• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Meleğini umutla bekleyenler, hamişler ve anneler ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bencede aslında kaçırmamak lazım bugünler zor bulunuyo... En güzeli ebeveyn banyosu
Ah çok istediğim bişeydi şuanki oturduğumuz evde yok ama birgün inşallah evimiz olursa çok isterim ebeveyn banyosu çok önemli bişey her yönden kolay rahatlığı var. Kimin evinde görsem imrenmişimdir
Ev alırken inşallah ona dikkat et kuzum şimdiki evlerin çoğu artık ebeveyn banyolu ve rahat insallah olur o da ben de ev alırken ona dikkatte ediyorum ve edeceğim de şuan malum kiradayız

Yok malesef testler negatif😔
Her adet günlerinde çöküş.. bi sonraki yumurtlamaya kadar keyifsizlik dönemim başladı😔 ben doktor kontrolünde yaptırmadım kuzum ovulasyon testi kullanıyorum zaten istesemde doktora sürekli gidemem uzak yer çocuk küçük olduğu için gidememki sürekli
Üzülme canım ne yapalım vardır vakti saati en güzel şekilde olur inşallah.. bende test kullandım baya sonuç alamadım bi doktorla yapayım dedim yarın gidicem inşallah Rabbim emeklerimizin karşılığını versin..

20 eylülden önceki adetin ne zamandı ki canım?
Sende de adet düzensizliği vardı çünkü.
Unutma ki ben 35. Gün kanda sıfır görüp, 42. Gün idrarda pozitifi görmüş bi anayım.
Belki daha yumurtan bile çatlamamıştır bu arada. 45 de adet olacaksan mesela?
Takip yapmadıysan emin olamazsın canım
evet 1 eylülde ilaçla olmuştum
dediğin gibi belki de şu an yumurtluyorum ondandır bu akıntılar, gerginlikler

Evet canım teknik olarak sezeryan bir ameliyat ama o da neticede bir doğum...ben doğumdan önce ağrılarla kramplarla acilde yattım kramplar çok fenaydı . Bide şu var doğum anında karnıma öyle bastırmışlardıki o an artık bebeği alırkenmi yoksa plasentayı alırkenmi öyle bir acı hissettimki canlı canlı yaşadım o an nefesim kesildi sanki bağırdım acıdan sonra hemen maske taktılar hafif uyuttular beni..bide ameliyat sonrasındaki yaşadığım ızdıraplar. Yani ikisindede candan can gidiyor neticede ikisi de zor tabi ama sezeryanın bıraktığı hasar ve acı daha zor
Ypk canım ben zaten yazdım sezeryan da zor diye, ama teknik olarak doğurmuş olmuyorsun o fiil başka.
Sezeryan zor diye yazdım anlattım ya, ama normal doğumda da ay doğum geldi deyip bi ıkınıp çıkarıp tarlaya gitmiyosun yani ardından ondan yazdım 😂
Ben amelyatı hiç sevmeyen hatta korkan bi tipim, bi bademcik bi burun amelyatı oldum , anestezi hoş değil yani. Ama gerekliyse herşey yapılmalı yani.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Diyorum ya umarım gönlünde kalanları ikincide yaşarsın. Ssvd de çok yapılan bişi. Burda iki arkadaşım yaptı, ikisi de 35 üstüydü ve ilk sezeryanlarının üzerinden 1.5 sene civarında geçmişken doğurduşar ikincileri. Yani korkuttukları gibi zor bişi değil

Bencede aslında kaçırmamak lazım bugünler zor bulunuyo... En güzeli ebeveyn banyosu
Ah çok istediğim bişeydi şuanki oturduğumuz evde yok ama birgün inşallah evimiz olursa çok isterim ebeveyn banyosu çok önemli bişey her yönden kolay rahatlığı var. Kimin evinde görsem imrenmişimdir
Bizdeki eski evde vardı, oh seviş git duş al. Kimse duymuyodu çok güzeldi. Ama ekstra wc temizliyosun 🙈😂

Ypk canım ben zaten yazdım sezeryan da zor diye, ama teknik olarak doğurmuş olmuyorsun o fiil başka.
Sezeryan zor diye yazdım anlattım ya, ama normal doğumda da ay doğum geldi deyip bi ıkınıp çıkarıp tarlaya gitmiyosun yani ardından ondan yazdım 😂
Ben amelyatı hiç sevmeyen hatta korkan bi tipim, bi bademcik bi burun amelyatı oldum , anestezi hoş değil yani. Ama gerekliyse herşey yapılmalı yani.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Diyorum ya umarım gönlünde kalanları ikincide yaşarsın. Ssvd de çok yapılan bişi. Burda iki arkadaşım yaptı, ikisi de 35 üstüydü ve ilk sezeryanlarının üzerinden 1.5 sene civarında geçmişken doğurduşar ikincileri. Yani korkuttukları gibi zor bişi değil

