meleğine kavuşacakken cennete uğurlayanlar buraya lütfen

canım sabırlar dılıyorum sana.allah yardımcın olsun.
sen guclu bır annesın melegımız cennette....
allahın ıznıyle toparlayacaksın kendını...
esınle sırt sırta verın kısa zaman da hafıfler ınsallah acıların
senı cok sevıyoruz bız...
allahım sana yenıden anne olmayı nasıp etsın

ınan swetcim Deniz Kemal gitti, bizim topiğin ışığı da onunla gitti...
yaşadığın çok ağırdır eminim, ama toparlanmak zorundasın, tabiki hemen değil, ama zamanla geçmese de hafifleyecek acın Allahın izniyle...
dualarımdasın inan...Allahım en kısa zamanda bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin dilerim...çok üzüldüm, uyumadım kaç gece haberi aldıktan sonra...ama hep şunu söyledim vardır bunda da bir hayır...sen de inan canım...kalbim dualarım seninle...

sweetcim ne kadar faydalı olurum bilemiyorum ama ben 2 kayıptan sonra 3. bebeğimi bekliyorum . ilki küçüktü belki 9 haftalıktı ama ikincisi 4 aylıktı kaybettim. Seni inanılmaz anlayabiliyorum. Yaşadığın tarif edilemez bir acı ama inan bana zaman herşeyin ilacı. Elbette bir ömür boyu çıkmaycak aklından ama sen önündeki hayatında eşinle ve bir evlatla çok mutlu olacaksın. Bol bol dua et Rabbime , bizde ediyoruz senin için. Daha acın çok taze ama atlatacaksın sweetcim. Biz hep yanındayız canım. Sevgilerimle

off çok kötü oldum ne dicemi bilmiyorum çok zor gerçekten..şimdiki heyecanımı düşünüyorumda böyle birşey yaşamak ne kadar ağır gelir kimbilir...
canım benim...her şerde bir hayır vardır derlerya bunuda öyle görmek lazım...bir dönem kanamam oldu allaha emanet yiyecek ekmeği varsa gelecek dünyaya yapabileceğimiz hiç bir şey yok dedim avuttum kendimi...
dilerim rabbim sana iki kat sabır verir.
dedimya çok kötü hissettim sanki bütün anların gözümün önüne geldi anlatamam sana...

allah sabırlar versin canım çok üzüldüm....inşallah en kısa sürede rabbim saglıklıca bir melek gönderir sana....

canım arkadaşım
dularımda ve hep kalbimizdesin inan Deniz Kemalle birlikte
rabbim yar ve yardımcın olsun
dayanılır bir sınav değil bu farkındayım ama
rabbim oğlunun kardeşlerini göndercek sağlıcakla inşallah........

bilmiyorum sana ne kadar faydamız dokunabilir... üzülmemek şuan bizim için bile elde değilken Allah sana sabır ve dayanma gücü versin...

ben çocuktum, dayımın kızı vardı tam 6 kez 8 aylık bebeğini kaybetti... hepsi ölü doğdu... bunu tam 6 kez yaşadı... o günleri hiç unutmuyorum.. ama sonra kızı oldu, ardından oğlu oldu... kızı şuan tıp fakültesini bitirmek üzere... oğlu da ünivesitede...

zaman herşeye çare oluyor... elbette üzüldü, dayanmak hayata tutunmak için etrafından güç aldı...
ama pes etmedi... ve şuanda koskoca 2 evladı var... çok da sağlıklılar...

sen de pes etme arkadaşım, yıkılmamak elde değil... hele bu kadar sona yaklaşmışken, ama bu acıları defalarca yaşamış ve mutlu sona ulaşmış dayımın kızı da umarım sana umut olur...

dualarım seninle... melek oğlun da annesinin çok üzülmesini istemezdi...

