• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bi de swnin ılk oğlun 6 kilo doğmuştu di mi tosbaa?
Bu daha da büyük doğar.. sezeryanda bile zor hey mahşallah
5 ti canım 😁😁 keşke zamanında dpğsada kilosu olsa. Benim sancım cıktı en son korkuyorum eve geldim hastaneden cıktım ama ilaç felan vermediler Baska bişi bilmiorum napsam tekrar gitsem mi hastaneye 🙄

:63: napsam ki sancım varsada hissetmıosam diye korkuyorum umarım bebeğimi bize bağışlar Allah'ım:dua:

5 ti canım 😁😁 keşke zamanında dpğsada kilosu olsa. Benim sancım cıktı en son korkuyorum eve geldim hastaneden cıktım ama ilaç felan vermediler Baska bişi bilmiorum napsam tekrar gitsem mi hastaneye 🙄
Okudum canım çok geçmiş olsun tuzdan uzak dur bol soda bol su, sakinlik az stres. 36 ya kadar içerde dursa yetecek. Zaten büyükse biraccık erken doğsa da hemencecik toparlar🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah en kolay şekilde atlatırsınız .

Islak mendil dediğim o ıslak mendil deil kız😂😂 özel popo için, pamuklu doğal ıslak tuvalet mendili.
Normal ıslak mendille silinir mi popo hahaha😂😂

Ay ne bilem öyle sandım 😄 ıslak tuvalet mendili hiç duymamıştım burda mı yok acaba yoksa ben mi o konuda cahil kaldım😳

Okudum canım çok geçmiş olsun tuzdan uzak dur bol soda bol su, sakinlik az stres. 36 ya kadar içerde dursa yetecek. Zaten büyükse biraccık erken doğsa da hemencecik toparlar🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşallah en kolay şekilde atlatırsınız .
İnşallah bize dua edin olur mu valla uyku uyuyamıyorum korkuyorum 😗💕😔canım amin

Ay ne bilem öyle sandım 😄 ıslak tuvalet mendili hiç duymamıştım burda mı yok acaba yoksa ben mi o konuda cahil kaldım😳
Burda tahret musluğu olmadığı için heryerde var. Ben eskiden tatile gelirken yurt dışına ilk tuvalet mendilimi alırdım , rossman da gratiste fln satıyolar.

Çok üzülüyorum inşallah zamanını bekler canım benim sorma uyku uyunmuyor korkuyorum da 😗😔
Ama uyku uyuyamazsan işler daha kötüye gider canım ya, konu tansiyondan çıktı..
sakinleştici müzikler fln dinlesen?
Oğluna kim bakıyor bu süreçte bi de?
Sinirlenmemen fln da lazım.
Bana oğlum günde on kere fln sinir harbi yaşatıyor yani, dün bikaç tur elinde tornavidayla duvar parçaladı mesela. Bu gibi durumlarda nası sakin kalıyosun?
Seninki kaç yaşındaydı?

Burda tahret musluğu olmadığı için heryerde var. Ben eskiden tatile gelirken yurt dışına ilk tuvalet mendilimi alırdım , rossman da gratiste fln satıyolar.

Teşekkürler canım bi bakayım bende:)
Malum dışarının tuvaletleri çok pis benimde takıntım var çok tiksinirim🤢

Bana oğlum günde on kere fln sinir harbi yaşatıyor yani, dün bikaç tur elinde tornavidayla duvar parçaladı mesela. Bu gibi durumlarda nası sakin kalıyosun?
Seninki kaç yaşındaydı?

Ya canım tansiyon dedinde benim ablam 4 aylık hamile geçenlerde kontrole gitti tansiyonu yüksek çıktı. Onu da oğlu çok sinirlendiriyo yazdan beri tuvalet eğitimi verdi geçen gün ablam oğluna kakan varmı gel yapalım demiş o da olduğu halde ı ııh deyip gitmemiş yanına sonra donuna etmiş ablamda haliyle bi küplere binmiş tartaklamış tabi çocuğu donu ellerinde yıkamış tabi
yazık onada üzülüyorum sinirsiz bir günü yok... çocuk alıştığı halde mahsus lazımlığa yapmıyo bazen. Tansiyonu bu yüzden çıkıyodur dimi? Onun oğlu da 35 aylık
Napacak böyle yazık valla. Böyle gördükçe çok korkuyorum bende seneye kimbilir nasıl zorlanıcam:(

Seninki kaç yaşındaydı?
Ben bakıyorum canım kimse yokki. 3 yasında zaten tam uzanıyorum bişi yapıo kalk topla. Düzelt derken insan mahvoluo ağrım yok ama sancım cıkmıs dı ve ben hissetmıodum yıne öle olursa diye diken üstündeyim 😔

Ya canım tansiyon dedinde benim ablam 4 aylık hamile geçenlerde kontrole gitti tansiyonu yüksek çıktı. Onu da oğlu çok sinirlendiriyo yazdan beri tuvalet eğitimi verdi geçen gün ablam oğluna kakan varmı gel yapalım demiş o da olduğu halde ı ııh deyip gitmemiş yanına sonra donuna etmiş ablamda haliyle bi küplere binmiş tartaklamış tabi çocuğu donu ellerinde yıkamış tabi
yazık onada üzülüyorum sinirsiz bir günü yok... çocuk alıştığı halde mahsus lazımlığa yapmıyo bazen. Tansiyonu bu yüzden çıkıyodur dimi? Onun oğlu da 35 aylık
Napacak böyle yazık valla. Böyle gördükçe çok korkuyorum bende seneye kimbilir nasıl zorlanıcam:KK43:
Bazi cocuk zor oluyor canim maalesef.
Bizimki beni tuvaletle sinamadi da hep dogal hayatta herseyle siniyor.
Kardesimin ogluna gelin 2 yas civari cikarmis herseyi wc egitimi vermis, yani ben hersey yolunda saniyordum, annem gelin yaninda diye anlatamiyormus, Dun bi anlatti inanamadim. 8 ay oldu hala heryere isiyormus, donuna kaka yapiyormus.
Ben saniyorum ki her cocuk anne cisim var kakam var diyip yapiyor, Sükrettim durumuma- Ama erken baslatmalarda oluyormus böyle cok ya.
Ama ablanin ne kadar sinirlendigini tahmin edebilirim.
Bu arada ben 2, sene boklu bez yikadim kiz, ellerime az bok bulasmadi, bisi olmuyo ondan takilma ona dram degil o.:)

Ben bakıyorum canım kimse yokki. 3 yasında zaten tam uzanıyorum bişi yapıo kalk topla. Düzelt derken insan mahvoluo ağrım yok ama sancım cıkmıs dı ve ben hissetmıodum yıne öle olursa diye diken üstündeyim 😔
pozitif dusunelim, 3 yas bi nebze daha 2 yastan, ama evi yikabilirler o derece kabiliyet var.
umarim sorunsuz atlatirsin canim ya.

Back