meleğine kavuşacakken cennete uğurlayanlar buraya lütfen

Arkadaşlar hepimizin başı sağolsun Rabbim bir daha yaşatmasın Herşey yoluna girecek yavrularımız bize kardeşlerini gönderecek bizde hayırlısıyla saracağız yavrularımızı inşallah.

canım allah sabır versin söylücek söz bu acının tarifi yok ben de yasadım iki buçuk ay önce 28 haftalık kızımı hidrosefali dolayısıyla kaybettim canlı doğdu bebeğim 5 kere nefes aldı ve öldü acını anlıyorum benim psikolojim iyice bozulmuştu sakinleştiricilerle ayakta durdum ama şimdi birazda olsa iyiyim yapcak bişey yok allahımın takdir ilahisi isyan etme arkadaşım biraz toplan tekrar düşün kurban olduğum allahım yine verir ben yine istiyorum 6 ay geçsin allahımın izniyle denicem tekrar sende toparlan ve tekrar dene allahım gönlüne göre versin bu acıları yasayan ailerede allah sabır versin

Benim bütün hayatım sen mişsin meğer,aldığım nefes içimdeki yaşam açlığım tokluğum sen olmuşsun meğer.Benim yolculuğum sanaymış ….
Şimdi içim acıyor sensizliği sığdıramıyorum içime,tekmelerine uyanıyorum geceleri,sanki yine hıçkırık tutmuş gibi sıçrıyosun usul usul içimde.sensizlik çok zor olacak yavrum,sensizliğe alışmaya çalışmak ve bunu yapmak çok fena.En güzel yerdesin oysa sonsuza kadar mutlu olacağını bildiğim yerdesin ama benden çok uzakta En sevilenin en sevgilinin yanındasın Rabbimin rahmeti altındasın bu dünyanın kirine çamuruna bulaşmadan Rabbim aldı seni hasretini bıraktı şimdi boğazımda çözülmeyen bir düğüm erimeyen bir taş var içimde ellerim titriyor kendimi Rabbimin sana verdiği cennet müjdesiyle serinletiyor,sana kavuştuğumuz gün ahirette şefaatçi olacağını düşünerek yaşayamadığımız günleri ümit ediyorum.
Bembeyazmış tenin uzunca kaşların uzun kirpiklerin varmış annem anlattı babam söylemiş onada çok güzel bir çocuk muşun bitanem bu dünyaya fazla güzel Rabbimin seçtiği özel çocuklardanmışsın öyle diyor hadisler bazı çocuklar her halleriyle belli ederlermiş bu dünyaya ait olmadıklarını Rabbimin seçtiklerindensin yavrum.Cuma sabahları senin kokunla uyanıyorum Cuma günleri inermiş ahiretteki çocuklar ailesinin yanına yanık süt kokusu gibi kavrulmuş un gibi öyle benzersiz ki kokun odamı sarıyor heryerinde kokunu alıyorum rüyamda sarılıp koklamıştım seni aynı o koku işte odamdaydı ta ilk başından belliymiş sana hasret kalıcam aslında…
Haktanım karnımdayken seni Rabbimin güzel kulu ol peygamberine layık insan ol vatanına hayırlı asker ol annene babana ecdadına hayırlı evlat ol diye severdim seni bu kadar söz mü tutulur a yavrum bu kadar hayırlı mı olunur.
Şimdi dışarıya çıkmaya korkuyorum insanlarla yeniden biraraya gelmeye insan içine karışmaya korkuyorum.Bu sokaklar caddeler korkutuyor beni senden öncesi vardı şimdi herşey korkutuyor beni bitanem hep geçecek diyolar ama öyle alışkanlık yapmışın ki öyle bağlanmışım ki sana sensiz gezeceğim yapacağım şeyler için hazır değilim bu hayat korkutuyo beni sensiz yaşamak korkutuyo Haktanım.Bir daha eskisi gibi olamayacağım senin hayatımda olduğun kadar mutlu olamayacağımı biliyorum ama yaşamak zorundayım bir şekilde tutunmalıyım.Senin hayatımdan geçmiş olman gururlandırıyor beni.Taa en başa döndüğümde sana hamile kalmadan önceki rüyalarım senin ne sevgili bir kul olacağını gösteriyordu aslında,,,