Canım gerçekten ne diyceğimi bilemiyorum
Saçma bişeyler yazıp seni daha çok üzücem diye korkuyorum
Gerçekten topiğimiz sessiz kaldı siz gittikten sonra
Hepimiz yıkıldık, şok olduk
Allahın taktiri, demekki hayırlısı buymuş, belkide ileriki yaşlarda daha kötü şeylerle karşılaşıcaktı Deniz Kemal
O zaman daha çok alışıcaktın oğluna ve bunun 2-3 katı yıkılıcaktın
Kendini iyice toparladıktan sonra bunun nedenini araştır, "yanlış bi hareket mi yaptım acaba" diyosun ya,
Bence yanlış bi hareketle olucak bişey değil bu, doktorunla konuş, acaba başka bi sorun mu vardı
Araştır çünkü tekrar hamile kaldığında aynı acıyı yaşama
Eminim tekrar hamile kalıcaksın ve çok iyi bir anne olucaksın
Senin için hepimiz dua ediyoruz inan

Sevgili sweet,
bu sayfaya ilk kez girdim.yeniyim ve sadece senin için üye oldum. sana cevap yazmak ve beni eski acılarıma götürdüğün unuttuğum bebeğimi bana hatırlattığın, ve çılgınca beni ağlattığın için bunları seninle paylaşmak istedim.
2004 ocak ayında mucize şeklinde hamile kaldım.benim çocuğum olmuyordu. beklenmedik ve umutsuz bir durum içindeyken bu bebek bizi mutluluktan deliye çevirdi. çevremizdeki tüm insanları da.gittiğimiz her yerde bebek için parti yapılıyordu. herkes bizimkadar mutlu görünüyordu. o güne kadar hep karnımın büyümesinin nasıl bir şey olduğunu merak ederdim. aynanın karşısında kendimi incelerdim. ama mutluluk kısa sürdü ve 3 aylıkken bebeğimi düşürdüm. hemde tuvalette feci bir şekilde. o andan sonra mucizelerin kalıcı olmadığını ve zaten mutluluğun bana çok geldiğini düşündüm.10 gün boyunca ölmemek için yedim ve su içtim. bunu eşim ve ailem için yaptım. en çok da annem ve babam için. düşünsene ben sadece 3 aylık doğmamış bir evlat için böyle yanıyorsam benim annem-babam için evlat açısı hiç de kolay olmayacaktı ve onlara bunu yaşatmaya hakkım olmadığını düşündüm. evet ölmek istemedim ailem için. ama 10 gün tek başıma yaşadım. ultrason görüntüleri ve alınan birkaç parça eşyayla. psikolog- psikiyatri hiçbirine gitmedim. teklif edildiğinde benim yaşadığım acıyı yaşamış mı diye sordum. varsa öyle bir dr.hemen giderim dedim. 10 gün sonra odamdan çıktım. konuşmuyor ve gülmüyordum. eşimin suçuymuş gibi ona zulmettim uzun bir süre. kafamdan hiç çıkmayan bir daha anne olma şansımın olmaması idi. prof.lar bunu söylemişti. 10 gün boyunca ağladım.ağladım.hep ağladım.mide kanaması geçridim. yine ağladım. hiçbir gözyaşımı içime akıtmadım. belki bugün bu kadar acıyı unutmuş olmamın sebebi budur. bu benim acımdı ve bunu ben yaşıyordum.senin acını seninle kimse paylaşamaz. seni anlıyorum demiyorum. sadece aynı şeyleri yaşadığımızı ve ben o günleri yaşarken en büyük acı benimkiydi.bugün sen bunu yaşarkende senin acın en büyük. ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR.
Ve zaman geçti. eşim boşanma isteğimi şiddetle red etti. çünkü benim çocuğum olmuyor onunsa olabilirdi. ve biz kafamızdan bebek düşüncesini silerek hayatımıza devam ettik. 6 ay sonra bir mucize daha.bu kez sevinmedik bile. sonu olmadıktan sonra hamileliğin ne anlamı varki..1 nisan 2005 de sezaryan ile kızımı dünyaya getirdim. ve şu an 4.5 yaşında. doğduğu güne kadar hatta doğduktan sonra da uyuyamadım. hep kafamda o da gidecek düşüncesi vardı. yavaş yavaş ona alıştım.baktımki gitmiyor bir yere.artık anne olmanın keyfini çıkarmaya başladım..)
ve yıl 2008 temmuz ayı oğlum dünyaya geldi.:)))
işte yine bir mucize..
demişerdi ya senin çocuğun olmaz diye ikiside kendiliğinden oldu.
acını doya doya yaşa.ağla.kimsenin senin yaşadığın acıyı anlamasını bekleme. arkandan yaşı daha genç yine olur biraz abartıyor dediklerini duyar gibiyim. hepsini boşver. BU ACI SENİN.SADECE SEN BİLİRSİN NE OLDUĞUNU..
Beklenmedik anda senin de hayatına mucizeler girsin ve en az benim kadar mutlu ol.
içimden bir his temmuz ayını bekle diyor:)))

