sweetcim iyi akşamlar;
nasıl kelimeler kuracağımı bilemiyorum öncelikle başın sağolsun...
bizim topiğe uğramıştın 2010 temmuz ayı anneleri hatırlarsın...artık bende o topikte değilim biliyormusun..
bebeğimin ense kalınlığı çok fazla çıktı 5 e yakın bi rakam...dün cvs testi yaptırdım karnımdan iğne ile parça aldılar...nedenini öğrenmeyi çok istiyorum çünkü bariz bi şekilde oğlumda ödem var...kistik higroma tarzı bişey...muhtemelen down sendormu değil ama var bi rahatsızlığı,hafta içi bir gün bebeğim artık benimle olmayacak çünkü ilerde sorunla karşı karşıya geleceğim kesin...yani bunu yapıyorum oğlumun iyiliği için yapıyorum..hadi ben bakarım sonsuza kadar ama ben öldükten sonra kim bakacak ona,hep onu düşünüyorum..pazartesi veya salı günü sonuçlarımız gelecek ama aldırmaktan yanayım...günlerdir ağlıyorum ultrason görüntülerini izliyorum,kıpır kıpır hareketlerini, elini ağzına sokuşunu...içim nasıl yanıyor anlatamam...
benim 3,5 aylık şu an..hiç ondan ayrılmak istemiyorum ama mecburum...senin kadar benimde yüreğim yanıyor...
benimkide çok zor bir karar...allahım meleğini kaybedenlere sabır versin...bak göreceksin en kısa zamanda bebişlerimiz olacak...umudumuzu hiç yitirmeyelim allah yardımcımız olacak..neler okuduk neler gördük lütfen sabırlı olalım arkadaşım...
hgs2002 ve glnk kızlar kader arkadaşıyız bizler. aynı aıları çekmeyenler gerçekten anlayamaz.eim üzülüyorum diye interneti saklıyo işe giderken.çünkü duramıyorum eski tpiğime bakıp üzüüyorum diye.evt çevremde de okadar çok örnek varki bu şekilde bebklerini kaybeden ama bi şeşlde herkes bebk sahibi luş. mesela bugün çok güzel bi haber aldım geçen yıl bi arkadaş 5 alık bebeğini kordon dolanamsı sonucu kaybetmişti şimdi 5 aylık hamileymiş. aradan 4 ay geçince hamile kalmış.okadar çok sevindimki bi umut oldu. bugün kendimi çok kötü hissettim eşim işe gitti 6 satten yattığım yerden bile kımıldaadım ne yedim ne içtim. perdeler kapalı. neye fayda öle ya da böle yaşamak zorundayız ya da vazgemek. bazen vazgeçiyim herşeyden canımdan diyorum ama çözüm diilki belki öle bişi yapsam bebğimle kavuşamam bile. ben d ehayattan vazgeçmicem belki dediğiniz gibi hayrlısı buydu evet çok hayl kurmuştum hepsi yarım kaldı aam geri gelmiyor oğlum. karaları bağlıyorum, sürekli gözyaşı döküyprum ama gelmiyo.. vazgeçmicem ben d edua edicem Allaha yine evricek biliyorum. Denizimin kardeşini vericek. ama sağlıkla hayırlısıyla doğuruop büyütmeyi egöstersin. daha büyük acıalr vermesin. sağolsun arkadaşalrım var burda hiç yalnız bırakıyolar. aynne annem gözümün içine baktı günlerce. eşim deseiz öle. inşalalh içimdeki bu umut ışığı kaybolmaz. her onu hatırladıımda başa dönüyorum zten .inşallah Alahım sabrını dayanma gücünü veriri bize ve bizim gibilere.