Sen gideli 1 ay oldu bende beni terkedeli 1 ay oldu yavrum.Ne günlerin bir anlamı var ne gecelerin.Çok zevksiz bir hayat beni bekliyor.Espri yapıyorum herkes gülüyor bende gülüyorum sonra yine sen varsın aklımda dudaklarım titriyor bir elimle diğerini tutuyorum kendim bile görmek istemiyorum titreyen ellerimi sensizlik çığ gibi büyüyor ağlamak istiyorum onuda yapamıyorum birşeyleri kırıp döksem herşey yoluna girecek gibi ama olmuyo yetmiyo ki….
Sabahları sensizliğe uyanıyorum sensiz geçecek seni hatırlayarak geçecek bir güne daha başlıyorum.Gözlerimi kapatıyorum nst makinasında olduğum doktorların başımdaki halim ve senin minik kalbinin atmayışı tekrar takrar geliyo gözümün önüne ve ben hep aynı şeyi yaşıyorum aynı acıyı yeniden yeniden yaşıyorum.Şimdi seninle birlikte olanlar dünyaya geldi senden sonra doğacaklarda dünyaya gelecek ama yine sen olmayacaksın dikişlerimin bile acısı geçti geçmeyecek gibiydi o iki gün o da geçti senin yokluğunu acısı özleyişim geçmeyecek biliyorum hafiflemeyecek mi oğlum…
Karlar yağdı onlar eridi yağmurlar hala yağıyor oğlum üşümüyorsun dimi gerçi ne mümkün benim oğlum melek zaten hurilerle oynuyor melekler onu sarıp kolluyor.Belki oda beni özlüyor ağlıyor benim gibi melekler teselli ediyor bitanemi .En kısa zamanında yanına geleceğim yavrum senin yanına sağlam çıkmak istiyorum güçlü olayım ki senle kavuşana kadar öyle düşün beni.Bu özlem çok başkaymış hiçbir şeye hiçbir acıya benzemiyor.Sensizlik çok fena bunu anlamak daha da fena Haktanım…

öyle güzel yazmışsınki canım yanan içimi daha da yaktın kavurdun. bu tarifi olmayan bi acı. yaşıyosun ama hiçbişey eskisi gibi değil boğazın her an düğüm düğüm gözyaşları kirpiklerinin ucunda dökülmeye hazır. huzurlu olduğun her anda bile hüzün kalbinin yarısında. hiçbişeyi eskisi gibi görmüyorum. hayat Denizimle anlam kazanmıştı o geleceği için hayatımı ona adayacağım için çok mutluydum ama olmadı.nasip değilmiş.mutluluktan uçarak geçen dolu dolu 7 ayım geri gelsin istiyorum ama mümkün değil bunu biliorum o yüzden kardeşini göndersin onu bu kez sağ salim kucağımıza alıp güzel günlerini görelim diye dua ediyorum Rabbime. sadece kendim için değil tüm melek anneleri için birdaha benzer acıları ya da daha beterlerini yaşatmasın, bize güzel sağlıklı hayırlı bebişler naip etsin diye. duyacak sesimizi biliyorum.tez zamanda duy sesimi Yarabbim kavuştur bizi bebişlerimize.

canım çok üzüldüm... ama meleğin hep seninle olucak bunu unutma... yeniden çocuğun olacak. böyle güzel duyguları yaşamak istedikten sonra Allah hep seninle olur. sen çok iyi bir annesin... inan okurken duygularını, kendimi tutamadım ağladım.

