meleğine kavuşacakken cennete uğurlayanlar buraya lütfen

çok geçmiş olsun.benim bebeğimde de ödem vardı.karnında,akciğerlerinde ve cilt altında.farkedilince hemen amniyosentez yapıldı.onda bişey çıkmadı.parvovirüsten şüphelenildi o da değil,kan uyuşmazlığı olabilir dendi(eşim ve ben Rh+ olmamıza rağmen alt gruplarında uyuşmazlık olabiliyomuş) o da çıkmadı.en son bebekte kansızlık ihtimali üzerinde duruldu.onda da doktor bebeğe kan verilebilir ama geri döndürülmesi zor dönse bile beyninde ağır hasar olur dendi.hatta yaşamaz dendi.yani aldırmaktan başka çare kalmadı.kordosentez yapılacaktı ama doktor eğer zaten aldıracaksanız boşuna yaptırmayın dedi.kansızlık olup olmadığını öğrenmenin hiçbi faydası yok dedi.şimdi otopside sonuçları bekliyoruz.doğduğunda kordon kanı da alındı incelenecek.ondan önce de eko çektirdik kalbinde hiçbi sorun yoktu.çünkü bazen kalp yetmezliği gibi sorunlar da kansızlığa neden olup ödem yapıyomuş.internetten araştırdığım kadarıyla şimdilik durum non-immün hidrops fetalis gibi gözüküyo.allah bi daha yaşatmasın hiçbirimize. :Saruboceq:

boş gebelik geçirdiğimde ne kadar üzülüp ağlamıştım kendimi yıpratmıştım meğer daha büyük acılar da varmış.allah daha da büyüğünü,çaresiz dert vermesin ne diyelim.doğsalardı da bi problemleri olacaktı.hala göbeğime dokunamıyorum.2 hafta öncesine kadar kocaman bi göbeğim vardı şimdi bomboş.yüz üstü yattıkça ağlıyorum yatamazdım bebeğim vardı yatırmazdı diye.şükrediyorum ki hareketlerini hiç hissetmemiştim.ödem yaptığı için hareket edemiyomuş.son ultrasonlarda da hiç hareket etmedi zaten.ben hiç pes etmedim etmeyi de düşünmüyorum.belki kaderimizde yok onu da bilemiyorum ama sağlıklı bi bebek doğurmak için elimden gelen herşeyi yapıcam.inat ettim başarıcam.otopsiden sonra genetik danışmanlık alıcaz.orda da testler yapılacak.gerekirse tüp bebek olacak.şükür ki hamile kalabiliyoruz.allah herkese taşıyabileceği kadar dert verirmiş.bu da bizim imtihanımızmış napalım böyle sınandık.veren de o alan da.allah hepimize sağlıklı bebekler verecek inanıyorum.burdan müjdeli haberleri vericez inşallah 5-6 ay sonra. :Saruboceq:

sweetcim senden bunları duymak çok güzel..zaman her şeyin ilacıymış hepimiz görüyoruz dimi...
bak haberini aldığın arkadaşında muhtemelen aynı acıları yaşamıştır,şimdi nasıl mutludur...
bizim hamile kalamamak gibi bir sorunumuz yok ki allaha şükür.. elbette kardeşini de göndercek deniz...belki 1 tane değil 2-3 kardeş gelecek...
öyle eski topiğide girme arkadaşım..faydası yok
seni merak edenler özelden atar msj...
benim dün cvs test sonuçlarım geldi down sendromu değil,temiz çıktı hepsi, ama 13.kromozon tekrar inceleniyor...dr bekle diyor nesini beklicem ensede ve göğüste ödem var diyorum 4-5-6. aylarda geçer o diyor...hadi 13.kromozomda da sorun çıkmadı diyelim bu sefer kalbine bakalım dicek,stressssssssssss yanii delikafadulden
hiç bekliyemicem..dayanamam

