• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin nankörlüğü(!)

Bebek olayını söyleyince benim için senin sağlığın önemli diyor yatakta öyle hasta bir şekilde yattığını görünce çok üzüldüm yaşamayacak bir Bebekten sen daha önemlisin diyor. Herkes kendince haklı zaten

Tamamen esini savunma pozisyonundasin su an! Gercekleri görmek istemememden dolayi olabilir. Ama kocan ne düsünceli ne kibar nede seni seviyor. Sen onu rahatlatmaya evde keninin ve ailesinin hizmetciligini yapmaya varsin gibi geldi bana malesef.

Hele bi rest cek, tuttugu gibi atar bu adam seni esya gibi kapinin önüne! Cesaretin varsa dene bi....

Ay güldüm valla üzülecek duruma!

Bi kere su kv kp kabile gibi ayni evde otturmak ne demek ya! Hep diyorum bu tür konularda yine dicem!

Kaynana evinde sultan olacagima, babamin evinde köpek olurum daha iyi

Gelin demek hizmetçi demek modern köle yatakta kocasını, tabakta kpi koltukta kvyi mutlu edicek

Bohça yapılıyo gelinlik eşya alınıyo bu paralar böyle aynı evde yaşatılırak faiziyle geri alınıyo işte

Ay güldüm valla üzülecek duruma!

Bi kere su kv kp kabile gibi ayni evde otturmak ne demek ya! Hep diyorum bu tür konularda yine dicem!

Kaynana evinde sultan olacagima, babamin evinde köpek olurum daha iyi
Çünkü bence kaynana evinde biraz zor sultan olursun:KK48: baba evinde de durumları değiştirebilirsin şöyle ki ; :KK11:

Gelin demek hizmetçi demek modern köle yatakta kocasını, tabakta kpi koltukta kvyi mutlu edicek

Bohça yapılıyo gelinlik eşya alınıyo bu paralar böyle aynı evde yaşatılırak faiziyle geri alınıyo işte

Bizim bi tanidigimiz, evdeki hazir duran bulasik makinesini sökmüstü bundan 20 yil kadar önce, ben cocuktum, annem niye diye sordugunda gelin geldi, yikasin isine demisti. Ciddi ciddi sirf elinde yikasin diye olan makineyi kaldirdi kadin, dura dura bozulacagini bile bile.

İstedim ve yaptım dediğim onu rahatlattığım konusuydu iyi anlayın öyle yargılayın

İstedim ve yaptım dediğiniz diye cevap verdiğiniz kişi, sadece "onu rahatlatmanızdan" bahsetmemiş ... diğer durumlardan da bahsetmiş, siz de istedim ve yaptım yazmışsınız. İyi okuyun, öyle cevap verin o zaman

Aynı ev konusunu ne zaman açsam eşim kabul ediyorsan kal etmiyorsan ayrılalım diyor ailem de başından kabul etmeyip resti çekip gelecektin çocuğunda yoktu en kötü ayrılırdınız diyor ama şimdi yavrum olduğu için düzelir sabret ayrılırlar fln diyorlar :110:

İstedim ve yaptım dediğiniz diye cevap verdiğiniz kişi, sadece "onu rahatlatmanızdan" bahsetmemiş ... diğer durumlardan da bahsetmiş, siz de istedim ve yaptım yazmışsınız. İyi okuyun, öyle cevap verin o zaman
Aynen çorap giydirme konusunda da bahsetti ama kopyalayamadım buraya.Siz haklısınız elmadilimi.

Aynı ev konusunu ne zaman açsam eşim kabul ediyorsan kal etmiyorsan ayrılalım diyor ailem de başından kabul etmeyip resti çekip gelecektin çocuğunda yoktu en kötü ayrılırdınız diyor ama şimdi yavrum olduğu için düzelir sabret ayrılırlar fln diyorlar :110:

Sen iki taraftan eziliyosun . Ailen seni kabul etmiyo eşin bu durumu kabullenmezsen boşanalım diye tehdit ediyo ee neolcak bu böyle ?

2 taraftan birini ya düzelticen ya kendine yeni bi hayat kurucaksın kaç yaşındasın tahsilin nedir bi mesleğin var mı ?

senin sabretmekten başka yapabileceğin pek bişey yok.
sen de adın gibi biliyorsun ki eşini değiştiremeyeceksin.
o hizmetlerin birini aksattığın zaman sorun çıkaracak.
ayrı ev zaten hayal.
senin bile umudun yok.

Ben gayet iyi okudum yazılanları ama esas değindiği nokta sonda yazan yani ihtiyacı olduğu için onu rahatlatmam la ilgili öz saygı olması gerektiğini yazınca kişi bende isteyerek yaptım dedim haliyle.. Konu açanı taşlayanlar tarafındasınız anladım. Sorun yok

E yuh yani !!! Kendini kullandırıyorsun göz göre göre ! Eşek kadar herif çorabını da kendi giysin ! Eline sağlık demekten aciz güya anasını gocundurmamaya çalışıyor ama karısını nasıl kırdığının farkında değil!