hgs2002 ve glnk kızlar kader arkadaşıyız bizler. aynı aıları çekmeyenler gerçekten anlayamaz.eim üzülüyorum diye interneti saklıyo işe giderken.çünkü duramıyorum eski tpiğime bakıp üzüüyorum diye.evt çevremde de okadar çok örnek varki bu şekilde bebklerini kaybeden ama bi şeşlde herkes bebk sahibi luş. mesela bugün çok güzel bi haber aldım geçen yıl bi arkadaş 5 alık bebeğini kordon dolanamsı sonucu kaybetmişti şimdi 5 aylık hamileymiş. aradan 4 ay geçince hamile kalmış.okadar çok sevindimki bi umut oldu. bugün kendimi çok kötü hissettim eşim işe gitti 6 satten yattığım yerden bile kımıldaadım ne yedim ne içtim. perdeler kapalı. neye fayda öle ya da böle yaşamak zorundayız ya da vazgemek. bazen vazgeçiyim herşeyden canımdan diyorum ama çözüm diilki belki öle bişi yapsam bebğimle kavuşamam bile. ben d ehayattan vazgeçmicem belki dediğiniz gibi hayrlısı buydu evet çok hayl kurmuştum hepsi yarım kaldı aam geri gelmiyor oğlum. karaları bağlıyorum, sürekli gözyaşı döküyprum ama gelmiyo.. vazgeçmicem ben d edua edicem Allaha yine evricek biliyorum. Denizimin kardeşini vericek. ama sağlıkla hayırlısıyla doğuruop büyütmeyi egöstersin. daha büyük acıalr vermesin. sağolsun arkadaşalrım var burda hiç yalnız bırakıyolar. aynne annem gözümün içine baktı günlerce. eşim deseiz öle. inşalalh içimdeki bu umut ışığı kaybolmaz. her onu hatırladıımda başa dönüyorum zten .inşallah Alahım sabrını dayanma gücünü veriri bize ve bizim gibilere.
boş gebelik geçirdiğimde ne kadar üzülüp ağlamıştım kendimi yıpratmıştım meğer daha büyük acılar da varmış.allah daha da büyüğünü,çaresiz dert vermesin ne diyelim.doğsalardı da bi problemleri olacaktı.hala göbeğime dokunamıyorum.2 hafta öncesine kadar kocaman bi göbeğim vardı şimdi bomboş.yüz üstü yattıkça ağlıyorum yatamazdım bebeğim vardı yatırmazdı diye.şükrediyorum ki hareketlerini hiç hissetmemiştim.ödem yaptığı için hareket edemiyomuş.son ultrasonlarda da hiç hareket etmedi zaten.ben hiç pes etmedim etmeyi de düşünmüyorum.belki kaderimizde yok onu da bilemiyorum ama sağlıklı bi bebek doğurmak için elimden gelen herşeyi yapıcam.inat ettim başarıcam.otopsiden sonra genetik danışmanlık alıcaz.orda da testler yapılacak.gerekirse tüp bebek olacak.şükür ki hamile kalabiliyoruz.allah herkese taşıyabileceği kadar dert verirmiş.bu da bizim imtihanımızmış napalım böyle sınandık.veren de o alan da.allah hepimize sağlıklı bebekler verecek inanıyorum.burdan müjdeli haberleri vericez inşallah 5-6 ay sonra. :Saruboceq:
sweetcim senden bunları duymak çok güzel..zaman her şeyin ilacıymış hepimiz görüyoruz dimi...
bak haberini aldığın arkadaşında muhtemelen aynı acıları yaşamıştır,şimdi nasıl mutludur...
bizim hamile kalamamak gibi bir sorunumuz yok ki allaha şükür.. elbette kardeşini de göndercek deniz...belki 1 tane değil 2-3 kardeş gelecek...
öyle eski topiğide girme arkadaşım..faydası yok
seni merak edenler özelden atar msj...
benim dün cvs test sonuçlarım geldi down sendromu değil,temiz çıktı hepsi, ama 13.kromozon tekrar inceleniyor...dr bekle diyor nesini beklicem ensede ve göğüste ödem var diyorum 4-5-6. aylarda geçer o diyor...hadi 13.kromozomda da sorun çıkmadı diyelim bu sefer kalbine bakalım dicek,stressssssssssss yanii delikafadulden
hiç bekliyemicem..dayanamam
ahhhhh canım. Başınsağolsun. Aynen benim d eiçim çok acıyıo. Haytmı nasıl yaşıyorum ona bile şaşıyorum. Kendimi yemek yerken uyurken bile okadar suçlu hissediyorumki. Nasıl devam edeceğimi ,işe bşlıyacağımı bilemiyorum. Haftaya doktora gidicem bakalım ne dicek. Konuşalım seninle. Aynı haftaalrda kaybetmişiz meleklerimizi.