aynı şeyleri ben d ehissdiyorum canım.ugün ilk kez 23 gün sonra eşimşn zoruyla dışarı çıktık. o sokaklar bebğime cicilr almak için dolaştığım yerleri gördkçe beebğim ve yarım kaln hayallerimiz geldi gözümün önüne.elelrim ayakalrım titredi. ama bend e pes etmicem hele dün o arkadaşımın haberinden sonra güç buldum. ben d epes etmicem. Allahın bi bildiği var belki ilerde kopıcaktık oğlumdan daha çok alışmadan aldı benden onu. dayanıcam. bugünleri aşıcam. evet hergün oğlumu hatırlıcam uutmam mümkün değil, üzülücem içimin yarası kanaamya devam edecek aam biliyorum denizimin duaları kabul olacak, Rabbim kardeşinş gönderecek. Allah daha büyük acıalrla sınamsın bizleri.

canım bunlar iyi haberler. inşallah bişi çıkmaz. ben sen öle deyince bebğini aldırdın sanmıştım. senin bi umudun var Allaha dua edicem senin için. yüreğini yakmasın diye. Allah sağlıklıysa hayırlısıysa nasip etsin saan da hepimize de.

slm allahım sabırlar versin hepimize.bende melek annesiyim.benim hamileliğim 4 aya kadar çok iyiydi.ama 5.ayda bebeğimin beyninde su toplanmasıyla oluşan dandy wolkr diye bi hastalık başlamıştı.doktor bebeğinz dawn sendromlu olur sakat olur aldırın dedi ama biz günahından korktuk ve aldırmadık.yavrumun kalbi 32.haftada durmak üzereyken beni acil sezeryana aldılar ve bebeğim doğdu.yavrum gerçekten çok hastaymış ama nefes alması bile beni mutlu ediyordu.yavrum 10 gün yaşayabildi.hep solunum cihazına bağlıydı.ama allahım aldı benden.ilk bebeğimde 3 haftalık düşük oldu.aama en acısı buymuşş..çok içim yanıyooo

ahhhhh canım. başınsağolsun. aynen benim d eiçim çok acıyıo. haytmı nasıl yaşıyorum ona bile şaşıyorum. kendimi yemek yerken uyurken bile okadar suçlu hissediyorumki. nasıl devam edeceğimi ,işe bşlıyacağımı bilemiyorum. haftaya doktora gidicem bakalım ne dicek. konuşalım seninle. aynı haftaalrda kaybetmişiz meleklerimizi.

allahım öncelikle sabır versin canım bende doğum yaptığım gün bebeğimi kaybettim kordon dolanmış bebeğim mosmor olmuş doğduğuda kalp atışları yavaşlamıştı ama kurtaramamışlar nekadar acı olduğunu ben de biliyorum sezeryanla olduğum için geç ayıldım bebeğimi istedim ilk ama kaybettik dediler ve ben saatlerce ağladın 2 hafta boyunca gözlerim karardı kalkamadım bebeğim kızdı tüm kıyafetlerini almıştık ve doğum çantamıalıpta gittim elim boş döndüm çok zorduama ne yapalım elden birşey gelmedi bebeğimin adınıda melek koyduk çünkü günahsızdı.1yıl sonra hamile kaldım ve şimdi iki buçuk yaşında bir kızım var allahım inşallah en kısa zamanda sizlerede versin bu sevgiyi yaşatsın

saol cnm benim allahım sabır versin hepimize.ewt konuşalım cnm aynı haftalarda kaybetmişiz.allahım hayılı haberler versin.

canm ben seni arkadaşlarıma ekledim kabul ette ordanda görüşelim.

saol cnm .ne güsel allah kızına uzun ömür sağlık versin cnm.ewt zor aşmaya çalışıyoruz bizde.allahım bizede nasip etsin inş

çok sağol bizi en azından umutlandırdığın destek olduğun için. sen de sezeryanlamı doğum yapmıştın. işte okadar zorki son haftalarda bebği kaybetmek. benim bebğimin d eherşeyi hzırdı. ne heveslerle neler almıştım oğluma. şimdi bu ay doğum yapıcakken o hayallerle avunuyorum. şimdi bunu yapıcaktık,şunu yapıcaktık diye cümleler çıkıyo ağzımdan. bu gerçeğe kendini alıştırmak çok zor. 40 gün olmuş bile. sanki daha adün gibi bebğime ben yelek örüyorum o içimde kıpır kıpır ama Allah o yeleği bitirmeyi nasip etmedi bizlere. umarım tesellimizi gönderiri hayırlısıyla sağlıklısıyla.