Teşekkür ederim kuzum inşallah öyle olur🤲
Benim eskiden adetlerim şiddetli sancılı geçerdi her ay sanki doğum sancısı çekerdim acıdan ağlardım bazen😣 yatakta kıvranırdım 2-3 saat aralıksız adetim sökülene kadar...
Meğerse nedeni varmış nerden bileydim
2 kere hiç unutmam dışarda yakalanmıştım önce bi mide bulantısı olurdu eyvah sancı gelecek derdim sonra gözlerim kararıp soğuk soğuk terlerdim bi defa yere yığıldım kimsede gelmedi yanıma😔 sancı gelmeye başladı gözlerim karardı bişey göremedim sonra zar zor taksi çevirdim kendimi yatağa zor attım sonra yine kıvranmalar.... Aman Yârabbi neler çekmişim şimdi düşünüyorum da...
O operasyondan sonra yeniden doğdum sanki her ay artık adetlerimde bazen sancı bile olmuyor çok şükür bin şükür

Canım hem 1 eylülde hem 20 eylülde olmuşsun, bu kadar az arayla olması normal değil zaten. Bu sefer gayet şuan ovu dönemin olabilir.
aynen değerlendiririz zaten yine bugünü de bakalım bir hafta falan beklerim.
ben kist oluştuğunu anlayabiliyorum sadece
çünkü cildim feci yağlanıp anında kıllanmaya başlıyor. eğer yumurtalar çatlamayıp kiste dönerse böyle oluyor
bu ara öyle bir şey yok demek ki bu aralar çatlıyorum ya da gebe kalıyorum
ovü testim yok belki sipariş veririm ama bir hafta daha beklemeyi düşünüyorum.
sanki çatlatma iğnesi olmuş gibiyim iki gündür.

Ev alırken inşallah ona dikkat et kuzum şimdiki evlerin çoğu artık ebeveyn banyolu ve rahat insallah olur o da ben de ev alırken ona dikkatte ediyorum ve edeceğim de şuan malum kiradayız

İnşallah kuzum ya ama ebeveyn banyolu evler tuzlu oluyor yani bakalım nasıl olacak 😕

Keşke olsaydı temizlemeye razıydım😒
Bizim evde 2 tane tuvalet var zaten bide onunla 3 olurdu 🤭
Ay bizde de 3 banyo vardı, 3 ünde de lavabo wc duş vardı , evde iki kişi yaşıyorduk. Ne saçmalık 😂
Şimdiki ev müstakil, 2 duş 2 wc 3 lavabo var😞 3 ayrı banyo var yine, 3 ü de ayrı katta. Ama en sinir bozanı, almanyada banyolarda wc yok 🙈 yıkayamıyorsun öyle wc yi elinde hortumla.
Zaten tahret musluğu da yok.. bence heryer hep pis ya 😞

Mavi Boncuğummm esim doktora gitti tum testleri yaptılar doktor hıc bir sıkıntın yok her sey cok normal dedi ben de gittim klomen kullanmıştım ıgne ile adet oldum muayene etti ve yumurta catlamamıs kıste dönüşmüş bu ay ılac verdi gebelik olmaz diger adet doneminde gel dedi cıkmaz girdim artık kafamdan da atamıyorum rahat da olamıyorum

Mavi Boncuğummm esim doktora gitti tum testleri yaptılar doktor hıc bir sıkıntın yok her sey cok normal dedi ben de gittim klomen kullanmıştım ıgne ile adet oldum muayene etti ve yumurta catlamamıs kıste dönüşmüş bu ay ılac verdi gebelik olmaz diger adet doneminde gel dedi cıkmaz girdim artık kafamdan da atamıyorum rahat da olamıyorum
Bi ay ara veriyorsun öyle düşün canım.
Sende de sorun yoktu di mi doğru anımsıyorum?
Ya sende de eşinde de yoksa biraz oluruna bıraksan?
Yoga, nefes , olumlama gibi?
Ben bu ay bu üçünü deniyorum.
Başka olaylar var beni haddinden çok gerdi, ama bilmiyorum tabi bu yumurtlamamı da olumsuz etkiledi mi. 14 gün sonra göreceğim

Bi ay ara veriyorsun öyle düşün canım.
Sende de sorun yoktu di mi doğru anımsıyorum?
Ya sende de eşinde de yoksa biraz oluruna bıraksan?
Yoga, nefes , olumlama gibi?
Ben bu ay bu üçünü deniyorum.
Başka olaylar var beni haddinden çok gerdi, ama bilmiyorum tabi bu yumurtlamamı da olumsuz etkiledi mi. 14 gün sonra göreceğim
Aklımdan cıkarıyorım adete 5 gun kala bende stres tavan oluyor evet ikimizde de sorun yok su an

Back