bu acının tarifi yok. azönce gözyaşları içind tüm aldığımız kıyafetleri yatağını eşyaalrını toparladık kaldırdık. Allahım nasıl dayanıcam bu acıya.

canım benim yaaaaa, canım bebek özlemini bu bebeğin olması için takiplerimizi hatırladım günlerimizi sayardık,yumurta takiplerimiz dahası... o güzel haberi verdiğinde çift çizgiyi bekleyenler topiğinde nede çok sevinmiştik.... acın çok büyük Allah sabırlar versin tarifi yok, denilecek bir şeyde yok pek aslında ama sen kendine dikkat etmelisin dirayetli olmalısın,
meleğin Rabbine kavuşmuş Rabbim onu daha çok sevmiş, yanına almış..
ama bu acıların karşılığı, ben eminimki sana büyük bir mutluluk olarak dönecek...
üzülme diyemem, sadece Rabbimin sana yaşattığı en son ve en büyük acısı bu ve sonuncusu da bu olsun ...
Sağlıcakla kal bitanem...

acımı paylaşmaya , hafifletmeye çalışan herkese çok teşekkürler.ama aeş düştüğü yeri yakıyor işte. acımın tarifi yok. bırakın kıyafetleri hazırlıkları onları arkadaşlarım alıp göürdüler sonraki bebğin için saklıcaz dediler. ama evin her odasın gidiğimde o koca karnımla dolşmalarım elm karnımda bebğimle konuşmalarım geliyor aklıma. hiç aklımdan çıkaramıyorum.am bu eşimede eziyet oluyo. inanıyorum denizimiz kardeşini gönderecek diyor. onun umutları için yaşamam gerek diyorum. ama an geliyor vazgeçiyorum.llahım beni bi mucizeyle daha sevindirsin neolur en kısa zamanda.