gelincik37_34 ben de 3 yavrummu cennete yolladım cennette 3 meleğim var benim de
bunun acısı hiç geçmiyor keşke ben gitseydim de onlardan biri hiç olmazsa bu dünyada kalmış olsaydı diyorum ama kaderimizde ömür boyu evlat acısı ile yaşamak varmış bunları yaşadıktan sonra çevremdeki insanların mutsuzum demesinş yadırgar oldum ne hakları var diyorum mutsuz olmaya gerçekten mutsuz olmanın anlamını bile bilmiyorlar ki
bu dünyada kadınlar ikiye ayrılıyor benim gözümde: melek anneleri ve diğerleri
bir melek annesinin acısını kederini isyanını ancak başka bir melek annesi anlar
diğerleri anlıyormuş gibi yapar

Sağolun arkadaşlar güzel duygularınız paylaştıkca hafifliyo insan için dualarımız hep aynı Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürlü evlatlar versin isteyen herkese inşallah.Sağlıcakla kalın arkadaşlar

Canım.... gözlerimde yaşlar, içimde büyük bir acıyla okudum tüm sayfaları....
3 aylıktı ilk meleğimi kaybettiğimde...Minicik kalbi durmuştu...Tarifi mümkün olmayan bir acı...Sonsuzluk...Hiçsizlik...Yine de şükrebilmekti bana kalan... Tüm eşyalarını kendim topladım son kez ultrason resmine bakıp koliledim hepsini...
Cennette şimdi, belki Deniz'le beraber oynuyorlar kimbilir?
Sabret canım, Allahın izniyle yavrun kardeşiyle beraber mis kokusunu yollayacak sana inşallah..
Beni sorarsan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım, gecesi ve gündüzü dualarla geçen 9 ay sonra Elif'ime kavuştum.
Hiçbir zaman unutulmuyor ama yara kapanıyor. Şubat ayının 1'ydi meleğimin benden kopuşu. Gece yatağa yattığımda yüreğimde bir sızı gözümde bir damla yaşla andım meleğimi ve Elifimin sağlıkla büyümesi için dualar edip,şükrederek tamamladım gecemi..Eşimde dahil kimse hatırlamadı oysa.. Acını sadece sen yaşıyorsun çünkü...
Geçecek zamanla azalacak emin ol... Ama hep ince bir yürek sızısıyla hatırlanacak elbette...
Allahım en kısa zamanda mis kokusunu içine çekebileceğin yavrunu kavuşurtursun sana inşallah.

oozge başın sağolsun arkadaşım belki eşin de hatırladı belki o da senin andığın gibi içinde bir sızı ile andı bebeğimi ama erkekler böyle işte duygularını belli etmezler seni üzmek istememiş de olabilir
ne güzel meleğin kardeşini göndermiş sana ona tutunup yaşıyorsun ömür boyu bu mutluluk sürsün bunu kıymetini bir melek annesi olarak en iyi sen bilirsin arkadaşım

3 aylıktı ilk meleğimi kaybettiğimde...Minicik kalbi durmuştu...Tarifi mümkün olmayan bir acı...Sonsuzluk...Hiçsizlik...Yine de şükrebilmekti bana kalan... Tüm eşyalarını kendim topladım son kez ultrason resmine bakıp koliledim hepsini...
Sabret canım, Allahın izniyle yavrun kardeşiyle beraber mis kokusunu yollayacak sana inşallah..
Beni sorarsan 7 ay sonra tekrar hamile kaldım, gecesi ve gündüzü dualarla geçen 9 ay sonra Elif'ime kavuştum.
Hiçbir zaman unutulmuyor ama yara kapanıyor. Şubat ayının 1'ydi meleğimin benden kopuşu. Gece yatağa yattığımda yüreğimde bir sızı gözümde bir damla yaşla andım meleğimi ve Elifimin sağlıkla büyümesi için dualar edip,şükrederek tamamladım gecemi..Eşimde dahil kimse hatırlamadı oysa.. Acını sadece sen yaşıyorsun çünkü...
Geçecek zamanla azalacak emin ol... Ama hep ince bir yürek sızısıyla hatırlanacak elbette...
Allahım en kısa zamanda mis kokusunu içine çekebileceğin yavrunu kavuşurtursun sana inşallah.

