da hemencecik toparlar
İnşallah en kolay şekilde atlatırsınız .
Yüksek tansiyon ve kanda enfeksiyon varmıs canım ondan rahim kasılıyormuskuzummm protein kaçağı mı oldu ?
kuzummm yerim seni içini ferah tut bol su iç gerçektenYüksek tansiyon ve kanda enfeksiyon varmıs canım ondan rahim kasılıyormus
Çok üzülüyorum inşallah zamanını bekler canım benim sorma uyku uyunmuyor korkuyorum dakuzummm yerim seni içini ferah tut bol su iç gerçekten
miniğinin her kıpırtısında biraz daha rahatla
Evdeyım ama ilaç felan verilmedi bana acaba gitsem desemmi bilemedim sancı engelleyicikuzummm yerim seni içini ferah tut bol su iç gerçekten
miniğinin her kıpırtısında biraz daha rahatla
Burda tahret musluğu olmadığı için heryerde var. Ben eskiden tatile gelirken yurt dışına ilk tuvalet mendilimi alırdım , rossman da gratiste fln satıyolar.Ay ne bilem öyle sandımıslak tuvalet mendili hiç duymamıştım burda mı yok acaba yoksa ben mi o konuda cahil kaldım
Ama uyku uyuyamazsan işler daha kötüye gider canım ya, konu tansiyondan çıktı..Çok üzülüyorum inşallah zamanını bekler canım benim sorma uyku uyunmuyor korkuyorum da
Burda tahret musluğu olmadığı için heryerde var. Ben eskiden tatile gelirken yurt dışına ilk tuvalet mendilimi alırdım , rossman da gratiste fln satıyolar.
Ama uyku uyuyamazsan işler daha kötüye gider canım ya, konu tansiyondan çıktı..
sakinleştici müzikler fln dinlesen?
Oğluna kim bakıyor bu süreçte bi de?
Sinirlenmemen fln da lazım.
Bana oğlum günde on kere fln sinir harbi yaşatıyor yani, dün bikaç tur elinde tornavidayla duvar parçaladı mesela. Bu gibi durumlarda nası sakin kalıyosun?
Seninki kaç yaşındaydı?
Ben bakıyorum canım kimse yokki. 3 yasında zaten tam uzanıyorum bişi yapıo kalk topla. Düzelt derken insan mahvoluo ağrım yok ama sancım cıkmıs dı ve ben hissetmıodum yıne öle olursa diye diken üstündeyimAma uyku uyuyamazsan işler daha kötüye gider canım ya, konu tansiyondan çıktı..
sakinleştici müzikler fln dinlesen?
Oğluna kim bakıyor bu süreçte bi de?
Sinirlenmemen fln da lazım.
Bana oğlum günde on kere fln sinir harbi yaşatıyor yani, dün bikaç tur elinde tornavidayla duvar parçaladı mesela. Bu gibi durumlarda nası sakin kalıyosun?
Seninki kaç yaşındaydı?
Bazi cocuk zor oluyor canim maalesef.Ya canım tansiyon dedinde benim ablam 4 aylık hamile geçenlerde kontrole gitti tansiyonu yüksek çıktı. Onu da oğlu çok sinirlendiriyo yazdan beri tuvalet eğitimi verdi geçen gün ablam oğluna kakan varmı gel yapalım demiş o da olduğu halde ı ııh deyip gitmemiş yanına sonra donuna etmiş ablamda haliyle bi küplere binmiş tartaklamış tabi çocuğu donu ellerinde yıkamış tabi
yazık onada üzülüyorum sinirsiz bir günü yok... çocuk alıştığı halde mahsus lazımlığa yapmıyo bazen. Tansiyonu bu yüzden çıkıyodur dimi? Onun oğlu da 35 aylık
Napacak böyle yazık valla. Böyle gördükçe çok korkuyorum bende seneye kimbilir nasıl zorlanıcam
pozitif dusunelim, 3 yas bi nebze daha 2 yastan, ama evi yikabilirler o derece kabiliyet var.Ben bakıyorum canım kimse yokki. 3 yasında zaten tam uzanıyorum bişi yapıo kalk topla. Düzelt derken insan mahvoluo ağrım yok ama sancım cıkmıs dı ve ben hissetmıodum yıne öle olursa diye diken üstündeyim
Hayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallahKızlar kesemizi gördük çok küçük dedi çok şükür rabbim isteyen herkeze tattırsın insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?