• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meleğine kavuşacakken cennete uğurlayanlar buraya lütfen

selam doğumdan sonra kilolarını nasıl verdin

ben 65le hamile kalmıştım. 80 le doğuma girdim. şuan 68 kiloyum.boyum uzun belli olmuyo kilom herkes çok zayıfladın diyo aama bana göre fazla. diyetteyim spor yapıyorum. dikkat ediyorum 65in bile altına düşmeye çalışıcam. bebk düşünmeden bu kiloları vermem gerek çünkü çok sakıncalı riskli. tabiki hamile kalıncada dikkat etmeye devam edicem. hedefim en fazla 14le tamamlamak olucak.senin nasıl kilon.

62 ile hamile kaldım 80le doğuma gittim şu an 69 kiloyum vucudum 58i kaldırıyor daha aşasında ayakta duramıyorum kansızlık problemim var

canım teşekkür edrim. aaaaaaaaaaa ne güzel sende güzel haber almışsın. hamilesin. nasıl oldu.Allah sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tatlım. darısı bizlerin başına.

meraba bende 2007 4 aylık bebeğimi amniosentezden sonra kaybettim oğluşum olacaktı .20 gün öcede 23 haftalık erkek bebğimi belinde açıklık ve kese ve beyninde su toplama yüzünden ölü doğum yaptım
çok kötüyüm şimdi araştımalr genetik testler yaptırıyorum
ama dayanmak çok zor 26 saat suni sancı ile doğum yaptım cennet kapısında onları görmeyi beliyorum allah yardımcımız olsun

canım dediğin rahatsızlığı bilmiyorum ama Allah sabırlar dayanam gücü versinki tkrardan balama umut etme cesaretini bulabilelim.

aynı sorunlar ynı üzüntüler ama hiç bir şekilde eşler anlamıyor bende iki meleğim var onların saatlerini günlerini dakkalarını hiç unutamma sağlıklı bebekler bile olsa onlı untmk çok zor

Back