evet canım acımız ortak ama sen tesellinine kavuşmuşsun. umarım Rabbim bize de nasip eder o günelri yaşamayı. çok zor günler geçirdim,tamamen atlattığımı söyliyemem de. ve asla da atlaatmıyacağız.içimizdeki bu yaar hep kanıyacak bi yara. ama belki bi kardeşle kabuk bağlayabilir. güzel dileklerin için çok teşekkürler çünkü bizi bizden daha iyi anlayan yok. herkse göre biçok kişinin başına gelevbilebecek normal bi olay. belkiş d eöyle ama yürek yakan bi acı.umarım yine mutlu oluruz bi gün. Rabbim gözyaşlarımızı dindirir. beebkelrimizle hayal ettiğimiz o günlere kavuşuruz ve sağlıkla hayırlısıyla doyasıya yaşarız.

Başın sağolsun canım Ne güzel Rabbim Elifine sağlıklı ömürler versin inşallah Rabbim bizede tekrar evlat haberiyle müjdeler ve sağlıcakla yavrularımıza kavuşur kaybettiğimiz kuzularımızın acısına teselli olur.Bu arada benim adımda eliff mis kokulu yavrunu benim için öp sağlıcakla kalın...

Canım bu forumda öyle mucizelerle bebeklerine kavuşanlar oluyor ki hiç ümit yokken Rabbim bebeklerini gönderiyor onlara.Hani diyorsun ya o 3sn ne ara oldu ne yaptım da oldu.Bu da Rabbimin bir sınavı işte.Kötü bir sınav ama sonucunda iyi mükafatlar alacağın bir sınav.Hiç ümit yokken göbüşlere geliveren bebişler hiç bir sorun yokken gidebiliyorlarda.Hepsi Allahtan.Şu an acın çok taze ve ne desek fayda etmez biliyorum ama inşallah yeniden anne adayı olduğunu da okuruz buradan ve belki bu sefer çifter çifter gelir bebişlerin.
Şu sıralar hayatının en buhranlı dönemlerini yaşıyorsun Rabbim acının yanında sabrını ve en kısa zamanda telafisini de versin inşallah.

her sabah uyandığımda kötü bir rüya gördüm ve şimdi gözlerimi açacağım ve bebeğim benimle olacak diyorum ama her sabah aynı hüsran. bebeğim cennete gideli 35 gün oluyor.
her şey çok iyi gidiyordu hiçbir sorununumuz yoktu.doktor gelişiminin çok iyi olduğunu söylüyordu meleğimin.o gün okuldan çıktım eşimle buluştum.doktora gidelim içim hiç rahat değil dedim bebeğimin iyi olduğunu görmek istiyordum.o anı hatırlamak dahi istemiyorum bebeğimin kalbi durmuş. nasıl dururdu. 32 haftalıktı meleğim.hiç bir neden yokken bırakıp gitti beni. şimdi doğum öncesi izinde olmam gerekirken ben doğum sonrası izindeyim.bebeğimin doğacağı zaman okula başlamam gerekecek. nasıl yapıcam nasıl hayata tekrar başlıcam bilemiyorum.
Allahım inşallah bir an önce sağlıklı ve uzun ömürlü bebekler nasip eder herkeze.

her sabah uyandığımda kötü bir rüya gördüm ve şimdi gözlerimi açacağım ve bebeğim benimle olacak diyorum ama her sabah aynı hüsran. bebeğim cennete gideli 35 gün oluyor.
her şey çok iyi gidiyordu hiçbir sorununumuz yoktu.doktor gelişiminin çok iyi olduğunu söylüyordu meleğimin.o gün okuldan çıktım eşimle buluştum.doktora gidelim içim hiç rahat değil dedim bebeğimin iyi olduğunu görmek istiyordum.o anı hatırlamak dahi istemiyorum bebeğimin kalbi durmuş. nasıl dururdu. 32 haftalıktı meleğim.hiç bir neden yokken bırakıp gitti beni. şimdi doğum öncesi izinde olmam gerekirken ben doğum sonrası izindeyim.bebeğimin doğacağı zaman okula başlamam gerekecek. nasıl yapıcam nasıl hayata tekrar başlıcam bilemiyorum.
Allahım inşallah bir an önce sağlıklı ve uzun ömürlü bebekler nasip eder herkeze.