Canım benim başın sağolsun. Ben de ocak annesi olacaktım .Ben 6 haftalıkken kaybettim.Bugünlerde doğacaktı.
.Senin yaşadıklarını buna rağmen tahmin edemem.Seninkiyle kıyaslanamaz bile kaybım.Çok üzüldüm yazdıklarını okuyunca.Bebeğin melek oldu şimdi.
Umarım bu acın biraz olsun küllendiğinde yeni bir başlangıç yapar,yeniden bebeğin olur da;sağlıkla kucağına alırsın :teselli:Saçmaladıysam affet

eevt kızlr bunu bikaç kez yapmayı denedim. sizlerle dertleşmek beni rahatlatıyo aynı acıları yaşadığımız için ama dün dayanamayıp ocak annelerine girdim ben de onlardan olucaktım. bebişlerinin resimlerini koymuşlar. çok kötü oldum. öle sevimlilerki maşallah Allah nazaralrdan sakalsın ama onalrı öle görmek sonra oğlumu mezarda düşünmek beni kahretti dünden beri ilaçla ayakta duruyorum.çok kötüyüm. eşim böle iyileşemiyeceğimi düşünüyo, çok kızıo nete girmeeme. artık girmicem tabi durabilirsem.umarım dayanabilirim çünkü gerçekten nete girip orya bakmadan duramıyorum sonra sabahlaar kadar ağlıyorum, kurduğum hayaller aklıma geliyo. bugün 40. günümüz. mevlidi için özenerek aldığım bebk şekeri malzemelrim bile hazırdı kendi ellerimle yapıcaktım oğluma.olmadı ona kavuşmamın 40. günü değil malesef kaybedişimin 40. günü ve ben inanılmaz acı çekiyorum. bu 40 günde 2 ya da 3 kez dışarı çıktım o da mecburiyetten. pencereden bile bakmıyorum. hayata nasıl dönücem,işe nasıl dönücem,insanalrala karşılaşınca ne cevap vericem bilmiyırum,çok korkuyorum. ve bunu burda aşamıyorum anladım. belki de eşimin dediği gibi girmemem gözümün içine iine sokmamam iyi olacak. belki görmezlikten gelerek aşıcam. ama hiçbi zaman ben eski ben olmıcam. umarım dayanabilir aylar sonra tekrar girdiğimde siz de ben de tesellilerimize kavuşur,meleklerimiz birer kardeş yollar bize. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bizim gibi evlat acısı çekenlere Rabbim sabır, dayanma gücü ve sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin.

