- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- Konu Sahibi melekuguzhan
Beni biliyorsun su 3 litre
evet canım ama herkez yazarsa daha ıyı gormus ve kılo verme verememe sebebını anlamıs oluruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beni biliyorsun su 3 litre
Benimde bir sıkıntım war.gecenlerde yazmıştım dikkat ediyorum ama hic bir gr gitmiyo hic.suan tok karnina tartildigimda 62 kiloyum ac karnina 60 cikiyorum.ama ben ac karnina 55 tok karnina 57 olmayi cok istiyorum ama kesinlikle olmuyor olmuyor
.bugun sabah biraz abartili yefim 3 tane evde yaptigim pogacadan yedim oglen dengesizdi esim evde aksami da yedim simdi 3 orta boy icli kofte salata ekmeksiz.sizce aksam cok mu olmus.sabhla oglen biraz fazla ama herzaman daha dikkatli oluyorum.kacamaklarim cok oluyo onuda tutamiyooruuum. Bana yardim edin su kiloya dusebilim.herzaman giremiyorum yedikleri mi yazamiyorum((
Canım poğaça ev yapımı da olsa yememelisin cnm bir de 3 tane çok fazla bence. Karbonhidrat az proteinin fazla olmalı listende...birde ilk 3 gün çok zor oluyor insanın kendini tutması ama sonra alışılıyor...
Kızlar iyi akşamlar anca netin başına oturabildim hatta popomun üstüne
Bugün çok yorucuydu spor yapacak halim kalmıyor. Biryanım fırla diyo bir yanım otur dinlen
Az buçuk yazılanları okudum sabah popo şekillendiren hareketten bahsedilmiş anacım ben eski voleybolcu olarak belki yaşdan mütevellit canımı yakan hareketlerden uzak duruyorum ya o kas agrısı nebiçim bir acıdır. Microplusı çektiğim acıdan dolayı bırakacam ama verdiğim paraya yazık diyorum..
Bugünkü menüm
Sabah 1 aktiva 1dilim tam buğday ekmek 10 kırma yeşil zeytin
Ara yok
Öğlen 4-5 kaşık dulavrat çorbası, yarım porsiyon hünkar beğendi(yaklaşık 3 kaşık vardı) 3 kaşık kadar bulgur pilavı ve az salata
Ara sade kahve , 1 ceviz 4 tane kuru üzüm
Akşam 3 kaşık makarna 4 kaşık yoğurt(oğlumdan artan)
Yatarken de 1 activa
Şu anda yeşilçay içiyorum ...
Benimde bir sıkıntım war.gecenlerde yazmıştım dikkat ediyorum ama hic bir gr gitmiyo hic.suan tok karnina tartildigimda 62 kiloyum ac karnina 60 cikiyorum.ama ben ac karnina 55 tok karnina 57 olmayi cok istiyorum ama kesinlikle olmuyor olmuyor
.bugun sabah biraz abartili yefim 3 tane evde yaptigim pogacadan yedim oglen dengesizdi esim evde aksami da yedim simdi 3 orta boy icli kofte salata ekmeksiz.sizce aksam cok mu olmus.sabhla oglen biraz fazla ama herzaman daha dikkatli oluyorum.kacamaklarim cok oluyo onuda tutamiyooruuum. Bana yardim edin su kiloya dusebilim.herzaman giremiyorum yedikleri mi yazamiyorum((
Ev pogacasiyla firininki arasinda fark yokki kalori olarak tam bir bomba ama ahtim var kizlar 67 olunca firindan cikmis taze simsicak alicam bitane odul koydum kendime kizmaca yok sumdiden anlasalim kizcelerim
merhaba kızlar herkese iyi geceler mis gibi duşumu aldım ve açtım bilgisayarı hemen kk ya girdim
sabah 2 dilm ekmek peynir zeytin kaşar domates salatalık
öğle yarım kasedende az mercimek çorbası
akşama kötü oldu ya ( 10 tane mercimek köftesi domates salatalık marul
kızlar ben bir türlü spora başlayamıyorum jullian yapcam ama aman şimdi yapmıyım yarın diyorum o yarın gelmiyor bir türlü 8
Kızlar hayırlı cumalar herkese....ve bollll neşeli günaydınlarrrrrr
Bugun ilk ben yazim istedim kafam rahatken sabah tartıldım 56.4 geldim sadece 200 gr gitmiş bir haftada
1.hafta 57.4
2.hafta 56.6
3.hafta 56.4 bir gariplik varmı sizce bu arada adetimin de 4. Günü vucudum hala biraz şiş
Bu sabah oğlumdan artan yarı dilim ekmek 2kk kaşar 1çay kaşığı bal birde aktiva yedim...
Canım bu menüyle verememen normal yedikleirn sağlıklı değil ilk başta kendine karar vermen lazım istikrarını koruman lazım poğaça yerine haşlanmı yumurtalı Öğle Sebze veya Protein bslenebildiğind eancak kilo verebilrisinBenimde bir sıkıntım war.gecenlerde yazmıştım dikkat ediyorum ama hic bir gr gitmiyo hic.suan tok karnina tartildigimda 62 kiloyum ac karnina 60 cikiyorum.ama ben ac karnina 55 tok karnina 57 olmayi cok istiyorum ama kesinlikle olmuyor olmuyor
Dün Kızlar Yengemdeydin dikkat etmeme rağmen yemek zorunda kaldım canım bayada güzel şeyler yapmış o yüzden vucudm ödem tumuş
baslangıc: 67
gecen hafta 55:400
bu hafta 56.200
Menünn güzeelde canım akşamı daha sıkı tutuman lazım 2 kaşık makarnaya hayırgunaydın kızceerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
ılk kılo bıldırımı benden gelsın
baslangıc: 90 kg
gecen hafta :77,600
bu hafta : 77,200
dunku menum kızceler
sabah
2 dılm uno denge lıght
peynr
zeytın
yumurta
ara
yok
oglen
odemıs kofte
yesıllık
ekmek ucundan 1 lokma
ara
1 mınık puaca
aksam
3 kasık nohut
2 kasık makarna
2 adet tazesogan
2,5 lt su
AYRICA aksam
leslıı 3 mıl +25 er adet toplamda 6 adet karın ve 35 adet squart yaptımmm
Canım eskiden olsa karalr bağlamıştım ama şimdi artık umursamıyorum yani ne yapayim yengem bir masa hazırlamış harikacanım odemdır takma kafana
Menünn güzeelde canım akşamı daha sıkı tutuman lazım 2 kaşık makarnaya hayır
pekııı
Ama bu harika inşallan böle devam eder canım
Canım eskiden olsa karalr bağlamıştım ama şimdi artık umursamıyorum yani ne yapayim yengem bir masa hazırlamış harika