canım benim geçmiş olsun. kabullenmek okadar zorki zaten kabullenemiyosunda. be her odaya grişimde bebğimin dolabına bakardım onu hayl edip giysilerini koklardım. Alla nasip etmedi o günleri. seninle benzer şeyleri yaşamışız. ben d eizne çıktığım gün okuluma gittim herşey çok güzeldi 32. haftamdaydım. bi problem yoktu.. birden ağrım başladı ben doğum oluyosandım aam gittiğimde öğrendim bebğimin kalbi durmuş çünkü plesantasından ayrılmıiş.çok zor günler yaşadım hala d ayaşıyorum. okula başladım ama gel sen bid e bana sor çok zorlanıyorum.atamıyorum içimden.73 gün oldu benimde. ama geçmiyo içimin acısı geçmiyo.

Arkadaşlar Allah bağışlarsa 6 yaşında bir kızım var. Sizin yazdıklarınızı okudum ve çok üzüldüm gerçekten tarifi anlatılamaz bir acı. Ben yaşamadım ama inanın kendimi sizin yerinize koydum ve ne hissediğinizi birazda olsun anlamaya çalıştım
Biliyorum üzülmeyin desem bile sizin için bir anlamı olmuycak ama yinede kendinizi çok üzmeyin allah inşaallah sizlere birdaha sağlıklı hayırlı çocuklar verir

ah cnm
bende 8 aylık bebeğim doğdu hemen ölmüş gelişmemiş karnımda pisliğini yemiş 1440 gr doğdu sezeryan oldum elim boş kaldı bebeğimi bi kovanın içine koydular otopsi yapılması için hiç görmedim kovayı açıp bakmaya cesaret edemedim 9 ay geçti hiç unutmuyorum hergün ağlıyorum
sıkıldım bunaldım ne yapabilirim bilemiyorum anne olmamda zor şuan çünkü 100 kiloyum çok aldım mutsuzluğumdan yiyorum nereye kadar ama eşimde çok üzülüyo halime kilo vermem lazım diyo böyle hiç duydunuzmu benim başıma gelen ne olur cvp yazın doktor bunu göremezmiydi her ay gittim özele bebeğin pisliğini yiyip gelişmemesi buna iten sebep ne olabilir yazın bana lütfen senağlama

ah cnm çok üzüldüm bende 8 aylık dogum yaptım doğdu ölmüş hemen karnımda pisliğini yemiş gelişmemiş karnımda 1440 gr doğdu sezeryan oldum elim boş kaldı bidaha anne olmam da zor çünkü 100 kiloyum hergün ağlıyorum 9 ay geçti unutamıyom bebeğimi bi kovanın içine koymuşlar ama içini açıp bakmaya cesaret edemedim otopsi için koymuşlar nedenini öğrenmek istedik bebeğimin pisliğini yemesinin sebebi olabilirmi bilen varmı hiç duydunuzmu benim başıma gelen gibi dr göremezmiydi gelişmemesini yoksa bi anlıkmı bilemiyorum neden pisliğini yedi onu bu duruma iten ne olabilir lütfen yazın

onun tıp dilind bi adı var aamben son haftaalrda doğum zamanı gelip de doğmayanalrda oluyo diye biliyodum. senin ki erken olmuş niye hiç bilmiyorum canım.erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler var orda da bi sor belki olbailir orda.ama 9 ay geçmiş sen beebk düşünebilirdin ama 100 kilo hamile kalmak için çok fazla bence bi diyetisynl görüşüp hmen kilo vermelisin . çünkü kilo çok zararlı. ben 15 kilo almıştım 3 kilom kaldı aam daha da fazla vermeyi düşünüyorumki hamile kalırsam rahat geçireyim diye. tansiyonu tetikliyo. çok zararlı.

X