meleğine kavuşacakken cennete uğurlayanlar buraya lütfen

ya ben bu acıyı dusunemıyorum bıle.. ılk boyle bıseylee gulsahımın acısında tanıstımm sonra her gun kendıme sordum Aral ölse ne yapardım yada ne yaparım .. dusuncesı canıma kıyıyorken sızlerın ayakta durmasına buyuk saygı duyuyorum.

melek anaları dualarımızdasınız

hiç iyi değilim. hele sizzlzerden birinin böle hasftasını gösteren tickerini görünce okadar üzüzüyorum ki. bebğim şimdi 34 haftalık olucaktı diyorum. bebğimle kurduğum hayallerden kopamıyorum. hayatıma nasıl devam edicem hiçbi fikrim yok

canım ya atlatması çok zor biliiorum seni çok ii anlıorum ne desek boş...ama sabır ttlım inş herşey çok güzel olucak ağlama meleği üzme ttlım cennette bekleyen yavrularımız var bizi onu düşün ltfennn:Saruboceq:

canım benim. Keske elimizden birşeyler gelse. İnşallah burdan hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde mutluluk haberlerinizi alırız. Canı gönülden diliyorum. Allahım inşallah biran önce mutluluğuna kavuşursun.

swetbaby acını derinden hissediyorum göz yaşlarıyla okudum bende 6 kasımda dogum yaptım ama kızım ilk nefesinde hayatını kaybetti 25 haftalıktım bebegim çok saglıklı dogumdan 15 dk önce bile tekme atıyodu tarifi çok zor bir acı çekmeyen bilemez sokakta bir kız görünce gözümden yaş akıyor benim suyum erken geldi saglam kızımı kaybettim .ben seninle çocuk istedigimiz tedavi dönemindede konuşmuştum keşki böyle karşılaşmasaydık umarım cennette onlara kavuşucaz lütfen kendini yanlız hissetme...

senin adına da çok üzüldüm. melkelerimiz bizi bırakıp gittiler.ahhhhhhhh canım bugünelr geçip yine bebklerimizi kucağımıza alabilecekmiyz.Allah yardım etsin bize.

inşallah canım. bilmiyorum oğlum benden gdeli 15 gün oldu. kafam öle karışıkki hla içimdeymiş gibi geliyo. hep neden diyorum. neden neden. ama inancımı kaybetmekten korkuyorum bu sorularla. tekrar o haytımın en mutlu günlerini yaşayabilecekmiyim diyorum

o kadar üzüldüm ki seni yumurta takibi yaptıranlar topiğinden biliyorum hamile olduğunu öğrendiğimde de çok sevinmiştim ama kısmet değilmiş demek ki cennet kokulunu kollarına almak allah yardımcın olsun arkadaşım bir daha aynı acıyı yaşatmasın .... inşallah tez vakitte toparlanırsın bu sırada oğlun cennetten sana kardeşini yollayacak unutma her şey çok güzel olcak şu an bir imtihandasın allaha dua etttt bol bol.....

eevt canım ya . sağol. beebğime kavuşmama çok az kalmıştı ve gzüel bi hamileleik geçiriyodum. hiç bekleemdiğim anda şiddetli bi ağrıyla bebğimi kaybettim kalbi durmuş. o an dünam yıkıldı. şuan o yıkılan dünyanın altındayım. nasıl çıkacağımı da bilemiyorm. offffffffff Allahım dayanma gücü ver tez vakitte Denizimin kardeşini gönder bize.

