canım günaydın;
korkmakla hiç bişey elde edemeyiz dua edelimki başımızda eşlerimiz var bizlere nasıl sahip çıkıyorlar görmüyoruz bile..ama görmemiz lazım, sanki üzülen bir tek bizmiyiz...HAYIR sweetcim malesef sadece biz üzülmüyoruz...biz anne olduğumuz için canımız daha fazla yanabilir ama onlarıda düşünmek lazım...annem 10 gündür gözümün içine bakıyor elinden gelen herşeyi yapıyor benim için...ben ailem için,gelecek olan bebeğim için ayakta kalmak zorundayım...bizim doğurganlığımız devam ediyor durmuş değil ki neden tekrar olmasın bebişlerimiz..allah dayanma gücü verecek bizlere, çünkü karnımız boş kalmayacak tekrar anne olacağız bi tanem...belki de daha hayırlı bir evlat alacağız kucağımıza,belki allah ilerde yaşanacakların önünü kesti bizler için...belki de şanslı insanlardan biriyiz canım...hep kötü yanını düşünmeyelim lütfen...benim düşük yapmam gerekiyor ama ben görmek istemiyorum bebeğimi,yıkılcam çünkü..gözümün önünden hiç gitmeyecek o görüntü...o yüzden kürtaj zor da olsa yapılacak başka çarem yok...her şeyin hayırlısı olsun canım..sıkma canını,bak biz seninle aynı anda tekrar hamile kalacağız diye hissediyorum..ama en kısa zamanda toparlanmamız gerekiyor bunun için...