• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimin nankörlüğü(!)

Biraz öz saygı hiç değilse bu konuda saygılı olsun dediğinde direk rahatlatma konusu hakkında öz saygınız olsun dediği için yazdığım cevap bunaydı.
Daha ne kadar açıklayıcı anlatabilirim bilmiyorum. Sanırım insanlar inanmak istediğine inanıyor. Evet sen haklısın pinkgeranium ben yazılanları kopyalayabildim saygılar :işsiz:
Tebrikler çok güzel kopyaladınız,bravo. O kadar ince bi çizgiki sizinle konuşmak insan hayret ediyo. İşinize gelen nankörlük değil ama işinize gelmeyen nankörlük..
Bence siz burda bizlere karşı verdiğiniz mücadeleyi eşinize karşı vermelisiniz.
Çünkü kesinlikle elle tutulur bi yanınız yok

Tebrikler çok güzel kopyaladınız,bravo. O kadar ince bi çizgiki sizinle konuşmak insan hayret ediyo. İşinize gelen nankörlük değil ama işinize gelmeyen nankörlük..
Size yazmamıştım sonrasında düzeltip siyah kuğu yazdım yani sizlik bir durum yok arkadaşlar fazla inceliyor siz bile verdiğim cevaptan tatmin oldunuz arkadaşlar Yok şunu yazmış bunu yazmamış diye irdeleyip duruyor

Ha bir de burada verdiğim mücadelenin fazlasını veriyorum İnan'ın ama buradaki taşlayarak yazanlara karşı işe yaramadığı gibi güncel hayatta da maalesef yaramıyor.

Hata sende. O ne öyle çorap giydirmeler vs. Alıştırmışsın kusura bakma da böyle yapması normal. Kıymet bilen bir tip de değil zaten.

Back