• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aklımdan cıkarıyorım adete 5 gun kala bende stres tavan oluyor evet ikimizde de sorun yok su an
Bende de aynıydı, hatta 2 adet önce bildiğin o son 5 gün travma yaşadığımı fark ettim ya😞
Baya kanı görene kadar travma üstüne travma yaşıyorum . Geçen adet dönemi rahattım çünkü sağolsun eşimle kavgalı olup on gün ilişki olmayınca ihtimal sıfır gibi bişeydi. Ağlamadım kendime kızmadım bile...
ben yavaşça fikirden uzaklaşmaya başladım, yani tutkusundan..
eski kutumu açıyorum, oğluma gebeliğimde anı olsun diye yapıp sakladığım teste bakıyorum hergün bikez. Louıse hay in olumlama kitaplarını okuyorum şuan.
Sürekli kendimle pozitif konuşuyorum.. her konuda ama . Bilmiyorum bir işe yarayacak mı.
Yaramasa bile kendimi eskisi gibi abuk bi travma altında hissetmiyorum

Ay bizde de 3 banyo vardı, 3 ünde de lavabo wc duş vardı , evde iki kişi yaşıyorduk. Ne saçmalık 😂
Şimdiki ev müstakil, 2 duş 2 wc 3 lavabo var😞 3 ayrı banyo var yine, 3 ü de ayrı katta. Ama en sinir bozanı, almanyada banyolarda wc yok 🙈 yıkayamıyorsun öyle wc yi elinde hortumla.
Zaten tahret musluğu da yok.. bence heryer hep pis ya 😞

Ayy ne biçim sistem o ya tuvaletin olduğu yerde nasıl musluk olmaz😱 ne pis insanmış onlar temizlenmedenmi çıkıyolar öğğ iğrençç🤢🤮

Bence kastettiği doğumu o yapmadı, doğum sonrası zor geçmiştir demek.
Yani sezeryanda doğurmuyorsun sonuçta, karnını kesip içinden bebeği çıkarıyorlar. Sen yatıyorsun. Ben 9 saat boyunca her sancıda squat yapmalıydım, spor yapmalıydım, ayakta dolanmalıydım mesela, her sancı 2 dakikada bir 20 saniye oluyordu, gerçekten çok yorucuydu.
Veya gercekten ıkınarak çocugunu kendin doğuruyorsun, doktor ebe hiçbişi yapmıyor, tam ıkınma ortasında, bebeğinin yarısı çıkmışken kesik kesik nefesler alıp ıkınmayı durdurmazsan bebek fırlıyor, vajinan yırtılıyor mesela. O noktada bebeğin yarısını içerde yarısını dışarda tutman gerekiyor, ben bunu neyse ki yaptım, hem yırtıgım olmadı, hem de boynunda üç tur kordon varmış işte, fırlatsam boynu kırılabilirdi.
Normal doğum da yan geldin yattın çocuk doğdu olmuyor ondan anlattım. Biraz detaylı gacılar.
Öyle ya da böyle isteyen herkes yaşasın diyorum 😱😱😱😱🤰🏻🤰🏻🤰🏻🤰🏻
Sezeryan basitmiş gibi denilince bende demek istedim yarım anne tabirine zaten sinir oluyorum 😁

Mavi Boncuğummm esim doktora gitti tum testleri yaptılar doktor hıc bir sıkıntın yok her sey cok normal dedi ben de gittim klomen kullanmıştım ıgne ile adet oldum muayene etti ve yumurta catlamamıs kıste dönüşmüş bu ay ılac verdi gebelik olmaz diger adet doneminde gel dedi cıkmaz girdim artık kafamdan da atamıyorum rahat da olamıyorum

Eşinde sorun çıkmaması iyi en azından canım ya ne desem içini rahatlatmaz biliyorum bende adet dönemime geldim şuan keyfim diplerde☹️ hangi ilacı verdi kist erisin diye mi duphaston mu? Klomenden dolayı mı çatlamamış klomenden sonra çatlamayan çok duyuyorum niye çatlatmıyor acaba🤔
Yumurtan çatlamamış ama adet kendiliğindenmi oldun?

Ayy ne biçim sistem o ya tuvaletin olduğu yerde nasıl musluk olmaz😱 ne pis insanmış onlar temizlenmedenmi çıkıyolar öğğ iğrençç🤢🤮
Sifon çekiyorlar. Aman hiç sorma ya boşver canım hiç açmayalım bu konuyu. Toto ıslak mendilim var neyse ki. Oğluma yuvada napıyolar acaba kuru kuru mu siliyolar totosunu of 🤔