Tavrını koy net ol ! Köle değilsin sen!

Ben gayet iyi okudum yazılanları ama esas değindiği nokta sonda yazan yani ihtiyacı olduğu için onu rahatlatmam la ilgili öz saygı olması gerektiğini yazınca kişi bende isteyerek yaptım dedim haliyle.. Konu açanı taşlayanlar tarafındasınız anladım. Sorun yok
Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı.

Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.

Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür.
Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum.

Yazdığınız şu cümlelere çok takıldım.
Uzun uzadıya yazıcaktım, sıkıldım.
Çok yüz vermişsiniz,sizin adınıza üzüldüm.
Şu öneriyi vermeden edemeyeceğim; cinsellik açısından "eşimin isteği var anladım ben" diyerek onu rahatlatmaya çalışmayın Allah aşkına ya..Biraz öz saygı,biraz ya. Size hiç değilse bu konuda saygısı olsun.
Yazdığı öneriye karşı cevap attım yani diğer yazdıklarını adınıza üzüldüm diyerek noktalamış

Eşiniz tam bir öküz.
Siz poposunu çok kaldırmışsınız. Elleri kolları kırık mı ya bi insan çorabını kendi başına giyemeyecek kadar aciz olabilirmmi çok sinirlendim

Aynen çorap giydirme konusunda da bahsetti ama kopyalayamadım buraya.Siz haklısınız elmadilimi.
Eşim bu süre zarfında ne yatıp duruyorsun oh senden iyisi Yok zaten düşecek kalkta bari düşsün bir an önce kurtul hep bu tarz konuşmalar yaptı.

Düşük sonrası hemen ilişkiye girilmediğini bilir çoğumuz henüz bir hafta olmamışken eşimin isteğini anlayıp onu rahatlattım açık bir şekilde yazamıyorum anladığınızı umuyorum.

Bu derece düşündüm onu ki hep her konuda düşünmüşümdür.
Ayakkabılarını temizlerim çorabını giydiririm. Ama bunlar sürekli olamıyor maalesef çünkü bir oğlumuz var Ve yorulduğum için aksatabiliyorum.

Yazdığınız şu cümlelere çok takıldım.
Uzun uzadıya yazıcaktım, sıkıldım.
Çok yüz vermişsiniz,sizin adınıza üzüldüm.
( Burada söyledikleri ile ilgili bir yargı karşı tarafa ithaf Yok noktalanmış bir cümle ) devamı ise -->
Şu öneriyi vermeden edemeyeceğim; cinsellik açısından "eşimin isteği var anladım ben" diyerek onu rahatlatmaya çalışmayın Allah aşkına ya..Biraz öz saygı,biraz ya. Size hiç değilse bu konuda saygısı olsun.
Biraz öz saygı hiç değilse bu konuda saygılı olsun dediğinde direk rahatlatma konusu hakkında öz saygınız olsun dediği için yazdığım cevap bunaydı.
Daha ne kadar açıklayıcı anlatabilirim bilmiyorum. Sanırım insanlar inanmak istediğine inanıyor. Evet sen haklısın pinkgeranium ben yazılanları kopyalayabildim saygılar :işsiz:

bu kadar yazılana yaptığın savunmayı o evde kendini savunmak için yapsaydın bir şeyler değişebilirdi pek tabi
ama sen sana yol yordam gösterenlere şikayet ettiğin eşini savunuyorsun resmen :kahve:

bu kadar yazılana yaptığın savunmayı o evde kendini savunmak için yapsaydın bir şeyler değişebilirdi pek tabi
ama sen sana yol yordam gösterenlere şikayet ettiğin eşini savunuyorsun resmen :kahve:
Bana gerçekten Yol yordam gösterenlere gayet güzel açıklamamı da yazdığım oldu gözlemlerinizi eksik yapmışsınız . Ayrıca ben olanları yazıyorum eşimi savunmak değil amacım nankör diye belirttim zaten başlıkta . Sadece konuyu farklı yöne çekmek isteyenlere açıklamamı yaptım

Biraz öz saygı hiç değilse bu konuda saygılı olsun dediğinde direk rahatlatma konusu hakkında öz saygınız olsun dediği için yazdığım cevap bunaydı.
Daha ne kadar açıklayıcı anlatabilirim bilmiyorum. Sanırım insanlar inanmak istediğine inanıyor. Evet sen haklısın siyah kuğu ben yazılanları kopyalayabildim saygılar :işsiz:

Bana gerçekten Yol yordam gösterenlere gayet güzel açıklamamı da yazdığım oldu gözlemlerinizi eksik yapmışsınız . Ayrıca ben olanları yazıyorum eşimi savunmak değil amacım nankör diye belirttim zaten başlıkta . Sadece konuyu farklı yöne çekmek isteyenlere açıklamamı yaptım
eksik gözlem yapmadım ilk sayfadan beri tek tek okudum bence siz gardınızı aldığınız için böyle şeyler yazıyorsunuz
ne diyelim mutlu olun :kahve:

Back