-
- Konu Sahibi melekuguzhan
Kızlar Ben çıkıyorum İii akşamlar
Merhaba araniza aldiginiz icin tesekkur ediyorum ... 27 yasindayim 165 boyundayim.102 kiloyla basladim en son pazar gunu tartildim 83 kilo ciktim ilk hedefim 75 en buyuk hedefim 65-60 kilo araliginda olmak .ogretmenim...
Menum Sabah bir dilim k. Ekmegi bir catal peynir 4 zeytin 2 dilim kasar ara 2 tane biskrem ogle 6 adet tavuk sis ayran bir dilim ekmek ara 2 salatalik aksam bir tabak kabak yemegi yogurt
menu guzel ama 6 tavuk sis fazla olmus gibi ama onemli olan kararli olmakMenum Sabah bir dilim k. Ekmegi bir catal peynir 4 zeytin 2 dilim kasar ara 2 tane biskrem ogle 6 adet tavuk sis ayran bir dilim ekmek ara 2 salatalik aksam bir tabak kabak yemegi yogurt
menu guzel ama 6 tavuk sis fazla olmus gibi ama onemli olan kararli olmak
Menum Sabah bir dilim k. Ekmegi bir catal peynir 4 zeytin 2 dilim kasar ara 2 tane biskrem ogle 6 adet tavuk sis ayran bir dilim ekmek ara 2 salatalik aksam bir tabak kabak yemegi yogurt
Ekmeklerrrrrr cızzzz 😝😝
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kızlar herkese merhaba bugun hiç giremedim çok yoğundum bir de bir yakınım için kan gerekiyodu öğleye kadar onunla uğraştım sonrada toplantı iş gün nasıl akşam oldu anlamadım.ayrıca müthiş uykusuzum menümü paylaşmak istedim ama bugün beni tebrik edin en sevdiğim o sıcacık tazecik kabarmış taş fırın köy ekmeğine (minik minik) NOOOOO dedim
Sabah 1aktiva
Ara sade kahve
Öğlen ızgara levrek az salata no ekmek:)))
Ara 15 tane leblebi 6-7 kuru üzüm
Akşam 1kase az kaşarlı domates çorbası oğlumdan artan üçgen pasta diliminin azıcık uç kısmı kadar tiramisi 2-3 çatallık yani yeşil çay
Sizce nasıl bugun çok şükür koşturmadanmıdır nedir hiç acıkmadım gibiydi kanşekerim de düşmedi sanırım vucudum yeni yeni alışıyo diet olayına :)))
Tebrlkklerr 👏👏 AMA aralarini ve kahvaltini Ishmael etme ki kan sekerinde problem olmasin
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Melek niye pasif ben anlamadım bu arada
Bir de gerçekten karbonhidrat yemediğim zamanlar şişkinliğim olmuyor çok rahatlıyorum kızlar ekmeği pazar kahvaltısı dışında kullanmıcam inşallah:)))
Kızlar herkese merhaba bugun hiç giremedim çok yoğundum bir de bir yakınım için kan gerekiyodu öğleye kadar onunla uğraştım sonrada toplantı iş gün nasıl akşam oldu anlamadım.ayrıca müthiş uykusuzum menümü paylaşmak istedim ama bugün beni tebrik edin en sevdiğim o sıcacık tazecik kabarmış taş fırın köy ekmeğine (minik minik) NOOOOO dedim
Sabah 1aktiva
Ara sade kahve
Öğlen ızgara levrek az salata no ekmek:)))
Ara 15 tane leblebi 6-7 kuru üzüm
Akşam 1kase az kaşarlı domates çorbası oğlumdan artan üçgen pasta diliminin azıcık uç kısmı kadar tiramisi 2-3 çatallık yani yeşil çay
Sizce nasıl bugun çok şükür koşturmadanmıdır nedir hiç acıkmadım gibiydi kanşekerim de düşmedi sanırım vucudum yeni yeni alışıyo diet olayına :)))
Melek niye pasif ben anlamadım bu arada
Bir de gerçekten karbonhidrat yemediğim zamanlar şişkinliğim olmuyor çok rahatlıyorum kızlar ekmeği pazar kahvaltısı dışında kullanmıcam inşallah:)))