CANIM BENİM SENİ BENİM KADAR ANLAYAN OLAMAZ AYNI ŞEYLERİ YAŞADIK ÇÜNKÜ.AMA TATLIM BENDE SENİN GİBİYDİM YARIN DOĞUM YAPALI 1 AY OLCAK VE HALA KIRKIM ÇIKMADI BENİMDE YAVRUMUN DA.AMA NE YAPALIM HAYAT DEVAM EDİYOR.BAKTIM BÖYLE OLMUYOR EŞİMDE ÇOK ÜZÜLÜYOR.EŞLERİMİZİ ALLAH BİZE BAĞIŞLASIN ÇOK YARDIMCILAR YA ONLARA BİŞEY OLSA BU DEFA HİÇ BEBEK UMUDUMUZ OLAMAZDI.BEN KENDİMİ HERKESTEN ÜSTÜN GÖRÜYORUM ÇÜNKÜ RABBİM HER KULA VERMEYECEĞİ BİŞEYİ BİZE VERDİ MELEK ANNELİĞİ.YAVRUMUZ ŞEFAATÇİ OLCAK.AHİRETTE BEBEĞİMİZLE YAŞAYACAĞIZ İNANKİ.ALLAHIM İNŞŞ YENİ BEBEKLER NASİP EDECEK BEN BUNA İNANIYORUM.RABBİM SEVDİĞİ KULLARINA VERİRMİŞ DERDİ.BİZDE BÖYLE SINANDIK.ALLAHIM BETERİNDEN SAKLASIN SAKIN İSYAN ETME CNM SAKIN.BAK GÖR BU SABRIMIZIN SONUNU ALCAZ BEN İNANIYORUM.BİR GÜN GELCEK YAVRULARIMIZA AHİRETTEDE KAVUŞCAZ HEMDE EN GÜSEL ŞEKİLDE BÖYLE DÜŞÜN KÖTÜ DÜŞÜNME SAKIN.BENDE EVDEN ÇIKMIYORUM AMA KENDİMİ ARTIK HEDER ETMİYORUM.DÜŞÜNSENE YAVRUN ANNESİNİN BÖYLESİNE ACI ÇEKMESİNİ İSTEMEZDİ.SENİ BELKİDE GÖRÜYOR VE BELKİDE ÇOK ÜZÜLÜYOR.SAKIN YAPMA ONU ORDA ÜZMEEE ANNESİ.ALLAHIM SABIR VERSİN İÇİMİZE.K.İ.B CNM BENİM
opuyorumnanaktan

offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. offfffffffffffffffffffffffffffffffffff. Allahım yardım et. bizlere sabır, dayanma gücü ve en kısa zamanda sağlıkla hayırlısıyla bebklerimizi kucağımıza almayı nasip et. yardım et bize. içimizdeki korkuları sil yarabbim .

Canım benim,ben de 38. haftada oğlumu Karan ımı plasenta ayrılması sonucu kaybettim.9 Eylül de.Tam bir karabasan yaşadığımız,büyük bi travma.Ben de senin gibi önce kendimi suçladım sonra doktorumu.Bir gün önce kontroldeydim,Herşey çok iyi dedi doktorum,artık doğabilir,gelişimini tamamladı..Eşim yarın doğsa ne güzel olur doğum tarihi dedi,9.9.09.
Ertesi gün kalktım,kahvaltı yaptık annemle birdenbire oldu herşey,aşırı bi kanama,hafif bi sancı.Soluğu hastanede aldık ,10 dak. içinde sezeryana alındım,ama olmadı,ben seni zor kurtardım diyo doktorum,7 ünite kan vermişler bana,tansiyon problemim hiç olmadığı halde,ameliyatta aşırı yükselmiş 26 lara 27 lere çıkmış ,dışarıda bekleyen herkes benim de öldüğümü düşünmeye başlamış artık.Eşim öyle avutuyo kendini sen kurtuldun çok şükür diyo,ama bunu teselli olarak kabul edemedim ben uzun bi süre.Keşke ben de ölseydim dedm hep,İnsanların teselli sözlerini bile duymuyodum inan,bakyıodum ama sadece dudaklarının kıpırdadığını görüyodum,yüzüm şişmiş çok neden bilmiyorum,eşim çok korkuyodu halime bakıp Deniz sen çok büyük bi şey atlatmışsın gerçekten diodu.
Senin acın benimkinden yeni canım arkadaşım,kader arkadaşım diyebilirim sana sanırım,o yüzden bunu atlatman için yapabileceğin şeyler var.Öncelikle kendini suçlamayı bırak,hiç bi anne bilerek çocuğuna zarar veremez.Sonra kendini tutma istediğn kadar ağla,çünkü gözyaşları yaralı kalplere ilaçtır.ben hala arada ağlama nöbetleri geçiriyorum,iyi geliyo inan...Senin bi evladın var ama senden önce gitti cennete,hep bunu düşün,sen çok özel bi annesin bunu unutma,bu acıyla yaşayabilirsin ona tekrar kavuşana dek...Çok zor günler geçiriceksin ve bu acı hiçbi zaman geçmiycek ama yaşamak için mutlaka başka sebeplerin olucak,şu anda hormonların çıldırmış durumda,kendine zaman tanı,kimse senden bunu çabucak atlatmanı bekliyemez.Seni oyalıycak bişeyler bul.ben bi sürü polisiye dizi izlemiştim faydası oldu.Yaklaşık iki ay sonra kendini dahaiyi hissediceksin inan bana,ama onu hep özliyceksin.ne yaparsan yap sakın kendine acıma,çünkü sen annelerin en fedakarlarındansın.Acını yürekten paylaşıyor ve bu kritik dönemi kısa zamanda atlatmanı diliyorum,dualarım seninle...