eve her gün başınsağolsuna bi sürü insan gelip gidiyo.herkes başından geçenleri anlatıyo belki daha acısını. doğup günler sonra kayedenler. doğp engelli olup her gün ağlayanlar. evet keşke meleğim denizim benimle olsaydı. ona aldığım tüm cicileri giebilseydi olmadı. Allahım ban bunu nasip etmedi. niye bilmiyorum. artık sormıcam da demekki var bi bildiği. o verdi ban yine o aldı. elimden gelen bişey olsa canımı bile vermeye hazırım şuan ama yok biliyorum ne yapsam geri gelmicek. eşime bişey olamdığı için şükredicem ve yılmıcam Denizimin kardşinin gelmesi için Allaha yalvarıcam ondan dleyeceğim yine.kendimi hep sağlıkla bebklerini doğuranların yerine koyarak o adayı olduğum ocak annelerinin topiğine bakarak hiçbiyere varamıyorum olmuyo. ve kadınlar kulübüne kendimi toplayıp tekrar müjdeli haberi verene kaadr elveda diyorum. biliyorum bu aylar alıcak. kendimi toplamam yeniden hamile kalmam.ama bunu yapıcam artık yavş yavaş da olsa yapmaya çalışıcm. Allah sesimi duyacak yardım edecek bunu biliyorum. Denizim d eannesini üzmicek kardeşelrini en yakın zmanda yollıcak biliorum. Allah bn ve benim durumumda olan herkese yardım etsin,yardımcısı olsun. umarım geri dönüp hamileyim dediğimde tekrar Allah nasip ederse burda herkesin hamile olduğuu ya da meleklerine kavuştuklarını görürüm. herkese s evgiler.özellikle bana destek olmaya çalışan arkadaşlara.hoşçakalın

arkadaşım bu durumda ne denir bilmiyorum ama gerçekten çok zor allah sabırlar versin başın sağolsun
belki hatırlarsın beryallerin topiğinden allahım hayırlısıyla tekrarını nasip etsin inşallah

sweet allah sabır versin canım diyecek bişey bulamıyorum umarım bundan sonraki evlatların saglıklı sıhhatli hayırlı evlat olarak hep seninle olurlar:KK43:((

mrb lale beni hiç kimse anlayamaz benim yaşadığım duyguları benden başka hiç kimse hissetmemiştir diyordum ama senin yaşadıklarını okuyunca birbirinden farklı ve habersiz insanların aynı düşüncelere sahip olacağını ve aynı duyguları hissettiğini anladım.ben aralık 2008 de 24 haftalık bebeğimi kaybettim daha 1 senesi dolmadan 27 kasımda 27 haftalık bebeğimi kaybettim çok canım yanıyor kafam karmakarışık ne düşüneceğimi nasıl devam edeceğimi bilmiyorum keşke ben senin yaptığını yapabilseydim ben iki bebeğimi de göremedim,kucağıma a
lamadım onları bir kez olsun görmeyi o kadar çok isterdim ki ...ama ikisin de de genel anesteziye alındı göremedim
bugün mezarlarına gittim ve ALLAH'a dua ettim. rabbim bize daha büyük acılar vermesin,acıyı acıyla unutturmasın ve sağlıklı hayırlı evlatlar doğurup büyütmeyi nasib etsin dua etmekten başak yapacak bişeyimiz yok ALLAH hepimize sabır versin

offff pirelcim girmizem artıl kky demiştim. buraya bakıyorum bi umut ışığı bulmk için ama ski ocak ananeleri toğine bakmadan da duramıyorum. sonra krizlere girirp ağlıyorum gerçi girmesem de ağlıyorum sürekli. yaş kalmadı gözümde 20 gündür.olmuyo yapamıyorum. ben dayanamıcam galiba kızlar