Sevgili sweet,
bu sayfaya ilk kez girdim.yeniyim ve sadece senin için üye oldum. sana cevap yazmak ve beni eski acılarıma götürdüğün unuttuğum bebeğimi bana hatırlattığın, ve çılgınca beni ağlattığın için bunları seninle paylaşmak istedim.
2004 ocak ayında mucize şeklinde hamile kaldım.benim çocuğum olmuyordu. beklenmedik ve umutsuz bir durum içindeyken bu bebek bizi mutluluktan deliye çevirdi. çevremizdeki tüm insanları da.gittiğimiz her yerde bebek için parti yapılıyordu. herkes bizimkadar mutlu görünüyordu. o güne kadar hep karnımın büyümesinin nasıl bir şey olduğunu merak ederdim. aynanın karşısında kendimi incelerdim. ama mutluluk kısa sürdü ve 3 aylıkken bebeğimi düşürdüm. hemde tuvalette feci bir şekilde. o andan sonra mucizelerin kalıcı olmadığını ve zaten mutluluğun bana çok geldiğini düşündüm.10 gün boyunca ölmemek için yedim ve su içtim. bunu eşim ve ailem için yaptım. en çok da annem ve babam için. düşünsene ben sadece 3 aylık doğmamış bir evlat için böyle yanıyorsam benim annem-babam için evlat açısı hiç de kolay olmayacaktı ve onlara bunu yaşatmaya hakkım olmadığını düşündüm. evet ölmek istemedim ailem için. ama 10 gün tek başıma yaşadım. ultrason görüntüleri ve alınan birkaç parça eşyayla. psikolog- psikiyatri hiçbirine gitmedim. teklif edildiğinde benim yaşadığım acıyı yaşamış mı diye sordum. varsa öyle bir dr.hemen giderim dedim. 10 gün sonra odamdan çıktım. konuşmuyor ve gülmüyordum. eşimin suçuymuş gibi ona zulmettim uzun bir süre. kafamdan hiç çıkmayan bir daha anne olma şansımın olmaması idi. prof.lar bunu söylemişti. 10 gün boyunca ağladım.ağladım.hep ağladım.mide kanaması geçridim. yine ağladım. hiçbir gözyaşımı içime akıtmadım. belki bugün bu kadar acıyı unutmuş olmamın sebebi budur. bu benim acımdı ve bunu ben yaşıyordum.senin acını seninle kimse paylaşamaz. seni anlıyorum demiyorum. sadece aynı şeyleri yaşadığımızı ve ben o günleri yaşarken en büyük acı benimkiydi.bugün sen bunu yaşarkende senin acın en büyük. ATEŞ DÜŞTÜĞÜ YERİ YAKAR.
Ve zaman geçti. eşim boşanma isteğimi şiddetle red etti. çünkü benim çocuğum olmuyor onunsa olabilirdi. ve biz kafamızdan bebek düşüncesini silerek hayatımıza devam ettik. 6 ay sonra bir mucize daha.bu kez sevinmedik bile. sonu olmadıktan sonra hamileliğin ne anlamı varki..1 nisan 2005 de sezaryan ile kızımı dünyaya getirdim. ve şu an 4.5 yaşında. doğduğu güne kadar hatta doğduktan sonra da uyuyamadım. hep kafamda o da gidecek düşüncesi vardı. yavaş yavaş ona alıştım.baktımki gitmiyor bir yere.artık anne olmanın keyfini çıkarmaya başladım..)
işte yine bir mucize..
acını doya doya yaşa.ağla.kimsenin senin yaşadığın acıyı anlamasını bekleme. arkandan yaşı daha genç yine olur biraz abartıyor dediklerini duyar gibiyim. hepsini boşver. BU ACI SENİN.SADECE SEN BİLİRSİN NE OLDUĞUNU..
Beklenmedik anda senin de hayatına mucizeler girsin ve en az benim kadar mutlu ol.

sana gerçekten sonsuz teşekkürler. her yerde deli gibi internette benim gibi problemler yaşayıp bebğini kybedip sonra annliği tadanları arıyorum. kendime teselli bulmaya çalışıyorum. mahvettim kendimi günlerdir. beni bukadar önemsediğin için teşekkürler.Allah sana çok güzel mucizeler vermiş. umarım denizim oğlum da bana kardeşlerini gönderirir hayırlısı ve sağlıklısıyla.hayata tutunmak, kopmamk çok zor gerçekten. aklımdan neler geçiyo neler. ama arkamada kalıcakalrı düşüüyorum. kendimden vazgeçersem oğlumla buşuşabileceğimi bilsem bi dakika durmıcam . ama o cennette,günahsız. ama ben Allahın verdiği canı kendim almış olucam ve bebğimle beni buluşturmıcakmış gibi geliyo. çok zor çok zor. tarif edemiyorum. 8. ayımıza girmiştik,az kalmıştı kucağıma alıcaktım. içimde çiçekelr açmıştı. çünkü ben d eo bebği beklemiştim. mucizemdi hiç beklemdiğim anda gelivermişti.şimdi hepsi soldu.kapkara içim. bidaha nezman açar o çiçekler. nezaman bu hayatı yaşanılası görürüm bilmiyorum. şimdi mecburiytetten ,sevdiklerimi üzmemek için yaşıyorum. okadar.