Sezeryan basitmiş gibi denilince bende demek istedim yarım anne tabirine zaten sinir oluyorum 😁
Kuzu deli misin ne yarım annesi ya!
Bu sadece doğurma şekli.
İnsan doğduğu değil doyduğu yere kök salar. Annelik doğumdan sonra başlıyor asıl.
Yani belki standart bi çocugum olsa doğumum zor fln derdim de , yok abi biz iki kişi bakamadık bi çocuga. Anane babane 1.5 yaşına kadar bezini dahi değiştiremedi. Hala sdce bizle uyuyor, babanesi uzaktan anca..
annem kardesimin oğluna bakıyor, düşün yani tecrübesiz değil. Benim oğlanı bi kere 3 saat idare edebildi. Ben bakamam buna hep ağlıyo demişti 😆
Yani bunlar olmasa belki ben de doğum zormuş derdim de. Ben hanyayı konyayı doğumdan sora gördüm. Gebelikmiş doğummuş hepsi reklam filmi demiştim. Asıl gerceği çocuk kucağındayken görüyosun🤣

Eşinde sorun çıkmaması iyi en azından canım ya ne desem içini rahatlatmaz biliyorum bende adet dönemime geldim şuan keyfim diplerde☹ hangi ilacı verdi kist erisin diye mi duphaston mu? Klomenden dolayı mı çatlamamış klomenden sonra çatlamayan çok duyuyorum niye çatlatmıyor acaba🤔
Yumurtan çatlamamış ama adet kendiliğindenmi oldun?
3 yumurta olusmustu 1 i catlamamıs catlayanlar döllenmedıhı ıcın gebelik olusmamıs cylo progynova verdi canım benim anlamadığım bu ilacın ozellıklerı e baktım ben dogum kontrol ilacı gıbı gecıyor ama yorumlarda gebelik de olusabılecegı yazıyor kist varken gebelik olusmuyor mu kıstle dogum yapanlar duyuyordum onların kıstı boyle degil mi ki kafam cok karıstı klomen yumurta olusumuna katkı saglıyor ama yan etki olarak kist olusumuna soyluyorlar ben catlatma ıgnesı de oldum halbuki tam saatinde ilişkı de oldu ama olmayınca olmuyormus

Sifon çekiyorlar. Aman hiç sorma ya boşver canım hiç açmayalım bu konuyu. Toto ıslak mendilim var neyse ki. Oğluma yuvada napıyolar acaba kuru kuru mu siliyolar totosunu of 🤔

Eminim öyle yapıyolardır yazık çocuklara da yanlış öğretiyolar zor bişey sanki suyla silmeleri😒 neyse

3 yumurta olusmustu 1 i catlamamıs catlayanlar döllenmedıhı ıcın gebelik olusmamıs cylo progynova verdi canım benim anlamadığım bu ilacın ozellıklerı e baktım ben dogum kontrol ilacı gıbı gecıyor ama yorumlarda gebelik de olusabılecegı yazıyor kist varken gebelik olusmuyor mu kıstle dogum yapanlar duyuyordum onların kıstı boyle degil mi ki kafam cok karıstı klomen yumurta olusumuna katkı saglıyor ama yan etki olarak kist olusumuna soyluyorlar ben catlatma ıgnesı de oldum halbuki tam saatinde ilişkı de oldu ama olmayınca olmuyormus
Bende vardı işte 3 cm su kisti, ben onla gebe kaldım doğurdum. Ama su kistiydi çatlamamış yumurta deildi

Eminim öyle yapıyolardır yazık çocuklara da yanlış öğretiyolar zor bişey sanki suyla silmeleri😒 neyse
Her sabah duş alan bi toplum, ama benimki suyu hiç sevmez. Yani bez değişiminde kaka olunca hep sulandırıp pamukla siliyolardı da. Ay eşim dün baktım elinde tuvalet kağıdı, kızdım ıslak mendille sil oğlumun poposunu diye.

Canım kistinin boyutu neymiş basit kist mi?
Ben kocaman kisti olduğu halde hamile kalanları duydum engel değil yani belki zorlaştırır ama... Bizim N Nisanesintisi01 'de de 7,5 cm kist vardı doktoru duphaston diye ilaç vermiş hiç zararı yokmuş kisti eriteceğini ve hamile kalmasını kolaylaştıracağını söylemiş kullandı sonra lekelenmeleri başladı birkaç gün sonra adet oldu yok oldu kisti öyleydi dimi kuzum N Nisanesintisi01 ?
Gerçekten vakti gelmedikçe ne yapsak boş dediğin gibi ..tez zamanda Allah hepimizin yüzünü güldürsün 😞

Son düzenleme:
Her sabah duş alan bi toplum, ama benimki suyu hiç sevmez. Yani bez değişiminde kaka olunca hep sulandırıp pamukla siliyolardı da. Ay eşim dün baktım elinde tuvalet kağıdı, kızdım ıslak mendille sil oğlumun poposunu diye.

Islak mendil daha zararlı değilmiki canım?