sweetcim iyi akşamlar;
nasıl kelimeler kuracağımı bilemiyorum öncelikle başın sağolsun...
bizim topiğe uğramıştın 2010 temmuz ayı anneleri hatırlarsın...artık bende o topikte değilim biliyormusun..
bebeğimin ense kalınlığı çok fazla çıktı 5 e yakın bi rakam...dün cvs testi yaptırdım karnımdan iğne ile parça aldılar...nedenini öğrenmeyi çok istiyorum çünkü bariz bi şekilde oğlumda ödem var...kistik higroma tarzı bişey...muhtemelen down sendormu değil ama var bi rahatsızlığı,hafta içi bir gün bebeğim artık benimle olmayacak çünkü ilerde sorunla karşı karşıya geleceğim kesin...yani bunu yapıyorum oğlumun iyiliği için yapıyorum..hadi ben bakarım sonsuza kadar ama ben öldükten sonra kim bakacak ona,hep onu düşünüyorum..pazartesi veya salı günü sonuçlarımız gelecek ama aldırmaktan yanayım...günlerdir ağlıyorum ultrason görüntülerini izliyorum,kıpır kıpır hareketlerini, elini ağzına sokuşunu...içim nasıl yanıyor anlatamam...
benim 3,5 aylık şu an..hiç ondan ayrılmak istemiyorum ama mecburum...senin kadar benimde yüreğim yanıyor...
benimkide çok zor bir karar...allahım meleğini kaybedenlere sabır versin...bak göreceksin en kısa zamanda bebişlerimiz olacak...umudumuzu hiç yitirmeyelim allah yardımcımız olacak..neler okuduk neler gördük lütfen sabırlı olalım arkadaşım...

senin adına çok üzüldüm canım. inşallah bi mucize olur ve hiçbişey çıkmz bbeişinde. böle bi konuda akıl vermek çok zor. en iyi kararı kendin ve ailen vericektir. yaşadığımız acıların tarifi yok. gerçekten çok ağır. bugün ben oğlumdan ayrılalı 21 gün olucak ve içimdeki acı gitgide büüyosanki hayatım karardı, günışığı görmeye dayanamıyorum. senin de 3,5 aylıksa kürtajmı olur doğummu olur acaba. doğum olabilir. bu acıyı ancak yaşayanlar, bu ateşi içinde bi türlü söndürmeyi başaramayanlar anlar. dah dün gi,i aklımda ocak annelerinde bebğimi cicilerinin resimlerini koyuşum, göbüşümün fotoğaflarını koyuşum. şimdi doğu yapıyolar. ben d eonlar aarsında olailirdim diyorum ama nasip olmadı. umarım Allah sesimizi duyar bebişlerimizin kardeşelri gelir tez vakitte sağlıklısıla. ama ben çok korkuyorum

canım günaydın;
korkmakla hiç bişey elde edemeyiz dua edelimki başımızda eşlerimiz var bizlere nasıl sahip çıkıyorlar görmüyoruz bile..ama görmemiz lazım, sanki üzülen bir tek bizmiyiz...HAYIR sweetcim malesef sadece biz üzülmüyoruz...biz anne olduğumuz için canımız daha fazla yanabilir ama onlarıda düşünmek lazım...annem 10 gündür gözümün içine bakıyor elinden gelen herşeyi yapıyor benim için...ben ailem için,gelecek olan bebeğim için ayakta kalmak zorundayım...bizim doğurganlığımız devam ediyor durmuş değil ki neden tekrar olmasın bebişlerimiz..allah dayanma gücü verecek bizlere, çünkü karnımız boş kalmayacak tekrar anne olacağız bi tanem...belki de daha hayırlı bir evlat alacağız kucağımıza,belki allah ilerde yaşanacakların önünü kesti bizler için...belki de şanslı insanlardan biriyiz canım...hep kötü yanını düşünmeyelim lütfen...benim düşük yapmam gerekiyor ama ben görmek istemiyorum bebeğimi,yıkılcam çünkü..gözümün önünden hiç gitmeyecek o görüntü...o yüzden kürtaj zor da olsa yapılacak başka çarem yok...her şeyin hayırlısı olsun canım..sıkma canını,bak biz seninle aynı anda tekrar hamile kalacağız diye hissediyorum..ama en kısa zamanda toparlanmamız gerekiyor bunun için...