okadar üzüldüm ki ağlamaktan hal oldum durduramıyorum kendimi bende 5 aylık hamileyim bebeğimini kıyafetlerini öpüyorum seviyorum elim hep karnımda acınızı hissettim kendimi sizin yerinize koydum yılıkdım çok ALLAH SABIR VERSİN dünyanın en güzel sevinci en büyük acıya dönüşünce yaşama hevesi kalmıyor insanın fakat güçlü olmak zorundasınız o masum annesini üzgün görmek istemez ne olur sabırlı olun başınız sağolsun

canım Rabbim sana ve senin gibi meleğini cennete uğurlayanlara dayanma gücü versin başın sağ olsun.

Sevgili sweet,
işte yine bir mucize..

Yazdıklarını ağlayarak okudum:gitme:
Ne kadar içten, ne kadar doğal yazmışsın
Resmen yıkıldım ama sonradan kızım doğdu deyince yazının sonunda güzel şeyler olduğunu anladım
Allahım kızına da oğluna da uzun sağlıklı ömürler versin:Saruboceq:
Bak sen 2 mucizeni de kucağına almışsın
Sweetbaby de alıcak, bebeği ona çok yakında süpriz yapıcak:Saruboceq:

canım öncelikle başın sağolsun gerçekten çok kötü bende kaybettım oğlumu hemde doğumdan sonra zmanında dogdu ve bır gun yasadı senın acını cok ıyı anlıyorum ama kendını yıpratma ılk zamanlar bende cok yıprattım kendımı ama esım ve aılem ıcın ayakta kalmam gerekıyodu onları destegı sayesınde cabuk toparlandım sende oncelıkle kendıne dıkkat et umarım en kısa zamanda mutlu haberı tekrar alırsın ne soylesek bos gelıyodu sana emınım cunku bende yasadım her sey bos ve sacma gelıyodu ama sunu unutma cennette bızı bekleyen meleklerımız var peygamber efendımıze komsu peygamber efendımızın elınden su ıcıyorlar peygamber efendumız saclarını oksuyor bunları dusunerek rahatlamaya calıs canım emınım kı cok zor ama mutlu haberı tekrar almak ıçın oncelıkle kafanı dagıtıp toparlanman lazım tekrar basın sagolsun canım

canım öncelikle başın sağolsun gerçekten çok kötü bende kaybettım oğlumu hemde doğumdan sonra zmanında dogdu ve bır gun yasadı senın acını cok ıyı anlıyorum ama kendını yıpratma ılk zamanlar bende cok yıprattım kendımı ama esım ve aılem ıcın ayakta kalmam gerekıyodu onları destegı sayesınde cabuk toparlandım sende oncelıkle kendıne dıkkat et umarım en kısa zamanda mutlu haberı tekrar alırsın ne soylesek bos gelıyodu sana emınım cunku bende yasadım her sey bos ve sacma gelıyodu ama sunu unutma cennette bızı bekleyen meleklerımız var peygamber efendımıze komsu peygamber efendımızın elınden su ıcıyorlar peygamber efendumız saclarını oksuyor bunları dusunerek rahatlamaya calıs canım emınım kı cok zor ama mutlu haberı tekrar almak ıçın oncelıkle kafanı dagıtıp toparlanman lazım tekrar basın sagolsun canım

canım senin d başın sağolsun. tekrar anne oldunmu. meleğin kardeşini gönderdimi

eşim artık kafamdan bu düşünceleri atmam gerektiğini düşünerek interneti kapattırıyo. böyle oldukça aklında birsürü düşünce oluyo diyo. toparlanaamlısın. vücudun tekrar sağlığına kavuşsun. denizimizin kardeşi için uğraşıcaz diyo. o minicik bebği karnımız akoyup yerşleştiren Allah belki yine hayırlı ve sağlıklı melekelr gönderir bize.

X