Kuzum merhaba Rabblm öncelikle gönlüne göre versin ben sana anlatayım ne yaşadığımı benim çok uzun süre devam eden bir kistim vardı ne kadar öncelere dayanıyor bilimiyprum ben geçen yık ekşm ayında ögrendim 7,5 cm bir kistim olduğunu ve bu kist 3 ay önce geçti hiçbir ilaç kullanmadım ne geçirdi onu da bilmiyorum bal tarçın çörek otu yapmıştım 2 ay üst üste hayıt suyu içtim 3 ay aralıksız sabah akşam aç karnına folik asit kullandım bir de dedim aslan pençesi çayı yaptım içtim ama bütün hormonlarımı yükseltti çünkü aslan pençesi tek başına kullanılmazmış neyse kist 3 ay doktora gittim yoktu kaybolmus kendiliğinden eylül ayında da yumurtlama dönemi gittim doktor yumurtalarıma yakın 2,5 cm kist var ama zararsız dedi yumurtlama olsa bile kalitesiz olur dedi duphaston diye ilaç verdi bu ilaç eğer döllenme olursa bebeğin tutunmasını sağlıyormuş korunma dedi bana eğer döllenme olmazsa adetle bu kisti atacaksın dedi ve hamileliğe hazırlık olacak dedi ben 5 gün kahve lekelenme daha sonra adet oldum inşallah atmışmışdır kist işe hamşle kalınıyor ama temizlenmesi daha iyi kuzum çünkü kistin yeri boyutu çok önemli çünkü hamilelikte salgılanan bir hormonlar kistin daha da büyümesine neden oluyormus daha önceki gittiğim doktorlar seni hale ameliyata almak zorunda kalırız önce kistin temizlenmesi gerek demişlerdi ama başla doktorlar da hiç önemsemedi kisti yani doktorlar bile kendi arasında ayrılıyor uzun oldu umarım seni aydınaltabildim

Canım kistinin boyutu neymiş basit kist mi?
Ben kocaman kisti olduğu halde hamile kalanları duydum engel değil yani belki zorlaştırır ama... Bizim N Nisanesintisi01 'de de 7,5 cm kist vardı doktoru duphaston diye ilaç vermiş hiç zararı yokmuş kisti eriteceğini ve hamile kalmasını kolaylaştıracağını söylemiş kullandı sonra lekelenmeleri başladı birkaç gün sonra adet oldu yok oldu kisti öyleydi dimi kuzum N Nisanesintisi01 ?
Gerçekten vakti gelmedikçe ne yapsak boş dediğin gibi ..tez zamanda Allah hepimizin yüzünü güldürsün 😞
Amin canim insallah 7 cm Dı kıst

Kuzum merhaba Rabblm öncelikle gönlüne göre versin ben sana anlatayım ne yaşadığımı benim çok uzun süre devam eden bir kistim vardı ne kadar öncelere dayanıyor bilimiyprum ben geçen yık ekşm ayında ögrendim 7,5 cm bir kistim olduğunu ve bu kist 3 ay önce geçti hiçbir ilaç kullanmadım ne geçirdi onu da bilmiyorum bal tarçın çörek otu yapmıştım 2 ay üst üste hayıt suyu içtim 3 ay aralıksız sabah akşam aç karnına folik asit kullandım bir de dedim aslan pençesi çayı yaptım içtim ama bütün hormonlarımı yükseltti çünkü aslan pençesi tek başına kullanılmazmış neyse kist 3 ay doktora gittim yoktu kaybolmus kendiliğinden eylül ayında da yumurtlama dönemi gittim doktor yumurtalarıma yakın 2,5 cm kist var ama zararsız dedi yumurtlama olsa bile kalitesiz olur dedi duphaston diye ilaç verdi bu ilaç eğer döllenme olursa bebeğin tutunmasını sağlıyormuş korunma dedi bana eğer döllenme olmazsa adetle bu kisti atacaksın dedi ve hamileliğe hazırlık olacak dedi ben 5 gün kahve lekelenme daha sonra adet oldum inşallah atmışmışdır kist işe hamşle kalınıyor ama temizlenmesi daha iyi kuzum çünkü kistin yeri boyutu çok önemli çünkü hamilelikte salgılanan bir hormonlar kistin daha da büyümesine neden oluyormus daha önceki gittiğim doktorlar seni hale ameliyata almak zorunda kalırız önce kistin temizlenmesi gerek demişlerdi ama başla doktorlar da hiç önemsemedi kisti yani doktorlar bile kendi arasında ayrılıyor uzun oldu umarım seni aydınaltabildim
Anladım canım Dr um da kist in erimesinden yana yani o kist gitsin oyle olmussun gebelik diyor bakalım bu ay FREE takılırız diger ay Allah kerim

Anladım canım Dr um da kist in erimesinden yana yani o kist gitsin oyle olmussun gebelik diyor bakalım bu ay FREE takılırız diger ay Allah kerim
Temizlenmesi daha iyi hiç canını sıkma ben be engellere takılıyorum bir bilsen ben kaç yumurtlama dönemi eşimi görmedim onu yumurtlamada yakaladım derken geçen eylul ayı bende yumurtlama olmadı kistten dolayı eşimle ayrı sehirlerde yaşıyoruz iş dolayısıyla yani eşiniz yanınızda en azından ben gibi engelleriniz yok ben böyleylen sabrediyorum kist denen şey ilaçla bir adette gidiyor zaten diğer aya başlarsın hiç de kafan karışmasın kuzum

Back