öncelikle başın saolsun sweetbaby.ne diyeceğimi bilemedim.okurken ağlamamak için çok zor tuttum kendimi.benim de acım çok taze.senin yaşadığın çok daha acı tabi.ben de geçen hafta 21 haftalık oğlumdan ayrıldım.bütün vücudu ödem yapmış.20.haftadaki detaylı ultrasonda belli oldu.ondan önceki kontrolde herşey normaldi.hemen amniyosentez yapıldı.o temzi çıktı .9 ayı tamamlayamaz tamamlasa da en fazla 1-2 hafta yaşar en falza,yaşasa da mutlaka beyninde hasar kalır dediler.son kontrolde de ödem iyice artmıştı.mecburen aldırmak zorunda kaldık.normal doğumla oldu.fiziksel olarak çok acı çekmesem de psikolojik olarak yıkıldım.her gün ağlıyorum.dayanılır bişey değil gerçekten.ilk gebeliğim de boş gebelikti ikinci de böyle oldu 1 sene içinde.bebeğime aldığım ve hediye gelen herşeyi verdim en ufak bi eşyasını bile bırakmadım.durumu öğrendikten sonra hiçbir ultrasonda bakamadım.doğumda da doktoruma kesinlikle görmek istemiyorum dedim.zaten bebek çıkar çıkmaz bayılttılar.onu o halde görmeye dayanamazdım.o fotoğraf bi daha gözümün önünden gitmezdi.ben onu hep pamuk oğlum diye hatırlamak istedim.bu gebeliğimde hep dua ettim.hem kendim için hem başka hamileler için.her ezanda her fırsatta elimi karnıma koyup dua ettim.maalesef olmadı inancımı sorgulamaya başladım.sonra da kader dedim.
hep etrafımdakiler bilmemkimin 6 kere düşürmüş de sonra hamile kalmış,bilmemkim ölü doğum yapmış,bilmemkimin bebeğinde problem olduğu doğduktan sonra anlaşılmış....vs diye avutmaya çalışıyolar.halbuki hiçbir teselli cümlesi kafi değil ki bu acıyı dindirmeye.ya da başkalarının acısı yeterli değil ki beni teselli etmeye.o onların yaşadığı.ben kendi yaşadığımla başa çıkmaya çalışıyorum.allah daha beterinden korusun demekten başka çare yok.
allah kimseye bu acıyı yaşatmasın.çok zor.allah hepimize sabır versin.ama ben asla pes etmedim ve etmiycem.allah isteyen herkese sağlıklı bebekler versin.

hgs2002 ve glnk kızlar kader arkadaşıyız bizler. aynı aıları çekmeyenler gerçekten anlayamaz.eim üzülüyorum diye interneti saklıyo işe giderken.çünkü duramıyorum eski tpiğime bakıp üzüüyorum diye.evt çevremde de okadar çok örnek varki bu şekilde bebklerini kaybeden ama bi şeşlde herkes bebk sahibi luş. mesela bugün çok güzel bi haber aldım geçen yıl bi arkadaş 5 alık bebeğini kordon dolanamsı sonucu kaybetmişti şimdi 5 aylık hamileymiş. aradan 4 ay geçince hamile kalmış.okadar çok sevindimki bi umut oldu. bugün kendimi çok kötü hissettim eşim işe gitti 6 satten yattığım yerden bile kımıldaadım ne yedim ne içtim. perdeler kapalı. neye fayda öle ya da böle yaşamak zorundayız ya da vazgemek. bazen vazgeçiyim herşeyden canımdan diyorum ama çözüm diilki belki öle bişi yapsam bebğimle kavuşamam bile. ben d ehayattan vazgeçmicem belki dediğiniz gibi hayrlısı buydu evet çok hayl kurmuştum hepsi yarım kaldı aam geri gelmiyor oğlum. karaları bağlıyorum, sürekli gözyaşı döküyprum ama gelmiyo.. vazgeçmicem ben d edua edicem Allaha yine evricek biliyorum. Denizimin kardeşini vericek. ama sağlıkla hayırlısıyla doğuruop büyütmeyi egöstersin. daha büyük acıalr vermesin. sağolsun arkadaşalrım var burda hiç yalnız bırakıyolar. aynne annem gözümün içine baktı günlerce. eşim deseiz öle. inşalalh içimdeki bu umut ışığı kaybolmaz. her onu hatırladıımda başa dönüyorum zten .inşallah Alahım sabrını dayanma gücünü veriri bize ve bizim gibilere.

X