ahhhhh canım. Başınsağolsun. Aynen benim d eiçim çok acıyıo. Haytmı nasıl yaşıyorum ona bile şaşıyorum. Kendimi yemek yerken uyurken bile okadar suçlu hissediyorumki. Nasıl devam edeceğimi ,işe bşlıyacağımı bilemiyorum. Haftaya doktora gidicem bakalım ne dicek. Konuşalım seninle. Aynı haftaalrda kaybetmişiz meleklerimizi.
allahım öncelikle sabır versin canım bende doğum yaptığım gün bebeğimi kaybettim kordon dolanmış bebeğim mosmor olmuş doğduğuda kalp atışları yavaşlamıştı ama kurtaramamışlar nekadar acı olduğunu ben de biliyorum sezeryanla olduğum için geç ayıldım bebeğimi istedim ilk ama kaybettik dediler ve ben saatlerce ağladın 2 hafta boyunca gözlerim karardı kalkamadım bebeğim kızdı tüm kıyafetlerini almıştık ve doğum çantamıalıpta gittim elim boş döndüm çok zorduama ne yapalım elden birşey gelmedi bebeğimin adınıda melek koyduk çünkü günahsızdı.1yıl sonra hamile kaldım ve şimdi iki buçuk yaşında bir kızım var allahım inşallah en kısa zamanda sizlerede versin bu sevgiyi yaşatsın
allahım öncelikle sabır versin canım bende doğum yaptığım gün bebeğimi kaybettim kordon dolanmış bebeğim mosmor olmuş doğduğuda kalp atışları yavaşlamıştı ama kurtaramamışlar nekadar acı olduğunu ben de biliyorum sezeryanla olduğum için geç ayıldım bebeğimi istedim ilk ama kaybettik dediler ve ben saatlerce ağladın 2 hafta boyunca gözlerim karardı kalkamadım bebeğim kızdı tüm kıyafetlerini almıştık ve doğum çantamıalıpta gittim elim boş döndüm çok zorduama ne yapalım elden birşey gelmedi bebeğimin adınıda melek koyduk çünkü günahsızdı.1yıl sonra hamile kaldım ve şimdi iki buçuk yaşında bir kızım var allahım inşallah en kısa zamanda sizlerede versin bu sevgiyi yaşatsın
eevt kızlr bunu bikaç kez yapmayı denedim. sizlerle dertleşmek beni rahatlatıyo aynı acıları yaşadığımız için ama dün dayanamayıp ocak annelerine girdim ben de onlardan olucaktım. bebişlerinin resimlerini koymuşlar. çok kötü oldum. öle sevimlilerki maşallah Allah nazaralrdan sakalsın ama onalrı öle görmek sonra oğlumu mezarda düşünmek beni kahretti dünden beri ilaçla ayakta duruyorum.çok kötüyüm. eşim böle iyileşemiyeceğimi düşünüyo, çok kızıo nete girmeeme. artık girmicem tabi durabilirsem.umarım dayanabilirim çünkü gerçekten nete girip orya bakmadan duramıyorum sonra sabahlaar kadar ağlıyorum, kurduğum hayaller aklıma geliyo. bugün 40. günümüz. mevlidi için özenerek aldığım bebk şekeri malzemelrim bile hazırdı kendi ellerimle yapıcaktım oğluma.olmadı ona kavuşmamın 40. günü değil malesef kaybedişimin 40. günü ve ben inanılmaz acı çekiyorum. bu 40 günde 2 ya da 3 kez dışarı çıktım o da mecburiyetten. pencereden bile bakmıyorum. hayata nasıl dönücem,işe nasıl dönücem,insanalrala karşılaşınca ne cevap vericem bilmiyırum,çok korkuyorum. ve bunu burda aşamıyorum anladım. belki de eşimin dediği gibi girmemem gözümün içine iine sokmamam iyi olacak. belki görmezlikten gelerek aşıcam. ama hiçbi zaman ben eski ben olmıcam. umarım dayanabilir aylar sonra tekrar girdiğimde siz de ben de tesellilerimize kavuşur,meleklerimiz birer kardeş yollar bize. Allah hepimizin yardımcısı olsun. bizim gibi evlat acısı çekenlere Rabbim sabır, dayanma gücü ve sağlıklı, hayırlı bebişler nasip etsin.