canım benim çooook ama çok teşekkür ederim sana bana destek olduğun için seni msnime ekledim. ordan da daha ayrıntılı konuşmak isterim. benim d ehiç tansiyon problemmim yoktu benim de ameliyat ta ve sonrasında çok yükseldi. şuan tansiyon ilacı kullanıyorum önlem amaçlı. salı günü bi profdan randevu aldım bakalım n dicek. sen araştırdınmı sebebini. neden olmuş olabileceğini. neler yapıldı. sen 1 gün öncesind kontrol olmuşsun ben d e1 gün sonrasında gidicektim o gün doğum iznine çıkmıştım hazırlıklar için ama olmadı. ocak annesi olacaktım. şimdi onların bebklerine bakıyorum mahvoluyorum. dışarı çıkamıyorum hamile ya d abebk görünce çok kötü oluyorum.benim tansiyon problemmim yoktu ama ayakalrım son 1 ayda falan şişiyodu sende d e varmıydı. senin başka evladın varmı. doktor sezeryan sonrası nekadar korun dedi. bebk denemelerine başladınmı. benim çocuğum yok tek dileğim bi problem çıkmamsı ve bian önce hamile kalma çalışmalarına başlayıp bebğimi sağlıkla kucağıma alabilmek. 41 gün oldu. ne hayallerim vardı o hayllerle yaşıyorum delirecek gibi oluyorum.Allah bizlere sabır versin. konuşalım dertleşelim

sweet canım okuyunca çok şaşırdım çok üzüldüm rabbimyar ve yardımcın olsun çok büyük bir acı...uzun zamandır mesajlaşamadık diye yazdıklarını araştırdım şaşırdım...ben doğum olmuştur derken ((( acını tazelemek istemem başın sağ olsun canım çok üzgünüm çoooooooookkkk....

