• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin nankörlüğü(!)

Valla sonuç yok henüz alıştırdığım şeyleri anladım ki birden kesemicem kabullenemiyor çünkü bende yavaş yavaş alıcam elinden
işin çok zor.
nankör kelimesi hafif kalıyor eşine.
vicdansızın teki bence.
düşük yapan eşine böylesi davranan bir adama! diyebileceğim en hafif kelime.
sanmıyorum yavaş ta olsa hızlı da olsa pek geriye dönebileceğinizi.

Valla sonuç yok henüz alıştırdığım şeyleri anladım ki birden kesemicem kabullenemiyor çünkü bende yavaş yavaş alıcam elinden

Yani paso kölelige devam...... Ne diyelim.... Olmadi kv kp coraplarini giydir, hatta sabahlari hepsini siraya diz, dislerini fircala yüzlerini yika. Olmadi donlarina varana kadar sen giydir.

Yazmicam yazmicam dedim ama duramadim. Vay efendim yavas yavas azaltacaksin, bebegi yavas yavas sütten keser gibi.... tey allahim....

işin çok zor.
nankör kelimesi hafif kalıyor eşine.
vicdansızın teki bence.
düşük yapan eşine böylesi davranan bir adama! diyebileceğim en hafif kelime.
sanmıyorum yavaş ta olsa hızlı da olsa pek geriye dönebileceğinizi.
İnan'ın anlam veremiyorum. Bazen o kadar düşünceli o kadar anlayışlı biri oluyor ki tamam düzeldi diyorum bazen de birden düşüncesiz kaba nankör vicdansız biri oluveriyor. Kendim de aradım suçu ama tek suçum poh pohlamak bunu gördüm .

Ben çorabını fln kendim hadi giydireyim diye düşünmedim ki.. Ailemde de böyle görmedim babam herşeyimi kendi yapardı. Ama eşim istediği için hadi giydir dedi giydirdim ayakkabılarımı temizle dedi garip geldi kendi de yapabilir dedim baktım ısrarla benim yapmamı söylüyor yapayım elimemi yapışır dedim ama beyefendi şimdi bunu bunu yaptım nankörsün deyince yapmasaydın diyor pişkin pişkin .. O da ona göre davranırmış bana! Allahım aklımı koru :deli:
Bacım herşeyi sen kendin yapmışsın. Başkasında suç arama. Böyle bir hayatı kendine nasıl reva görüyorsun? Sen kendine saygı duy ki karşındaki de duysun.

Yani paso kölelige devam...... Ne diyelim.... Olmadi kv kp coraplarini giydir, hatta sabahlari hepsini siraya diz, dislerini fircala yüzlerini yika. Olmadi donlarina varana kadar sen giydir.

Yazmicam yazmicam dedim ama duramadim. Vay efendim yavas yavas azaltacaksin, bebegi yavas yavas sütten keser gibi.... tey allahim....
:halay: +1

Bebek gibi alıştırınca çözüm maalesef Bebek gibi azaltmaktan başka yoldan geçmiyor belki komik ama böyle maalesef. Ya boşanıcam ya da böyle alıştırdıklarımı yavaş yavaş onun yapmasını sağlıcam

Ya eşim sürekli anlayışsız değil.. Yeri geldi birlikte yemek yaptık, saçımıda taradı,evi de süpürdü ama bazen en anlayışlı olması gereken durumda anlayış sıfır oluyor neden bilmiyorum sürekli böyle olsa zaten çekemezdim

Senin kocanda anlayış olsa seni ayrı yaşıycaz diye kandırıp sonrada sen e evleri ayıralım dediğinde e tamam boşanalım mı derdi ?

Bebeğini kaybetmek üzere olan kadına kalkta düşsün mü derdi pardon sırta uçan tekme atıp işini kolaylaştırması lazımdı .

Aç gözünü kardeşim aç seni teselli ediceği yerde seninle üzüleceği yerde şeyinin derdine düşüyo

Bebek gibi alıştırınca çözüm maalesef Bebek gibi azaltmaktan başka yoldan geçmiyor belki komik ama böyle maalesef. Ya boşanıcam ya da böyle alıştırdıklarımı yavaş yavaş onun yapmasını sağlıcam

SEN KÖLE DEGILSIN
hic birseyi yapmak zorunda degilsin. Istersen hemen su anda bu yaptiklarindan hemen vaz gecebilirsin!!!

Yavas yavas birakamicaksin malesef. Basinin etini yicek coraplarim da coraplarim diye, sende aman yeter ki sussun artik diyerek egilip o coraplari giydireceksin!

Yapmadığını nerden biliyoruz ki ?
Kv bütün geziyo yoruluyo kadın çorapta ister fırçada o evde en kıymetli o tarihi eser bi tablo mübarek

İnan'ın anlam veremiyorum. Bazen o kadar düşünceli o kadar anlayışlı biri oluyor ki tamam düzeldi diyorum bazen de birden düşüncesiz kaba nankör vicdansız biri oluveriyor. Kendim de aradım suçu ama tek suçum poh pohlamak bunu gördüm .
hangi konularda düşünceli ve anlayışlı peki?
en düşünceli olması gereken zamanda olamamış da merak ettim cidden??

