- Konu Sahibi melekuguzhan
kızlar yemege cıkıorummm
Afiyet Olsun Canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar yemege cıkıorummm
Çook iyi canım ..
Bu arada öğle yemeğim Ton balıklı Salata
HARIKA bır ogun olmus cıgdemcım cokta doyurucu
bu saate kadar olan menum
sabah
2dılım uno denge 12 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0p
ara
fındık 8-9 adet 3 p
oglen
kofte 1 p
yesıllık 3 p
1 lt su
Geçmis Olsun canım Bu arada sutorbasını ayalkalrına koy yumuralıklara zararmış oraya koyarsan
Recellezi regle en iyi ilaç yürüyüş cnm çok faydasını görüyorum ben ağrım olduğunda...
Bu arada bu haftaki microplusım da kaldı reglden dolayı evde eliptiğe devam artık.bu sabah 15 dk anca çalıştım içimden gelmiyor kendimi zorluyorum açıkcası...
Meleğim dönmene sevindim menün çok iyi...protein herşeyden daha iyi...bugun çok karbonhidrat aldım yarın öğlene inşaallah sadece salata ve ayran düşünüyorum....
bugun
sabah
tost
zeytin
salam
bol maydonoz
ara
unuttum
öğle
tavuk kanat
iki çatal salata (güzel değildi)
ara
muz
akşama da kuru fasulye var (ilk defa yapıcam)
çok heyecanlıyımm
Kızlar herkese merhaba 2gün yokum dedim ama 4.gün girebildim...ankaradaydım haftasonu...p.tesi iş yoğunluğu ve akşam ev işlerinden hiç nete giremedim....bu arada regl oldum dün vucudum çok şişti...akşamları yememeye çalıştım genelde.ama ankarada tavacı recep ustada costum açıkcası diyet miyet kalmadı şimdi toparlamaya çalışıyorum...
Bugünkü menüm
Sabah aktiva yoğurt,
Ara sade kahve
Öğlen den önce çeyrek simit arası kaşar peynir ve 1dilim haşhaşlı çörek (((
Öğlen 5-6 kaşık mercimekli pilav ve bol salata
Akşam sadece yoğurt yemeyi düşünüyorum...sanırım karbonhidratı çok kaçırdım (((
Menün harika canım Ben baylırım kuru fasulyeye aAma kurufasulyeyi fazla yeme canım karbonhidrat ...bugun
sabah
tost
zeytin
salam
bol maydonoz
ara
unuttum
öğle
tavuk kanat
iki çatal salata (güzel değildi)
ara
muz
akşama da kuru fasulye var (ilk defa yapıcam)
çok heyecanlıyımm
HARIKA bır ogun olmus cıgdemcım cokta doyurucu
bu saate kadar olan menum
sabah
2dılım uno denge 12 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0p
ara
fındık 8-9 adet 3 p
oglen
kofte 1 p
yesıllık 3 p
1 lt su
merhaba arkadaşlar bende yaklaşık iki aydır kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum ama sanırım metobolizmam çok yavaş bir türlü kilo veremiyorum tartıya çıktığmda bi gün başka bigün başka çıkıyor kilom.bunalıma girmek üzreyim artık ne yapmam lazım mayıs ortasına kadar en azından 5 kilo vermem lazım.bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.
Sabah
Çok tahıllı ekmekve 1 dilim kaşar ileTost
3 adet Zeytin
Az Çecil Peynir
Ara
Türk Kahvesi
Öğle
Ton balıklı Salata
Ara
125 Gram Yoğurt
Akşam
Baklalı Enginar
Salata
Ara
1 Fincan Nescafe
3 fincan Yeşil Çay
3 Lite Su
Canım MEnün çok güzel Akşama ne düşünüyorsun..
merhaba arkadaşlar bende yaklaşık iki aydır kendi çapımda diyet yapmaya çalışıyorum ama sanırım metobolizmam çok yavaş bir türlü kilo veremiyorum tartıya çıktığmda bi gün başka bigün başka çıkıyor kilom.bunalıma girmek üzreyim artık ne yapmam lazım mayıs ortasına kadar en azından 5 kilo vermem lazım.bana da yardımcı olursanız çok sevinirim.
yok yok fazla yemem ztn iki kaşık yerim anca merakımdan nasıl yapılıyor diye bir test yapıyım diye yapıyom
ayyyy süperrrr
devam et canımm eşine dahada yardımcı ol en güzelini yapmışsınn
işte bir recellezi sendromuna yakalanan kk üyemizz...
öncelikle bütün özelliklerini paylaş ve kilon kaç olmak istediğin dahil bir tanıt bakalım kendini Filipinli