Benim bütün hayatım sen mişsin meğer,aldığım nefes içimdeki yaşam açlığım tokluğum sen olmuşsun meğer.Benim yolculuğum sanaymış ….
Şimdi içim acıyor sensizliği sığdıramıyorum içime,tekmelerine uyanıyorum geceleri,sanki yine hıçkırık tutmuş gibi sıçrıyosun usul usul içimde.sensizlik çok zor olacak yavrum,sensizliğe alışmaya çalışmak ve bunu yapmak çok fena.En güzel yerdesin oysa sonsuza kadar mutlu olacağını bildiğim yerdesin ama benden çok uzakta En sevilenin en sevgilinin yanındasın Rabbimin rahmeti altındasın bu dünyanın kirine çamuruna bulaşmadan Rabbim aldı seni hasretini bıraktı şimdi boğazımda çözülmeyen bir düğüm erimeyen bir taş var içimde ellerim titriyor kendimi Rabbimin sana verdiği cennet müjdesiyle serinletiyor,sana kavuştuğumuz gün ahirette şefaatçi olacağını düşünerek yaşayamadığımız günleri ümit ediyorum.
Bembeyazmış tenin uzunca kaşların uzun kirpiklerin varmış annem anlattı babam söylemiş onada çok güzel bir çocuk muşun bitanem bu dünyaya fazla güzel Rabbimin seçtiği özel çocuklardanmışsın öyle diyor hadisler bazı çocuklar her halleriyle belli ederlermiş bu dünyaya ait olmadıklarını Rabbimin seçtiklerindensin yavrum.Cuma sabahları senin kokunla uyanıyorum Cuma günleri inermiş ahiretteki çocuklar ailesinin yanına yanık süt kokusu gibi kavrulmuş un gibi öyle benzersiz ki kokun odamı sarıyor heryerinde kokunu alıyorum rüyamda sarılıp koklamıştım seni aynı o koku işte odamdaydı ta ilk başından belliymiş sana hasret kalıcam aslında…
Haktanım karnımdayken seni Rabbimin güzel kulu ol peygamberine layık insan ol vatanına hayırlı asker ol annene babana ecdadına hayırlı evlat ol diye severdim seni bu kadar söz mü tutulur a yavrum bu kadar hayırlı mı olunur.
Şimdi dışarıya çıkmaya korkuyorum insanlarla yeniden biraraya gelmeye insan içine karışmaya korkuyorum.Bu sokaklar caddeler korkutuyor beni senden öncesi vardı şimdi herşey korkutuyor beni bitanem hep geçecek diyolar ama öyle alışkanlık yapmışın ki öyle bağlanmışım ki sana sensiz gezeceğim yapacağım şeyler için hazır değilim bu hayat korkutuyo beni sensiz yaşamak korkutuyo Haktanım.Bir daha eskisi gibi olamayacağım senin hayatımda olduğun kadar mutlu olamayacağımı biliyorum ama yaşamak zorundayım bir şekilde tutunmalıyım.Senin hayatımdan geçmiş olman gururlandırıyor beni.Taa en başa döndüğümde sana hamile kalmadan önceki rüyalarım senin ne sevgili bir kul olacağını gösteriyordu aslında,,,

Sen gideli 1 ay oldu bende beni terkedeli 1 ay oldu yavrum.Ne günlerin bir anlamı var ne gecelerin.Çok zevksiz bir hayat beni bekliyor.Espri yapıyorum herkes gülüyor bende gülüyorum sonra yine sen varsın aklımda dudaklarım titriyor bir elimle diğerini tutuyorum kendim bile görmek istemiyorum titreyen ellerimi sensizlik çığ gibi büyüyor ağlamak istiyorum onuda yapamıyorum birşeyleri kırıp döksem herşey yoluna girecek gibi ama olmuyo yetmiyo ki….
Sabahları sensizliğe uyanıyorum sensiz geçecek seni hatırlayarak geçecek bir güne daha başlıyorum.Gözlerimi kapatıyorum nst makinasında olduğum doktorların başımdaki halim ve senin minik kalbinin atmayışı tekrar takrar geliyo gözümün önüne ve ben hep aynı şeyi yaşıyorum aynı acıyı yeniden yeniden yaşıyorum.Şimdi seninle birlikte olanlar dünyaya geldi senden sonra doğacaklarda dünyaya gelecek ama yine sen olmayacaksın dikişlerimin bile acısı geçti geçmeyecek gibiydi o iki gün o da geçti senin yokluğunu acısı özleyişim geçmeyecek biliyorum hafiflemeyecek mi oğlum…
Karlar yağdı onlar eridi yağmurlar hala yağıyor oğlum üşümüyorsun dimi gerçi ne mümkün benim oğlum melek zaten hurilerle oynuyor melekler onu sarıp kolluyor.Belki oda beni özlüyor ağlıyor benim gibi melekler teselli ediyor bitanemi .En kısa zamanında yanına geleceğim yavrum senin yanına sağlam çıkmak istiyorum güçlü olayım ki senle kavuşana kadar öyle düşün beni.Bu özlem çok başkaymış hiçbir şeye hiçbir acıya benzemiyor.Sensizlik çok fena bunu anlamak daha da fena Haktanım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…