- 23 Ağustos 2018
- 2.595
- 2.933
- 83
- Konu Sahibi Mavi Boncugumm
- #23.701
Kızlar soğan kuru adetin kaçıncı günü uygulanıyor acaba hazır bostayken onu da mı uygulasam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminn Allahım isteyen herkeze tattırsın insallahHayırlı olsun canım sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Bazi cocuk zor oluyor canim maalesef.
Bizimki beni tuvaletle sinamadi da hep dogal hayatta herseyle siniyor.
Kardesimin ogluna gelin 2 yas civari cikarmis herseyi wc egitimi vermis, yani ben hersey yolunda saniyordum, annem gelin yaninda diye anlatamiyormus, Dun bi anlatti inanamadim. 8 ay oldu hala heryere isiyormus, donuna kaka yapiyormus.
Ben saniyorum ki her cocuk anne cisim var kakam var diyip yapiyor, Sükrettim durumuma- Ama erken baslatmalarda oluyormus böyle cok ya.
Ama ablanin ne kadar sinirlendigini tahmin edebilirim.
Bu arada ben 2, sene boklu bez yikadim kiz, ellerime az bok bulasmadi, bisi olmuyo ondan takilma ona dram degil o.:)
Kızlar kesemizi gördük çok küçük dedi çok şükür rabbim isteyen herkeze tattırsın insallah
guzelgunler2019 canımmm senin dediğin gibiymiş
doktora geldim yumurtan var kocaman dediya yeni çatlamış ya da çatlayacak dedi
ovü testim yokKasık ağrınmı var? oh oh iyi mâşallah
İnşallah tutarda bu ay bebişin gelir
Ovulasyon testin varsa yapsana bakalım pik çıkacakmı
ovü testim yok
doktor gebelik olabilir dedi
çok mutlu olduk kist mist hiçbir şey yok
sapsağlıklı kocaman yumurtam olmuş bunu takipte kalalım dedi hemen kan istiyorum inşallah hamilesindir dedi.
rahme yerleşen bir şey yok henüz ama döllendiyse kanda görürüz dedi işte
eğer negatif çıkarsa ovü testi alıcam dönüşte.
tabi hayal kırıklığı ☹
Amin inşallah canım rabbim en kısa zamanda nasip etsin hepinize 14 eylülGözün aydın cnm sağlıkla büyüsün
İnşallah bizlerde muradımıza kavuşuruz
Son adetin ne listeye ekliyim senide
Hadi inşallahKızlarrr nolur dua edin heyecandan duramıyorum![]()
çok tuhaf duygular içindeyimAma döllenme olup rahme yerleşmesi için zaten belli bi sürenin geçmesi lazım
Senin yumurtanın kocaman olduğunu daha yeni görmüş doktor, belki yeni çatlayacak?
Sen 2-3 gün daha denemeye devam et bence
Döllenme olsada hemen kanda çıkmaz umudunu kaybetme
Ne zaman çıkıcak sonucun?çok tuhaf duygular içindeyim
kan testi istediğine göre doktor da umutlandı
bir saate çıkar artık 11 buçukta verdimNe zaman çıkıcak sonucun?
maşallah ne güzel kuzum1346 beta sonucum çıktı inşallah kötü bişey demez 1 saat sonra gidicem doktora![]()
Netten baksana daha erken çıkıyor 18 ekim senin bat dimi? inşallah vardırbir saate çıkar artık 11 buçukta verdim
bende pkos olduğu için emin olamıyoruz bat tarihineNetten baksana daha erken çıkıyor 18 ekim senin bat dimi? inşallah vardır![]()
yumurtan kocaman dediyse ve gördüyse daha catlamamistir.guzelgunler2019 canımmm senin dediğin gibiymiş
doktora geldim yumurtan var kocaman dediya yeni çatlamış ya da çatlayacak dedi
aynısını söylediyumurtan kocaman dediyse ve gördüyse daha catlamamistir.
istikamet yatakodasi!!
git sevis:)