Hayır şu var bi de.
Eğer ki yaptığı tuhaf bebe bakıcılığı takdir toplasa yani kocası ona sağol karıcığım (bakıcıcığım) dese problem yok..
"Kıyafetimi kapıya as"ı bile çok düşük bi ihtimalle olsa bile anlayabilirim( çünkü indir bi tarafını da kendi işini yap:dondurma:)
fakat eli ayağı tutan adamı giydirmeyi.hasta halle rahatlatma çabasını ve hem fiziksel hem de psikolojik acıya saygı duyulmamasını an la mam.

hangi konularda düşünceli ve anlayışlı peki?
en düşünceli olması gereken zamanda olamamış da merak ettim cidden??
Bebek olayını söyleyince benim için senin sağlığın önemli diyor yatakta öyle hasta bir şekilde yattığını görünce çok üzüldüm yaşamayacak bir Bebekten sen daha önemlisin diyor. Herkes kendince haklı zaten

Ben çorabını fln kendim hadi giydireyim diye düşünmedim ki.. Ailemde de böyle görmedim babam herşeyimi kendi yapardı. Ama eşim istediği için hadi giydir dedi giydirdim ayakkabılarımı temizle dedi garip geldi kendi de yapabilir dedim baktım ısrarla benim yapmamı söylüyor yapayım elimemi yapışır dedim ama beyefendi şimdi bunu bunu yaptım nankörsün deyince yapmasaydın diyor pişkin pişkin .. O da ona göre davranırmış bana! Allahım aklımı koru :deli:

Bak arkadaşım çorap giydirmek var çorap giydirmek var .
Adam hastadır giydirirsin duş almıştır oturuyorur üşüyodur bişey izliyodur yapıyodur kalkamıyodur kıyamaz getirir giydirirsin

ama sabah işe giderken giydirmek başka anladın mı ?

Kıyafete gelince yaptığı uyumu beğenmezsin kendi kafanda yapar asarsın bunları giy diye yada 1 gömlek bir pantalon ütülüdür onları çkkartırdın bunları giy diye .

Herşey ütülüyse beğeniniyosanda gitdiklerini deli misin niye asasın kapının arkasına ?

Bu kullanılmak oluyo işte anladın mı ?

Bebek olayını söyleyince benim için senin sağlığın önemli diyor yatakta öyle hasta bir şekilde yattığını görünce çok üzüldüm yaşamayacak bir Bebekten sen daha önemlisin diyor. Herkes kendince haklı zaten
genelde nasıl onu sormuştum.
hangi konularda düşüncelidir?
aslında çok düşüncelidir diyorsun ya.
bebek olayı konusunda ise kıvırmış işte ne yapacaktı.

Evet tatile bile cümbür cemaat gidiyolar bir hafta bile başbaşa kalmak istemeyecek kadar düşünceli kocişi
Keza pırlanta kaplı kayınvalideciğide hızlı hızlı yap işleri ohoo diyecek kadar oğluşundan gaz almış durumda

Durumlarıda son derece iyiyken aynı eve mahkum edicek kadar düşünceli

Mesela gece acıkırım gider aperatif hazırlar, oğlumuzla ilgilenir gece kalkar sütünü ısıtır bazen, çok yorgun olsada bizi gezdirir, istediğim şeyleri alır, özel günleri çoğunlukta atlamaz.

Evet tatile bile cümbür cemaat gidiyolar bir hafta bile başbaşa kalmak istemeyecek kadar düşünceli kocişi
Keza pırlanta kaplı kayınvalideciğide hızlı hızlı yap işleri ohoo diyecek kadar oğluşundan gaz almış durumda

Bunlar da oldu evet dediğim gibi çok değişken biri

Aynı ev konusuna gelince ailesine diyemiyor İşte fazla kırılganlar hakları çok ödeyemem diyor bende kıyamıyorum annesi babası sonuçta

Aynı ev konusuna gelince ailesine diyemiyor İşte fazla kırılganlar hakları çok ödeyemem diyor bende kıyamıyorum annesi babası sonuçta

Sen de kırılgan olsana bakalım hangi tarafın kırılmadını düşünüyo demek isterdim ama seçtiği taraf belli biliyoruz değil mi ?

Herkesin annesinin babasının üstünde hakkı var yani bütün doğuranlar cami avlusuna bıraktıda bi onun annesi mi bırakmadı baktı yoo ee ?

Tatil peki hakları çok diye mi götürüyo ? Bir hafta siz gitseniz bir haftada onları yollasa 2 hafta başbaşa zaman geçiricek vaktiniz olur bunu bile çok görüyo

Bugünden başla değişime var mısın ? Git bi kitap al kişisel gelişim kitabı olabilir nlp al akşam onlar oturdun salonda sen geç odana kitap oku çaylarını meyvelerini kendileri hazırladınlar

Sabahta kalk kvye ver çocuğunu otursun baksın sen git kuaföre ertesi günde alışverişe madem durum iyi köle gibi ne oturcan evde yeni dolap yap kendine

Yapmadığını nerden biliyoruz ki ?
Kv bütün geziyo yoruluyo kadın çorapta ister fırçada o evde en kıymetli o tarihi eser bi tablo mübarek
Ay güldüm valla üzülecek duruma!

Bi kere su kv kp kabile gibi ayni evde otturmak ne demek ya! Hep diyorum bu tür konularda yine dicem!

Kaynana evinde sultan olacagima, babamin evinde köpek olurum daha iyi

Back